Mr. Moart & Co

Mikrofonit äänityksiin (AKG C414 XLS Stereo Set)

1700€

Olen saksofonisti, freelanseri ja musiikinopettaja. Asun tilapäisesti Tallinnassa ja soitan paikallisessa afrobeat-, bhangra- ja reggae-bändissä nimeltä Bombillaz. Seilaan täältä usein lahden toiselle puolelle Helsinkiin soittamaan freejazzia Tectonic-nimisen poppoon kanssa. Käyn tuuttaamassa saksofoneja myös muiden bändien levyille ja keikoilla minua on voinut kuulla mm. Hki 71 Soundsystemin kanssa Tavastialla, tanssiesityksen yhteydessä Korjaamolla ,salsa-bandi Amapolan riveissä Kuopiossa tai vaikkapa ska-bändi Skanesin kanssa Ilosaarirockin rentolavalla.

Sain musiikkikipinän nuorena sähkökitaristina, kun tykästyin punk-rockiin ja kitaransoittoon. Keikkailimme silloin mm. Apulannan, Egotripin ja Tehosekottimen kanssa. Myöhemmin musiikinopintojen kautta ajauduin enemmän funkimman musiikin suuntaan, jolloin myös instrumentinvaihdoskin tapahtui kuin itsestään. Saksofonin soundi teki minuun suuren vaikutuksen. Samalla tiellä ollaan ja soittaminen on edelleen sitä mahtavuutta.

Musiikinopettaminen ja esiintyvänä muusikkona toimiminen tuntuvat minusta luontevalle ja ovat sitä mitä haluan tehdä ja missä haluan edelleenkin kehittyä. Nyt päätoimisen työn puuttuessa toimin myös osa-aikaisena puhallinsoitinkorjaajana ja käyn soittamassa kitaraa alle kouluikäisille muskarilaisille.

Tarvitsen nostetta, jotta saksofonisteille ja muille puhallinsoittajille nettiin suuntaamani afro-rytmit-opetusmateriaali parantaisi äänenlaadullista tasoaan. Paremman mikrofonin avulla saisin soittimista sen luonnollisemman ja aidomman soinnin taltioitua. Tänäkeväänä syntyneeseen Afro-Rytmit-Projektiini liittyen julkaisen opetusmateriaalia netissä videoiden, äänitteiden ja nuottien muodossa.

Muistakaa vääntää ne bassonupit kaakkoon!

Ps. Sävellykseni Maailmassa Sataa (feat.Räppimuijat) soi bassoradiossa kesällä 2015. ☺

Suomalaista kulttuuria tukemassa