Faq

Usein kysytyt kysymykset

Suomalaista kulttuuria tukemassa

Mikä on NOSTE?

Basso Noste keskittyy tuoreeseen elävään musiikkiin ja esittävään taiteeseen. Noste tuo kotimaan keikkalavoille ja yleisöjen eteen vuosittain kymmeniä kiinnostavia artisteja, keikkavalokuvaajia ja taiteilijoita Basson, Noste-kumppaneiden sekä LiveFIN ry:n yhteistyönä. Noste tarjoaa nouseville nimille paitsi mahdollisuuden nousta yleisön tietoisuuteen, myös keikkapalkkion ja näkyvyyttä.

 

Mikä on LiveFIN?

LiveFIN ry on valtakunnallinen musiikkitapahtumien ja niiden järjestäjien yhteenliittymä ja etujärjestö. Jäsenistö koostuu keikkapaikoista, festivaaleista ja erilaisista tapahtumajärjestäjistä.

Yhdistys valvoo musiikkitapahtumien ja järjestäjien etuja, kehittää alaa ja ajaa yhteisiä asioita antaen elävän musiikin toimijoille kuuluvan äänen.

 

Kuka voi hakea ja mihin tarkoitukseen?

Haku on tarkoitettu ensisijaisesti esittäville taiteilijoille, jotka voivat esiintyä Noste-artisteille varatuilla keikkasloteilla LiveFINin jäsenten keikkapaikoilla. Mukaan voivat hakea myös esimerkiksi valokuvaajat tai tubettajat, jotka voivat päästä ikuistamaan LiveFINin jäsenten järjestämiä keikkoja.

Kaiken tasoiset tekijät voivat hakea harrastelijoista ammattilaisiin. Myöskään ylä- tai alaikärajaa hakijoille ei ole. Alle 18-vuotiaat voivat kuitenkin osallistua kilpailuun yksinomaan huoltajan kirjallisella suostumuksella, josta on esitettävä hyväksyttävä selvitys ilmoittautumislomakkeen jättämisen yhteydessä.

 

Kuinka paljon voi hakea?

Noste-palkintoja, eli esiintymisiä, joista maksetaan keikkapalkkio, voi hakea yhdellä hakukaudella samalla lomakkeella useampia. Nostetta voi myös hakea useamman kerran vuodessa.

 

Miten haen ja osallistun?

Jätä hakemuksesi täyttämällä pyydetyt tiedot “HAE NOSTETTA” sivulla ja lue myös säännöt huolellisesti. Hanki kannatusta ja jaa valmis hakemuksesi somessa tunnisteella #bassonoste. Näin löydämme sinut! Eniten tykkäyksiä keränneet hakemukset huomioidaan voittajia valitessa, sillä keikkapaikoille halutaan nostaa yleisöä kiinnostavia artisteja. Tehty hakemus on voimassa yhden hakukierroksen ajan ja jokaiselle hakukierrokselle on tehtävä oma hakemuksensa.

 

Kuka päättää voittajista?

Pelkästään hakemusten tykkäysmäärät eivät ratkaise suoraan voittajia, vaan jokaisella hakukierroksella Basson, LiveFINin ja keikkapaikkojen muodostama raati valitsee sopivat voittajat kullekin ajankohdalle ja keikkapaikalle.

 

Miten voin muokata hakemustani tai poistaa sen?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen noste@basso.fi siitä osoitteestasi jonka olet antanut hakemuksesi yhteydessä. Kerro viestissäsi mitä muutoksia asiasi koskee ja millä artistinimellä olet hakemuksesi tehnyt.

 

 

Etkö löytänyt sopivaa vastausta kysymykseesi?

Jäikö joku tärkeä asia vielä mietityttämään? Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen noste@basso.fi