302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Uuno Turhapuro arvostus-threadi

Viestiketju osiossa 'Viihde' , käynnistäjänä Guest, 31.07.2003.

 1. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Tämä topic pitää ehdottomasti nostaa nyt kun uuden Uuno elokuvan ensi-iltaan on aikaa enää kolme päivää. Millä mielel jengi odottelee elokuvaa ja aikooko kukaan ylipäätään käydä katsomassa viimeistä Uunoa? Itse odotan suurella mielenkiinnolla minkälainen elokuva on saatu kasaan. Vaik Pisnesmies ei enää niin erikoisen hyvä ollutkaan niin jotenkin hyvät fiilikset mul on tän uuden suhteen. Lippu ensi-iltaan on tietysti jo taskussa. :) Hienoa että pojat tekivät vielä yhden Uunon kunnianosoituksena Spedelle!
   
 2. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Jep, mulla kans ensi-iltalippu hankittuna. En oikeestaan odota mitään ertityistä leffalta, en varsinkaan odota et tää olis uunojen parhaimmistoa tms. Varsinkaan kun Spede ei oo enää mukana. Mut hieno kunnianosoitus joka tapauksessa, ja vannoutuneena Uuno-fanina on tää leffa pakko nähdä.
  Parhaat Uunot on mun mielestä ehdottomasti tehty tos 80-luvulla, "uudet" ei niinkään oo enää niiiin sykähdyttäny.
   
 3. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Omat suosikkiuunot sijoittuvat 70-luvn puoliväliin. Häpy Endkö, Rautakauppias ja Uuno D.G. on mun suosikit. Myös 80-luvun Uunot on kaikki loistavia. 80-luvun Uunoista suosikki on Menettää muistinsa. Viime aikoina on tullu väijyttyy päivittäin Aviokriisiä, joka oli ensimmäinen värillinen Uuno. Nojoo ei noit jaksa laittaa paremmuusjärjestykseen ku kyllähän jokainen Uuno on loistava, aina Uuno Turhapuron poikaan asti, joka on mielestäni selvästi heikoin Uuno elokuva. 80-lukuhan oli Uunojen kulta-aikaa myös kaupallisesti ja useimmat pitävät eniten 80-luvun puolivälin Uunoista kuten Armeijan leivissä, Epsanjassa ja Muuttaa maalle.
   
 4. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  ^Just noi sun mainitsemat kasari-Uunot on munkin suosikkeja. Lisäks mainittakoon just Menettää muistinsa, Muisti palailee pätkittäin, Tupla-Uuno ym. Kaikkien aikojen parhaat läpät on mun mielestä Uuno muuttaa maalle-pätkässä. Siinä saa nauraa koko ajan, siis vaikka muistankin sen ulkoo.

  Tää Uuno Turhapuro-aihe jakaa ihmiset aika hyvin kahteen leiriin, joko sitä rakastaa tai sitten vihaa. Tai sitten ei vaan yksinkertasesti ymmärrä. Onneks mullon yks frendi (jonka hyllyst muuten löytyy lähes kaikki uunot) jonka kanssa ollaan täs asiassa samalla aaltopituudella. Yhessä aina tsiigataan darrassa noit pätkiä, syödään pizzaa ja nauretaan. Ahh, se on ihan parasta mitä sängyn päällä voi tehdä. Kyllä, ihan parasta :) Pitäkää vaan hulluna...haha.
   
 5. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Näinhän se menee. Paitsi itel pyörii lähes koko ajan Uuno, oli sit darras tai. :D Mult uupuu viel kaks Uunoo kokoelmista mut pitää ostaa ne täs kuussa. Anttilas on nyt Uunot ja kaikki muut Spede leffat tarjoukses. Vhs 5,95 ja dvd 13,95 :!: Kaikki siis anttilaan ostaan parasta viihdettä :wink:
   
 6. terbba

  terbba 0. leveliläinen

  Viestejä:
  4,315
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  25.11.2003
  Mä ite diggaan vanhoista uuno-leffoista, mutta tätä uutta elokuvaa tuskin menen katsomaan. Tietty hyvä että Spedee kunnioitetaan, ja tehdään vielä yks uuno-elokuva, mutta ei se ole enää varmasti yhtä hauska kuin ennen, koska näyttelijät ovat muuttuneet paljon, ja minusta joku mika häkkinen ja muut julkkiset ois voinu heivaa tästä pois.
   
 7. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Tohon yhdyn. Tosin Uunothan ovat yleensä olleet "ajan hermolla". Näyttelijät ovat muuttuneet eikä tämä tietenkään ole läheskään yhtä hauska kuin vanhemmat Uunot, mutta toivottavasti sitä on käytetty hyödyksi että näyttelijät ovat muuttuneet. Kyllähän se "muuttuminen" tarjoaa aina jotain uusiakin mahdollisuuksia. Elokuvassa on kuulemma myös jonkun verran aika herkkää materiaalia jota Uunoissa ei vielä toistaiseksi ole nähty.
   
