Sameli

Albumin jälkituotanto, levyjen painatus, markkinointi ja digijulkaiseminen.

2000€

Flow-
ehdokas

Flow?

Sameli on omaperäinen artisti, joka tällä hetkellä säveltää, sovittaa ja sanoittaa laulunsa itse. Hänen mieltään askarruttaa kysymykset joihin ei ole oikeita vastauksia. Maailman ihmettelystä ammentaen hän tuottaa musiikkinsa toivoen ajatuksiensa edelleen jalostuvan vastaanottajien käsittelyssä.

Nyt valmistumassa oleva ”No minä tietysti” –työnimeä kantava pitkäsoitto sisältää yhdeksän kappaletta. Elämme yksilökeskeisessä kulttuurissa, jossa itsensä korostaminen ja materialismi ovat valloillaan. Samanaikaisesti yksinäisyys ja kohtaamattomuus aiheuttavat ongelmia. En pidä kyseisen kulttuurin kehityksestä mutta olen itse sen täydellinen ilmentymä.

Albumin henkilökohtaiset tekstit kertovat tietysti minusta, yksilöstä ympäröivän hälinän keskellä. Elämä on nousuja ja laskuja ja niihin täytyy vain tottua. Olemme kaikki yhtä arvokkaita ja vain toiset ihmiset tekevät meistä kokonaisia. Mielemme on täynnä ristiriitaisuuksien aiheuttamaa problematiikkaa, eikä kukaan ole täydellinen.

Olen muutaman vuoden yksin työskentelyn aikana ymmärtänyt, että musiikinteon lisäksi maailmassa tärkeintä ovat oikeat ihmiskontaktit, yhteistyö ja hyvät ystävät. Vaikka sosiaalisuus tuntuu välillä hankalalta, ovat hetket muiden ihmisten kanssa korvaamattomia. Todellisuuden täytyy olla käsin kosketeltavaa eikä mikään ruutu voi täyttää kyseistä paikkaa.

Kappaleiden musiikillinen maalaus on tähdännyt positiivisuuteen, pyrkien luomaan kuulijalleen parempaa toivoa tulevasta. Vaikka asiat ovat vakavia ei mikään ole mukavaa hampaat irvessä. Biisien teon lisäksi olen soittanut levyn bassot, kitarat ja ohjelmoinut muut soittimet.

Jasse Kesti Kesthouse studiolta tekee levyn jälkituotannon. Hän hioo biisien viimeiset kulmat, vääntää soundit ja miksaa ja masteroi kokonaisuuden. Levy-yhtiön löytyminen on tietysti myös toiveissa ja mikäs olisi sen hienompaa kuin soittaa levynjulkkarikeikka flowssa! Mutta jos niin ei tapahdu, noste tuki on enemmän kuin tarpeen levyn julkiseksi saattamisessa.

”Hei etsä tiiä” on ensimmäinen julkaistu biisi albumilta. Video on kuvattu Gran Canarialla. Laulu kertoo hetkessä syntyvästä ikuisen rakkauden illuusiosta. Kuuntele biisi nyt ja aloita lähtölaskenta kohti rakkauden kesää 2017!

Kiitos tuestasi!

Ystävällisesti
Sameli

Suomalaista kulttuuria tukemassa