Basso live

Marski Live X Basso 2019

17.9. 15:07 Toimitus

Viime torstaina käynnistyi uusi Marski Live x Basso –livekeikkojen sarja. Uniikeilla livekeikoilla Basso tuo tämän hetken kiinnostavimmat suomalaiset artistit Hotelli Marskiin esiintymään.  

Keikkoja järjestetään Marskin baarissa joka toinen torstai koko syksyn ajan. Tapahtumat käynnistyvät aina after workeilla, joissa soundeista vastaavat Basson kuratoimat DJ:t. Ilta huipentuu livekeikkaan. Keikat ovat ilmaisia, joten jokaisella täysi-ikäisellä on mahdollisuus tulla paikalle fiilistelemään ainutlaatuista keikkatunnelmaa ja nauttimaan livemusiikista.  

Ensimmäinen Marski Live X Basso –keikka järjestettiin viime torstaina ja esiintymässä oli upea ja karismaattinen Elias Gould, joka vangitsi yleisön huikealla esiintymisellään. Elias Gouldin lisäksi muita tulevia esiintyjiä ovat SUAD, Lake Jons, Onni Boi, Olavi Uusivirta, The Hearing, IBE ja Maustetytöt. Livekeikkojen lisäksi jokaisen artistin kanssa äänitetään ja kuvataan hotellissa yksi liveveto, joista ilmestyy myöhemmin kahdeksan kappaleen kokoelmalevy ja musiikkivideoita. 

Seuraava keikka on torstaina 26. päivä ja silloin Marskissa esiintyy indiehelmi SUAD.

Lisätietoja tulevista keikoista saat Facebookista.

Basso suosittelee