Sielurisat

Sielurisat on taidokas, dynaaminen ja riemukas liveorkesteri, mikä on kovasta yrityksestä huolimatta jäänyt ilman ansaitsemaansa huomiota tekemisistään. Muusikot ovat vuosikymmenestä toiseen jatkaneet intohimoisesti ja vastoinkäymisistä välittämättä pyrkimyksiään toteuttaa rakasta tehtäväänsä, rockin soittoa. Olemme se bändi, minkä keikan jälkeen tullaan sanomaan, ”miten te ette ole

Rock-yhtye, joka laulaa suomeksi, mutta soittaa englanniksi. Sielurisat on loppuvuodesta 2011 toimintansa aloittanut ja kaksi albumia julkaissut yhtye Helsingistä. Nykyinen kokoonpano on toiminut toukokuusta 2018. Sielurisat ammentaa musiikkiinsa vaikutteita menneiltä viideltä vuosikymmeneltä ja neljältä jäseneltään.

Sielurisat on taidokas, dynaaminen ja riemukas liveorkesteri, mikä on kovasta yrityksestä huolimatta jäänyt ilman ansaitsemaansa huomiota tekemisistään. Muusikot ovat vuosikymmenestä toiseen jatkaneet intohimoisesti ja vastoinkäymisistä välittämättä pyrkimyksiään toteuttaa rakasta tehtäväänsä, rockin soittoa.
Olemme se bändi, minkä keikan jälkeen tullaan sanomaan, ”miten te ette ole

Suomalaista kulttuuria tukemassa