302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Yleinen elokuvatopic #2

Viestiketju osiossa 'Viihde' , käynnistäjänä Anonymous, 12.08.2005.

 1. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Eli itsellä ei ainakaan näy tuo Yleinen leffatopic, joten väliaikainen topic olis ihan paikallaan. Tänne siis jatkoa.

  Ite kävin tsiigaan tänään ennakkonäytöksessä leffan nimeltä....
  THE ISLAND
  [​IMG]

  Peukut tälle leffalle. Kyseessä on siis Michael Bayn tekele (eli ei mikään nerokas juoni, kuten ohjaajasta voi jo päätellä). Leffa on tarkoitettu lähinnä "aivot vapaalle" -nautinnoksi ja sellaisenaan toimii hienosti. Maksoin juuri siitä mitä odotinkin, huikeita erikoistehosteita ja Scarlett Johansson. Leffan juoni suoraan Finnkinon sivuilta:

  "Lincoln Six-Echo (McGregor) elää ja ahertaa muiden kloonien kanssa syvällä maan pinnan alla tarkoin kontrolloidussa yhdyskunnassa siinä luulossa, että elämä maanpinnalla on saasteiden takia mahdotonta. Tosin vielä on kuuleman mukaan jäljellä yksi paratiisimainen saareke, jonne kaikki yhdyskunnan asukkaat unelmoivat joskus pääsevänsä. Unelman toteutuminen on mahdollista, mikäli sattuu voittamaan silloin tällöin tapahtuvassa ja hartaasti odotetussa arvonnassa.

  Painajaisunista kärsivä Lincoln vaistoaa ettei kaikki ole sitä miltä näyttää. "Lottoarvonnan" todellinen luonne paljastuu kun hänelle selviää että koko klooniyhdyskunnan tarkoitus on ainoastaan toimia ”varaosina” maan päällä sairastuneille tai loukkaantuneille ihmisille. Lincoln ei aio jäädä odottelemaan vuoroaan, vaan murtautuu maan päälle vapauteen yhdessä kauniin ystävänsä Jordan Two-Deltan (Johansson) kanssa tarkoituksenaan etsiä käsiinsä alkuperäinen itsensä, Tom Lincoln. "


  En jaksa puuttua mihinkään yksityiskohtiin, koska virheiden etsiminen on turhaa tällaisten leffojen kanssa. Jotain siellä varmasti oli väärin yms, mutta en mennyt katsomaan niitä virheitä leffaan. Scarlett Johansson oli numero uno syy minkä takia tämän leffan menin alunperin tarkastamaan, mutta myös kaikki muut päänäyttelijät tekivät kelpo suorituksen. Ewan McGregor oli jopa siedettävä aksentteineen, Steve Buscemi & Sean Bean tekivät perusroolit missä heidät yleensäkin nähdään ja sitten oli vielä Djimon Hounsou, joka vaikutti Martin Lawrencen ja Don Cheadlen yhdistelmä, ainoastaan vakavalla naamalla. Michael Clarke Duncan piristi kans vakioroolissaan "amerikkalaisenfutiksen pelaajana".

  Visuaalisesti elokuva oli tasokas ja leffan takaa-ajo kohtaukset muistuttivat Matrixin moottoritie -kohtausta tai esim. Bad Boys 2:sen ylipitkää takaa-ajoa, mikä taas on ymmärrettävää kun sama ohjaaja on molemmat leffat ohjannut. Taas oli kyllä liian pitkä ja uskomaton takaa-ajo, mutta eipä tuo mitään... Sci-fi -osuudeltaan leffaa vois verrata Minority Reportiin... Eli aika paljon kopiointia, mutta sitä on nykyään hankala välttää. Ihan kelpo leffa ja Scarlett on piristävää nähtävää

  3-/5
   
 2. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Nostetaas, jotta ei jää huomaamatta muilta.
   
 3. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Unleashed a.k.a. Danny the Dog
  Jet Li / Morgan Freeman / Bob Hoskins

  Kukaan nähnyt tämän?

