KEliel

”Jälleen tulee piparkakkumuotinkuorista yli ja ali pörisevä rönsyävä helminauha pullonkaula kellopeli iltahepuli aamuepeli pyöränviisari sinkoileva kumipallo puuterivippa oravannauru ja kuulon viemä kieli. Ja siitä tulee ihan parasta!”, huudahtaa KEliel ja valmistautuu pystyttämään elämysmaailman lukemattoman ihmemonumentin jalkapöydälle jättipätäkän valotolpan. Haaveilen viiden tunnin ”Mahdollisesta esityksestä”, performanssi-repeatista ihmisille, joille se saattaa olla.

KEliel on lahtelainen ääniassemblaattori, sävelläjä ja performanssiapplikoija, joka on esiintynyt enimmäkseen taidemuseo- ja galleriakonteksteissa, mutta tehnyt myös kiertueen Lahessa sekä käynyt jyväskyläläisellä grillikioskilla.

”Jälleen tulee piparkakkumuotinkuorista yli ja ali pörisevä rönsyävä helminauha pullonkaula kellopeli iltahepuli aamuepeli pyöränviisari sinkoileva kumipallo puuterivippa oravannauru ja kuulon viemä kieli. Ja siitä tulee ihan parasta!”, huudahtaa KEliel ja valmistautuu pystyttämään elämysmaailman lukemattoman ihmemonumentin jalkapöydälle jättipätäkän valotolpan.

Haaveilen viiden tunnin ”Mahdollisesta esityksestä”, performanssi-repeatista ihmisille, joille se saattaa olla.

Suomalaista kulttuuria tukemassa