Judas Avenger

Haemme tukea Judas Avengerin ensimmäisen täyspitkän julkaisusopimuksen kulujen kattamiseen.

500€

Judas Avenger on vuonna 2015 perustettu suomalainen, moderni heavy-metal yhtye, joka on tähän päivään mennessä julkaissut yhden EP:n ja kaksi singleä, joista toisen tuottajana on toiminut Mikko Herranen. Yhtye on keikkaillut perustamisestaan lähtien Suomessa, ja esiintyi muun muassa Nummirockissa kesällä 2016. Kaikki Judas Avengerin tähän astiset julkaisut ovat saaneet hyviä arvioita suomalaisen ja kansainvälisen median puolelta. Judas Avenger työstää parhaillaan ensimmäistä täyspitkäänsä, joka julkaistaan tulevana syksynä puolalaisen Via Nocturna Recordsin kautta. Julkaisusopimus mahdollistaa yhtyeen kasvun ja laajenemisen myös ulkomaan markkinoille ammattimaisen promootio- ja markkinointityön avittamana.

Yhtyeen toiminta on ollut alusta asti järjestäytynyttä, tinkimätöntä sekä ammattimaista tähdäten jatkuvaan laajentumiseen sekä kasvuun. Tukemalla yhtyettä tuette samalla nousevaa suomalaista bändiä, jonka tulevaisuus näyttää lupaavalta.

Tuleva täyspitkä tulee olemaan teknistä, brutaalia ja tinkimätöntä heavy-metallia, millaista ei Suomessa vain tehdä kenenkään muun toimesta. Levy tulee olemaan onnistunut ja se ylläpitää omalta osaltaan heavy-metallin kuolematonta liekkiä! Hail and Kill!

Suomalaista kulttuuria tukemassa