302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Vanhat topikit vielä jossain luettavissa?

Viestiketju osiossa 'Basso' , käynnistäjänä Tillipilli, 27.03.2019.

 1. Tillipilli

  Tillipilli 4. leveliläinen

  Viestejä:
  74
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  5,636
  Liittynyt:
  11.10.2007
  Tätä on varmaan kysytty aiemminkin, mutta en nopealla silmäilyllä löytänyt.

  Esim. Kotimaiset julkaisut -osiosta ei löydy enää vanhoja, ennen 2012 aloitettuja topikkeja. Ovatkohan nämä kadonneet bittiavaruuteen? Jos on johonkin arkistoitu, olis todella kova jos julkastais. Tässähän on kyse massiivisesta lohkareesta suomalaista alakulttuurihistoriaa.
   
 2. HEG

  HEG THE KARVAMUUMI Staff Member Betatestaaja Moderaattori Admin

  Viestejä:
  3,587
  Saadut kiitokset:
  1,030
  Aktiivisuuspisteet:
  11,096
  Liittynyt:
  16.12.2009
  Kyllä topikkeja löytyy vaikka vuodelta 2005, kyse taitaa olla enemmän siitä että Bantson haku on tunnetusti paska. Mitä topikkeja oot hakemassa? :kahvi:
   
 3. Tillipilli

  Tillipilli 4. leveliläinen

  Viestejä:
  74
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  5,636
  Liittynyt:
  11.10.2007
  Kappas, meneekin vähän aikaisempiin aikoihin, ku osasi vähän paremmin katsoa. En silti löytäny etsimääni, eli julkaisuketjuja kulta-ajoilta: PLLP, Tulva jne. Kiinnostaisi selailla, mitä mieltä näistä oltiin siihen aikaan. Tää oli sitä aikaa kun Pyhi esim. välillä kävi avaamassa ideoitaan vähän enemmän. Muistaakseni jossain Cheekin vanhojen levyjen (Kuka sä oot ja JHT) topiikeissa oli hyvää reflektoivaa keskustelua sen ajan skenestä, kun elettiin mielenkiintoista murrosaikaa. Näitä ei ainakaan tunnu löytyvän millään.
   
 4. why_so_serious?

  why_so_serious? Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Musiikkitopikkien puolesta kyllä Basson foorumien merkitys tosiaan taitaa olla kulttuurihistoriallisesti hyvinkin arvokas. Näin aloitusta kompatakseni. Harmi vain, että niitä tosiaan taitaa olla lähtenyt. Itsekkin koittanut joskus googlettaa jotain julkaisua (josta pakosti on ollut täällä aihe). Ja ei sitä ainakaan täältä löytynyt. Ja googlellahan kaikki tähän mennessä ainakin ollut löydettävissä jos suinkaan vain esillä on.

  Ja näin ohkaisena sivuhuomiona: kaipa sitä SPÄMMIÄKIN lienee hävinnyt? Joka se taitaa varmaan olla lähinnä vain ja ainoastaan hyvä asia. Etenkin heille jotka sitä tietynlaista roskaa tänne laumassa singonneet tuossa noin 10-vuotta sitten (tätä ennenhän siinäkin harrasteessa lieni jokin järki varmaankin [synkkä aika keskustelupalstojen historiassa tämä vuosikymmen ainakin tässä omassa, muttei täydellisessä, kontekstissa jossa niitä tässä yhteydessä arvioin].) Koska.. tai no joo, tuskin osaisivat edes hävetä. (onneksi hävinneet jonnekkin toisille palstoille tai muutoin kadonneet/hiljentyneet jonnekkin ''aikuistumisensa'' myötä).
   
  Last edited by a moderator: 27.04.2019