Basso.fi

SLÄMÄRI: "Nyt tää meni erotiikaks" – Jeijjo ja Nupi (video)

8.7. 14:46 Basso

Jeijjo ja Nupi

Vuonna 2012 Sauli Niinistö valittiin presidentiksi, Lontoossa järjestettiin kesäolympialaiset ja uskonnollisissa yhteisöissä odotettiin maailmanloppua. Tuolloin myös räppiduo Jeijjo ja Nupi julkaisi ensimmäisen levynsä.

Jeijjo ja Nupi tapasivat toisensa opiskellessaan Olarin lukiossa. Kotipaikka ei lähde miehestä, vaikka mies muuttaisi sieltä pois: tuore kakkoslevy kantaa nimeä NeO Olarista. Albumilla vierailee puoli maailmaa Stepasta Jodarokiin.

Videopäiväkirjasta selviää, mitä räppärit halveksivat ja millaisia suuria päätöksiä he ovat tehneet. Miehet kertovat myös oksentaneensa viimeksi ruokamyrkytyksen seurauksena, mutta mahtaako tarina olla tosi? Basson Slämärissä kulissit kaatuvat – kirjaimellisesti!

Katso kaikkien aikasempien vierailijoiden videot tästä.

Basson kaverivideosarja päivittää peruskouluista tutun ”slämäri”konseptin 2010-luvulle. Suomalaisille peruskoulun käyneille tämä luokassa kiertänyt ruutuvihko, tuttavallisemmin slämäri, oli eräänlainen esifacebook, jonka sivuilla paljastuivat ihastuksen kohteet, horoskooppi sekä lempiruoka. Vihko on nyt video, ja luokkatoverit kaupunkikulttuurin julkimoita. Katso kaikki Slämärin jaksot täältä.

vallila-kopio

Basso suosittelee