 8. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  turhapuro ei oo turha.
   
 9. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kuin myös. Pitäähän se etes yks uuno päästä kattomaan elokuvissa :)
   
 10. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kaikki Uunot on tullu nähtyä ja parhaimpia ovat nää 80-luvulla[?] tehdyt pari Uunoo. Toivottavasti tää uusi ei oo mitään kauheeta kuraa, äsken näin trailerin ja oli aika perustraileri.
   
 11. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Ylös! Huomenna on ensi-ilta! Loiri oli muuten äsken vieraana hee:ssä.
   
 12. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  [​IMG]
  Todellakin. Ei voi kun kunnioittaa.
   
 13. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Jotenki aika haikee fiilis, et periaattees kaikki on nyt lopussa ja viimest viedään. Tän leffan trailereist päätellen Uuno on luopunu verkkopaidasta ja pussihousuistaki, hö =/ Vaikka ihan ymmärrettävää sikäli et ei se Loirokaan ikuisesti oo nuori ja tikissä. Kuulema leffassa on aika paljon pätkiä vanhoista uunoista, muisteloita ja sen sellasta.

  Vastakohta, kiitti vinkistä - pitääki käydä ändilässä kattoo noita uunoja jos vaikka shoppailis.
  Sit ei muuta ku venailee klo 22.30 et pääsee väijyy tätä historiallista teosta :)
   
 14. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Hehe, mä pääsenki tsiigaa jo klo 18.00 :)
   
 15. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Nyt on elokuva sit käyty katsomassa ja olihan siinä paljon hauskoja juttuja. En sit tiedä miten uppoo sellaseen joka ei oo ennenkään pitänyt Uunoista. En ainakaan usko. Mut Uuno-faneille suosittelen ehdottomasti. Kyl siin kylmät väreet tuli ku näki ekan kerran leffan aikana Sörsselin ja lopun herkistelyis kyynel tuli kyl väkisin. Mulle jäi kyl kaiken kaikkiaan tosi hyvä fiilis ja oon iloinen et toi elokuva tehtiin. Spede ansaitsi tämän kunnianosoituksen. En jaksa viel tarkemmin eritellä mitä kaikkee siin tapahtu. Käykää tsiigaa ite. :wink:
   
 16. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  todella hyviä :D harmittaa ku en oo kattonu ku on tullu tv:stä :( mut ainaki lähes kaikki uunot on tosi hyviä!!!
   
 17. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Pienenä tuli kattottuu kaikki Uunot aina telkkarista.Ja Vappuna kun on vielä pää aikasemmasta illasta sekaisin on ihan hyvä katsella Uuno Epsanjassa leffaa.
  Päätin etten varmasti mee kattoo tota leffaa, mut sit kun katoin torstaina HEE:n tulikin mieleen, et jospa raahaankin kaverin kattoon Uuno leffaa enkä mitään kauhuleffaa...
   
 18. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  tänään klo 18 katsomaan tuo.

  fiilistelen lataamalla vanhoja netistä :)
   
 19. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  jep ihan jees leffa ku vertaa näihin muihin suomi uutuuksii. Uuno fanin pakko_kattoo_leffa. Hyvin saanu Ere ja Vesku kaikki samat vanhat, legendaariset uuno-näyttelijät kasaan!
   
 20. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Jeps, nyt on nähty uusin Uuno ja nauroin kyllä erittäin paljon. Tykkäsin kyllä ihan hirveesti, jotenkin "ympyrä sulkeutui" kun tää viimeinen tehtiin ja saatiin hieno päätös. Arkistopätkiä oli sopivasti ja loppu oli jotenkin myös oikein hieno.

  Vanhainkoti-idea oli hauska, vaikka esim. Jope Ruonansuun hahmo(t) oli todella turha juttu leffassa, mutta tässä viimeisessä elokuvassa onkin varmaan haluttu kerätä lähimpiä ihmisiä ja muita legendoja uunon nuoruusvuosilta vielä kerran leffaan. Lenita Airistokin oli jokseenkin saatu sopimaan leffaan.

  Etenkin This is my life - tuomaristo oli ihan huvittava ekalla kerralla, näin enempää paljastamatta mitä siellä on.

  Suosittelen kyllä elokuvan katsomista kaikille jotka ovat joskus Uunoja katselleet ja niistä pitäneet. Jos Uuno ei ole yhtään tuttu ilmiö, niin tuskinpa tässä elokuvassa näkee mitään hienoa tai hauskaa.

  Itse kyllä nauroin useita kertoja todella paljon. Se on varmaan sitä kun on 80-luvun lapsi ja saanut videoituna aina kaikki uunot suoraan kotiin ja katsonut niitä kipeenä ja lauantai-viihteenä. :wink: