Basso.fi

Lovemilla-sarjan luojat Jani Pösö ja Teemu Nikki käsittelevät töissään universaaleja ongelmia, jotka koskettavat kaikenikäisiä

20.2. 15:22 Basso

Jani Pösö_Teemu Nikki

”Jos jokaiselle yli 50-vuotiaalle ihmiselle puhuttaisiin sillä tavalla, että se on yli 50-vuotias ja mun täytyy nyt suhtautua siihen ihan hirveesti, niin täähän ois ihan hirvee koko ihmisten välinen keskustelu. Se on vähän samaa hommaa, on se sitten leffan tai minkä tahansa tekeminen – ihmisillehän sitä tehdään. Joillekin se kolahtaa, joillekin ei. — Tavallaan ongelmat ja asiat ei ihan hirveesti muutu. Monella yli 75-vuotiaalla ihmisellä on rakkaushuolia, samaten aika monella 13-vuotiaalla. Kuinka paljon ne on oikeesti erilaisia – ei ollenkaan. Perspektiivi vaan vähän muuttuu ja vanhemmiten tulee ehkä vähän kyynisemmäksi”, lataavat palkitun Lovemilla-nuorisosarjan luojat tuottaja-käsikirjoittaja Jani Pösö ja ohjaaja-tuottaja Teemu Nikki.

 

Herrojen sarja on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla jo siinäkin määrin, että sarja on myyty Ruotsiin ja alustavat neuvottelut sarjasta ovat käynnissä myös Amerikan mantereella. Suomessa Lovemillasta on tehty juuri sarjan nimeä kantava elokuva, joka pyörii tällä hetkellä teattereissa.

Mitkä elementit tekevät Lovemillasta kansainvälisestikin kiinnostavan?

Millä periaatteella projekteja lähdetään työstämään ja miten miesten keskinäinen yhteistyö toimii? Minkälaisia projekteja on tiedossa seuraavaksi? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan:

Basso suosittelee