Hikinen Iltapäivä

“Pitää tehdä paljon erilaisii juttui, että tajuu missä sä oot oikeasti hyvä” – Kube palaa uudella levyllään takaisin juurilleen

24.9. 10:18 Toimitus

Kube vieraili Hikisessä Iltapäivässä kertomassa vasta ilmestyneestä ‘Hakunila Killah –albumistaan. Haastattelussa artisti pohti räpin ja trapin tekemistä ja uuden levynsä hip hop –vaikutteita. 

Kuben uudella levyllä artistin tuttu trapsoundi on jäänyt taka-alalle ja tilalla on vahvemmin hip hop-vaikutteista Kubea. “Jotenki hassu kelata, että  tein noin räpin ja hip hop-vibaisen levyn, koska musa mitä kuuntelen päivittäin, on tosi hölmöä ja ajan hengessä”, Kube kertoo. 

Kube kertoo halunneensa uudella albumillaan palata vanhojen albumeidensa jäljille. “Halusin myös ottaa siihen jotai ihan uutta ja sit räppää paljon.  oon tehny viime aikoina sellasii hölmöi biisei, missä ei oo mitää sanottavaa. Ne on vaa semmosta räppäämistä räppäämisen ilosta, ja trappaamistä niin sanotusti.” 

Kubea pidetään yhtenä trapin ensimmäisistä tekijöistä Suomessa. Artisti kertoo, ettei se ollut kuitenkaan mitenkään tietoinen teko. “Mulle se musiikki on tavallaan tosi tuttuu, koska  oon fiilannu junnusta asti kaikkee southikamaa ja memphis-kamaa, ja jos ne laitetaan yhteen, niin ne on soundiltaan aika trappii”, Kube kertoo.  

Kuuntele alapuolelta Kuben koko haastattelu, jossa hän kertoo muun muassa mistä levyn kansi on saanut inspiraationsa, ja millainen riskinottaja Kube on. 

 

Basso suosittelee