  Oli muuten perkeleen hyvä leffa! Saatan kirjoittaa vähän pidemmän arvostelun sit ku mulla on aikaa. Odotukseni tätä elokuvaa kohtaan ei todellakaan olleet korkealla, mutta täytyy kyllä sanoa että oli positiivinen yllätys! Ei mikään perus tappelu leffa vaan juonta ja henkeä mukana. Piste iin päällä on Massive Attackin tuottama soundtrack. Perkeleen hyvää musaa alusta loppuun.

  [​IMG]
   
 4. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kung Fu Hustle oli suht paska. Kyllä sen nyt yhen kerran katto just ja just, mut liikaa turhaa pelleilyä.

  Universal Soldierin katoin vasta eilen ja ite tykkäsin kyllä. Kiva toimintapätkä. Jatko-osa pitäis tässä lähiaikoina kattoa, mut se on kyllä saanu paskat arvostelut. Toisaalta niin toi ykkösosakin oli saanu vaan kolme tähtee, ja monet haukkui sen pystyyn. Siks se lojukin mulla hyllyssä kattomattomana, mut eilen siis katoin ja tykkäsin kuitenkin.

  http://www.leffatykki.com/pages/index.p ... uva_id=649

  Tossa vielä arvostelua. Jos tykkää toimintaleffoista niin kyllä mä uskon et tääki maistuu ainakin jonku verran.
   
 5. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  jotain hyviä sarjamurha/murhaaja aiheisia leffoja?
   
 6. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Jep, eilen tuli katsottua. Jet Li onnistui olemaan symppis ja hakkausskenaariot oli raikkaita ilman sen erityisempiä cgi-kikkailuja. Soundtrack tosiaan helvetin kova.
   
 7. qdes

  qdes 4. leveliläinen

  Viestejä:
  1,746
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  6,386
  Liittynyt:
  26.07.2004
  No jos et ole Se7eniä nähnyt niin nyt on jumalauta korkea aika. Varmaan paras 90-luvulla Hollywoodissa tehty hollywoodmainen leffa.

  http://imdb.com/title/tt0114369/
   
 8. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kaikkien aikojen surkeimmat leffat TOP-10, ei järjestystä:


  Hulk (2003)
  Bad Boys II (2003)
  Godzilla (1998)
  Solaris (2002)
  Exorcist: The Beginning (2004)
  Alone in the Dark (2005)
  Blue in the Face (1995)
  Ocean's Twelve (2004)
  American Pie 2 (2001)
  Boogeyman (2005)


  Näistä mistään ei löydy edes huonoudelle nauramis -arvoa taikka camp-henkeä, pelkkää vitutusta/ajan tuhlaamista alusta loppuun. Osa varmasti syrjäytyy ajan kanssa, kun jotain vieläkin vajaampaa tuotantoa tulee kehiin. Ja varmasti nykyisestä tarjonnastakin löytyy ehdokkaita, mm. Titanic ja Battlefield Earth on näkemättä.
   
 9. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Listallesi voisi lisätä house of the deadin. Uwe Bollin (vai mikä helvetti ikinä olikaan) hävettävän paskaa tuotantoa sekin.
   
 10. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Uwe Bollille voi kyllä näyttää keskaria ihan suosiolla, sillä tosi kivalta näyttää IMDB:ssa se lista niistä konsolipelileffoista, jotka äijä ohjauksellaan tulee tunaroimaan: Far Cry, Dungeon Siege, Bloodrayne, Fear Effect, Hunter: The Reckoning.. voi kun ihanaa.

  Toisaalta Silent Hill -leffaa odottelen. Ohjaajalla Christopher Gansilla on arvostelujen perusteella ollut ihan elokuvia portfoliossaan tähän asti ja nyt voi napata ihan hyvin, jos vain näiden tusinakauhuleffojen inflaation ansiosta käsikirjoitukseenkin olisi voitu heittää sellaista tyypillistä vaikeaa SH-mysteeriota jottei se alenisi ihan b-luokkaan. Sean Bean ja Radha Mitchell joka vakuutti Pitch Blackissa.. näyttää oikeastaan tosikin hyvältä tähän asti.
   
