Hae Nostetta

Suomalaista kulttuuria tukemassa

Hakuaikaa jäljellä seuraavaan jakoon:

Päivää

Tuntia

Minuuttia

Sekuntia

Basso Noste keskittyy vuonna 2020 tuoreeseen elävään musiikkiin ja esittävään taiteeseen. Kotimaan keikkalavoille ja yleisöjen eteen nostetaan vuosittain kymmeniä kiinnostavia artisteja, keikkavalokuvaajia ja taiteilijoita Basson, Noste-kumppaneiden sekä LiveFIN ry:n yhteistyönä. Noste tarjoaa nouseville nimille paitsi mahdollisuuden nousta yleisön tietoisuuteen, myös keikkapalkkion ja näkyvyyttä.

Kolme kertaa vuodessa valittavat Noste-voittajat saavat tällä kertaa konkreettisella tavalla nostetta uralleen, kun Basson ja LiveFINin sekä keikkapaikkojen edustajien muodostama tuomaristo palkitsee kymmeniä artisteja, esittäviä taiteilijoita ja luovien alojen edustajia esiintymis- ja keikkamahdollisuuksilla ympäri Suomen. Jokaiselle esiintymisslotin Nosteesta voittavalle tarjotaan myös Noste-kumppanien mahdollistama keikkapalkkio sekä esimerkiksi näkyvyyttä keikkapaikkojen, Basson sekä LiveFINin kanavissa. Tuomaristo valitsee voittajat hakemusten, potentiaalin ja somenäkyvyyden perusteella, joten jätä hakemuksesi ja laita ilosanoma kiertämään!

Jätä hakemuksesi täyttämällä alla olevat tiedot.

Hanki kannatusta ja jaa valmis hakemuksesi somessa tunnisteella #bassonoste. Näin löydämme sinut! Eniten tykkäyksiä keränneet hakemukset huomioidaan voittajia valitessa, sillä keikkapaikoille halutaan nostaa yleisöä kiinnostavia artisteja. Tehty hakemus on voimassa yhden hakukierroksen ajan ja jokaiselle hakukierrokselle on tehtävä oma hakemuksensa.

KAUSI 2/2020 – Hae tukea livetoimintaan liittyvälle työllesi!
Vallitsevan koronavirustilanteen (COVID-19) johdosta Noste-palkintokeikat toteutetaan myöhemmin tänä vuonna, kun livetoiminta Suomessa taas jatkuu turvallisesti. Voit hakea tukea omalle työllesi, joka liittyy livetoimintaan (kuvaajat, tanssiryhmät, muusikot jne).

 • Montako henkilöä työryhmään/bändiin kuuluu kaikkinensa, mukana esim. ääniteknikko, VJ jne.
  Syötä luku, joka on isompi tai yhtä suuri kuin 1.
 • Tällä kaudella ei ole eriteltyjä hakukohteita, vaan keikkatukea haetaan yleisesti

 • Oltava muotoa "https://www.youtube.com/", eikä "youtu.be"
 • Ulkoiset linkit (ei pakollinen)


  Huom! + -ikonista saat lisättyä rivin, - -ikonista saat poistettua rivin.

 • URL (http://)Linkin nimi (Esim. facebook) 
  Lisää uusi rivi
 • Yhteystiedot (ylläpitoa varten, ei julkiset)

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.