Tunneli Cypher

Tunneli Cypher-liveklubin artistikulut

1000€

Ruohonjuurimusiikin erikoisministeriön Ministry Of Starving Artistsin (MOSA) järjestämä UGsuomirap-klubi. Tunneli Cypher on järjestetty ensimmäisen kerran heinäkuussa 2015 ja se on pyörinyt Tampereen keskustassa Club Tunnelissa miltei joka kuukausi. Tunnelin lavalla on nähty mm. Silmälappu-Steve ja Pohjalla GANG, Heinis, Taskumatti, Jere X Ode, Läskit Lokit, Naispyy ja Hannibal lukemattomista ug-artisteista puhumattakaan. Klubin aloitusbileet voisi myös merkitä jonkinlaiseen suomihiphopin historiankirjaan, sillä lavaa rokkasivat legendaariset Hane ja Sone yhdessä ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen! Cypherin perimmäinen tarkoitus on luoda räppiklubi räppäreille ja tuoda esille lupaavia artisteja. Yhden maineikkaan ja kahden hieman nimettömämmän live-keikan välillä lavalle pääsee myös yleisöstä ja näin ollen livet jatkuvat ovien avaamisesta pilkkuun saakka. Toiminta pyörii käytännössä talkoovoimin, lipunhinta pidetään alhaalla ja veljesrakkauden henki korkealla.

Haemme pääomaa artistikulujen kattamiseen, eli ne menevät lyhentämättömänä suomalaisen hiphop-musiikin tukemiseen. Haluamme jatkaa menestyksekästä konseptia myös vuonna 2016 nostamatta lipun hintoja tai tinkimättä esiintyjäkattauksesta.

MOSAn toimintaan kuuluu myös muunlainen nälkäisten artistien tukeminen ja klubin voitot käytetään studiotilojen ja PA-laitteiden kehittämiseen. Cypher on kuitenkin se paikka, jossa seremoniamestarit, tuottajat ja muut kulttuuri-intoilijat kohtaavat ja menestystarinat syntyvät.

Suuremmalla budjetilla voisimme tuoda tätä mahdollisuutta edelleen laajemman yleisön tietoisuuteen ja järjestää entistä eeppisempiä iltoja mitään hiphopin elementtiä unohtamatta! Toiminnassa avautuu tukijoille myös oiva mahdollisuus tapahtumamarkkinointiin.

Suomalaista kulttuuria tukemassa