 11. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  olen nähnyt.
   
 12. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  bad boys II oli kyllä hämmentävä kokemus, eikä siten ansaitse paikkaansa listalla.
   
 13. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kävin sit vuokraamassa viime lauantaina hirveässä jumidarrassa Meet the Fockersin. Kun pääsin himaan kelasin, että minkä leffan meninkään vuokraamaan ja hatarin muistikuvin yritin muistella sitä ykköstä. Kun ei mitään hyvää muistunut mieleen, päätin sujauttaa tämän sisään xboxiin ja katsoa leffan pakastepizzan kera.

  [​IMG]

  No leffahan oli aivan mainiota darramatskua. Tuli naurettua jonkin verran ja DeNiro vaan on niin huvittava sen roolissa ja kyllä Stillerilläkin on hetkensä. Sanoisin että kaiken kaikkiaan varsin mukava elokuva. Ei hyvä, huono tai ärsyttävä, vaan mukavaa darramatskua.
   
 14. KorsonKonepelti

  KorsonKonepelti 0. leveliläinen

  Viestejä:
  1,136
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  12.10.2004
  YUP
  Leffa oli kyllä vitun kova. Jet Lin osakkeet näyttelijänä nousi mun silmissä myös korkeammalle tasolle.
  Tuotti iloa nähdä pitkään aikaan niin elokuvallisestikin kuin sekä toiminnallisestikin hyvä kokonaisuus. Mätkintää ei ollut liikaa ja sitä tuli aina kun tasapainottavaa inhimillisyyttä Morgan Freemanin muodossa alkoi näkyä liikaa.

  Juoni oli kunnon kungfukostofantasialeffatyypille suht. uskollinen, mutta se oli puettu vitun siistillä lähtöasetelmalla. Massive Attackin musat, synkkä maailma ja henkilöt korostivat toisiaan hyvin. Leffan paras näyttelijä oli ehdottomasti Bob Hoskins (jos oikein muistan nimen). Hän sai katsojan vihaamaan itseään niin vimmatulla raivolla, että harvoinpa on yksi näyttelijä herättänyt niin paljon tunteita.
   
 15. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Outo juttu, että toi Danny the Dog tulee vasta syksyllä Suomen ensi-iltaan. Saman tapainen vääryys kävi Sin Citylle.

  Ensi-illoista päättävä on jäätänyt taas. Kiinnostavin Jet Li elokuva piiiiitkään aikaan.
   
 16. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Eli äsken tuli katottua leffan jatko-osa, Universal Soldier: The Return. Njaa-a, ei yltänyt ykkösen tasolle, mut mun mielestä silti parempi mitä arvosteluissa sanottiin. Ei kuitenkaan mikään toimintagenren mestariteos, mut ihan jees toimintapätkä.
   
 17. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  [​IMG]

  BAD LUCK LOVE

  tää on mun mielestä kaikkien aikojen leffa!!!

  musat on saatanan hyvät..näyttelijät kaikkiiin rooleihin kuin tehdyt...

  mitää huonoo ei tässä tapauksessa oo.

  "vittu sä oot kans yks mummo koko jätkä"
   
 18. Shaft

  Shaft 1. leveliläinen

  Viestejä:
  855
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  911
  Liittynyt:
  23.06.2003
  viimesimpiä dvd-hankintoja:
  jay-z: fade to black
  do the right thing
  saw
  beverly hills cop-box

  Jaa niin ja syvällä pelissä vol.2. Mitä mieltä muut on tosta vol.2:sta. Mun mielestä häviää ykköselle aika reilusti. Vanhoja livejä (kesä -04) ja haastiksia (djk2). Eikä se valikkokaan toimi ihan kybällä. Vähän on nyt turnin` äijien julkasupolitiikka menny alaspäin.
   
 19. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Muistaakseni inhosin noita näyttelijöitä tossa. Pääosan vetäjä sai Seagalinki näyttämään luonnenäyttelijältä.
   
 20. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:

  muistaakseni giant robotin jäbien musiikit vai muistanko väärin?
  musiikit sopi kuviin, näyttelijät ei.