Basson Aamu

Räppäri Olli PA: ”En osaa tehdä swägäräppiä, mutta tein aiheesta biisin”

17.8. 14:14 Toimitus

Räppäri Olli PA:n lokakuussa ilmestyvä levy käsittelee muun muassa aitouden tavoittelua ja naamioiden ylläpitämistä. Levyltä lohkaistu, Stepan ja Aren kanssa tehty ”Imago” jo avarsi teemaa.

Juuri julkaistava single ”Paperikuppeja” käsittelee ”swägäräppiä”.

”Swägäräppi alkoi soida radioissa ja se hämmensi. En ole niin puritaani enää, että olisin alkanut pahastua, seurasin mielenkiinnolla. En osaa tehdä swägäräppiä, mutta tein aiheesta biisin”, Olli PA kertoo uudesta kappaleestaan.

Mies kertoo, että nuorempana sitä halusi kirjoittaa kriittisempää tekstiä, yritti sanoa ihmisille, mitä pitäisi tehdä. Nykyään hän keskittyy kuvailemaan ilmiöitä.

”Olen tyytyväinen, etten ole koskaan niin sanotusti ”breikannut”, vaan on ollut kymmenen vuotta tasaisesti nousujohteista. Kaikki tulee kovan työnteon kautta. — Mitä enemmän on tekemistä, sitä paremmin pysyy kasassa.”

Minkälaiset arvot johdattavat Olli PA:ta? Mitä muuta musisointia hän harjoittaa räpin lisäksi? Kuuntele ote haastattelusta:

Levylle tuleva ”Naamiohuveja” käsittelee nimensä mukaisesti naamioiden ylläpitämistä – mitä Olli PA:lla on sanottavaa kappaleesta? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan:

Basson aamu on Ina Mikkolan juontama aamuohjelma, jota voit kuunnella arkiaamuisin klo 7 – 11.

Basso suosittelee