Herné

Verkkosivuston ja visuaalisen ilmeen uudistaminen Last Tuesday Oy:n kanssa.

2000€

Herné on yhden naisen unelma ja yritys. Perustin asustemerkkini vuonna 2013. Viiden vuoden aikana asiakaskuntani on kasvanut, unelma kivijalkaliikkeestä toteutunut, haasteita vastaanotettu ja niistä selvitty sisukkuudella ja intohimolla. Hernén all-time-hiteiksi ovat nousseet turbaanit ja kierrätysnahkaiset korvakorut. Valmistan myös esimerkiksi nahkalaukkuja tilauksesta ja pyrin toteuttamaan ihanien asiakkaiden toiveita ja tuomaan kauneutta arkeen!

Olen tehnyt pitkäjänteistä kehitystyötä yritykseni eteen. Ainoana työntekijänä vastaan pääosin yksin kaikesta: asusteiden suunnittelusta, valmistuksesta, markkinoinnista, tuotteiden myynnistä, tapahtumissa edustamisesta, roudauksesta, esillepanosta, verkkokaupasta, postituksista, kuvauksista, nettisivuista, jälleenmyyjien hankinnasta ja kaikesta muusta, mitä päivittäin eteeni tulee. Nyt olen pisteessä, jossa tarvitsen apua! Tekniset taitoni eivät enää riitä nostamaan Hernén visuaalista ilmettä sille tasolle, jolla sen tahtoisin olevan.

Sain kutsun osallistua Helsinki Fashion Week -tapahtumaan yhtenä 30 suunnittelijasta. Heinäkuussa 2018 järjestettävä tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus saada kansainvälistä näkyvyyttä ja tuoda Hernén persoonallisia tuotteita laajemman yleisön ulottuville. Tämä on harvinainen tilaisuus pienelle käsityöyrittäjälle päästä esittelemään eettisesti ja ekologisesti Suomessa valmistettuja tuotteita lehdistölle ja isoille jälleenmyyjille.

Toteutan tapahtumaan koristeellisen ja näyttävän päähine- ja korumalliston nimeltä Parrots & Peacocks. Tämä uusi aluevaltaus on jo nyt tuonut minulle rutkasti uutta inspiraatiota, motivaatiota ja paloa viedä Hernéttä entistä pidemmälle. Kaikki epävarmuus ja taloudellinen ahdinko jää toissijaiseksi, kun tällainen tilaisuus koittaa.

Tarvitsenkin nyt teidän apuanne unelmieni nettisivujen toteuttamiseen. Visuaalisen ilmeen tulee olla kunnossa, kun sukellan isommille vesille. Tämänkaltainen kehitystyö vaatii ylimääräistä rahaa, jota pienellä yritykselläni ei kaikkien muiden juoksevien kulujen jälkeen ole. Viedään siis yhdessä Herné maailmankartalle!

Suomalaista kulttuuria tukemassa