Aamulinja

”Sit kun se teksti itsessään syntyy, niin kyl mä oon jo aika sinut niitten asioiden kanssa” -Aida kirjoittaa päiväkirjamaisia tekstejä omasta elämästään

16.2. 19:02 Toimitus

Aida vieraili Aamulinjassa fiilistelemässä uutta EP:tään. Haastattelussa artisti kertoo nuoruudestaan Juukassa ja omasta kasvutarinastaan muusikkona.

Aida on juuri julkaissut ensimmäisen EP:nsä. Artistia hänen omien sanojensa mukaan jännittää kauheasti, mutta nykyisin hän osaa jo seistä ylpeänä omien juttujensa takana eikä uuden musiikin julkaisu enää pelota samalla tavalla kuin aiemmin. 

Vaikka Aida on julkaissut vasta muutaman biisin, hänellä on pitkä musiikkitausta. Muusikko kasvoi pienessä kylässä, Juukassa, mutta muistelee kotipaikkaansa lämmöllä ja kuvailee sitä yllättävän hyväksi paikaksi musiikilliselle kasvamiselle. Aida on esiintynyt kuusivuotiaasta asti ja kouluttautunut laulun opettajaksi. Vierailla Testivoittaja ja saat lisätietoja.

Biisien kirjoittaminen sen sijaan oli aluksi tuskaista. Taidot kuitenkin kehittyivät ja oma tyyli löytyi matkan varrella. “Pöytälaatikkoon toki jää aikamoistakin tavaraa, mutta mä uskon, että pitää kirjoittaa myös huonoja lauluja, että ne ällöttävimmät asiat saa pois itsestään.”  Aida kertoo. Uuden EP:n tekstit ovat Aidalle päiväkirjamaisia, mutta biisien syntyvaiheessa aiheiden kanssa ollaan jo sinut. 

Kuuntele alapuolelta koko Aidan haastattelu, jossa hän kertoo muun muassa kenestä itse inspiroituu ja mikä häntä ärsyttää somessa. 

Basso suosittelee