302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Topic kaikelle turhalle vol. 19

Viestiketju osiossa 'Hiekkalaatikko' , käynnistäjänä realii, 13.02.2014.

 1. ttohi

  ttohi 1. leveliläinen

  Viestejä:
  99
  Saadut kiitokset:
  10
  Aktiivisuuspisteet:
  371
  Liittynyt:
  04.12.2018
  Thanks
   
 2. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Hyvvöö päivää, näin viikonlopun viikonloppuisimman hetken keskeltä todettuna.
  Mitäs tänne?

  Millaisia ajatuksia siitä, että vaikka vielä (kuin laulua laulaten) ''kesää jäljellä'' ja tulee niitä kauniita päiviä, niin silti syksy on jo lähes nurkan takana? Oma suhteeni tähän vuodenaikaan on hillitty, mutta mitä pidemmälle mennään, tietynlainen kaukokaipuu kasvaa. Se on kuitenkin raaka fakta, että sinääänsä tunnelmallisuudessaan viehättävien viilentyvien ja pimentyvien iltojen (syksy) jälkeen koittaa marras. Siinä missä suuressa osaa mannerilmaston vallitsevaa eurooppaa nautitaan vielä läpi lokakuun kesästä joka täällä jää pariin hassuun viikkoon (joka hajautettu yksittäisin päiviin johonkin niistä kolmesta kuukaudesta jota täällä voi kesäksi määrittää), valmistaudutaan täällä jo heittämään hyvästit kaikenlaiselle elämälle (kuolema kun löytyy yhdennentoista kuukauden nimestä siis aivan kirjaimellistikkin). Horrokseen, horrokseen, vaipuu, kaikki pohjoinen maa. Josta ainoastaan vappu voi herättää.

  Tavallaan ihmettelen, ettei ihminen muistuta elämäntavoiltaan enemmän esim. monia lintulajeja.. Vielä kerkeisi vaikka kävellen pakoon.
   
  Last edited: 24.08.2019
 3. HEG

  HEG THE KARVAMUUMI Staff Member Betatestaaja Moderaattori Admin

  Viestejä:
  3,573
  Saadut kiitokset:
  1,024
  Aktiivisuuspisteet:
  11,096
  Liittynyt:
  16.12.2009
  Soomalaisethan taitaa pohjois-Euroopan kovimpia ulkomaanmatkailijoita, enkä nyt siis tarkoita työmatkailua. Johtuneeko siitä että suomalaiset alkaa olla nykyjään kermaperseitä eivätkä kestä niitä 30 asteen pakkasia (ja samaan aikaan valittavat että miksei tänä talvena ole taaskaan lunta) tai sitten suomalaiset yleisemmin kärsivät kaamosmasennuksesta. En tiiä mutta minä tykkään että on kaikki 4 vuoden aikaa. Talvi (siis semmonen taigatalvi) on kyllä se lemppari vuodenaika ja taas syssy kun lehdet on tippuneet puista ja kusenkeltainen katuvalo hämärtää näkyvyyttä entisestään on hirvittävää kuraa. Siitä tosin ei ole enää kauheasti joutunut kattomaan viime vuosina.

  tumblr_neiv2crxPM1qc3nl6o1_500.gif
   
 4. Bennythebunny

  Bennythebunny 4. leveliläinen Vuoden bassolainen 2018

  Viestejä:
  2,648
  Saadut kiitokset:
  424
  Aktiivisuuspisteet:
  10,596
  Liittynyt:
  14.01.2008
  Oli kertynyt kaks päivää lomaa. Sain kikkailtua niillä jouluksi viikon loman. Tulee tarpeeseen kun vasta ens kaudella täydet lomat.
   
 5. HEG

  HEG THE KARVAMUUMI Staff Member Betatestaaja Moderaattori Admin

  Viestejä:
  3,573
  Saadut kiitokset:
  1,024
  Aktiivisuuspisteet:
  11,096
  Liittynyt:
  16.12.2009
  Tämä :jepa:
   
  Kunstaapeli kiitti tästä.
 6. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  ^Miten tätä mestaa saisi eläväisemmäksi? Tai oikeastaan, ei tarvi vastata tuohon. Tiedän kyllä, että kuinka. Värväämällä uusia jäseniä. Mutta mistä niitä löytyisi? HEG, BennytheBunny ja muut aktiiviset, mitä tässä tulisi tehdä? En siis hae mitään suurta oivallusta tässä nyt. Mutta oikeasti olisi vaan hyvä, jos ne passiiviset, mutta kuitenkin tätä vielä seuraavat raottaisivat vähän, että miksei keskustelu kiinnosta? Mä en itse usko siihen ajatukseen, että ''kaikki keskustelut olisi jo käyty'' jonka olen kerran jos toisenkin täällä basso.fi:ssä kuullut esitettävän.
  Etenkään, kun se on usein esitetty sellaisessa ''jokainen sukupolvi käy tietyt keskustelut ja sen jälkeen ei ole enää mitään jäljellä'' -hengessä. Aivan kuin olisi olemassa joku tiettyjen keskusteltavien asioiden pankki, jonka tyhjennettyään ''maailma on valmis'' ja vika sammuttaa valot. : D Pidän itseasiassa täysin käsittämättömänä kelana. Aivan kuin maailmassa ei sattuisi ja tapahtuisi jatkuvasti ja asiat eivät päivittyisi ja muuttaisi muotoaan. Puhumattakaan siitä, että kuinka kaiken sen keskellä itsekkin muuttuu ja kehittää ja muokkaa ajatuksiaan ja kiinnitäää huomiota uusiin asioihin tuon tuosta. Tai näin ainakin terveen (mielekkään) ihmiselämän olen itse käsittänyt. Perään voisikin vähintään retorisella tasolla esittää, että olisiko syytä huoleen yleisemmälläkin tasolla jos näin jättimäinen yhteisö passivoituu näin totaalisesti tuollaisista ihmisyyden peruselementeistä.
   
  Last edited: 31.08.2019
 7. Rippa

  Rippa 4. leveliläinen

  Viestejä:
  15,465
  Saadut kiitokset:
  314
  Aktiivisuuspisteet:
  16,071
  Liittynyt:
  04.01.2002
 8. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Tänään oli melkoinen iltapäivä. Olin hoitelemassa asioita jossain kylillä, jotka vaativat myös jonkin verran matkustamista. Noh itse asiat sain hoidettua oikein mukavasti. Ja olinkin ne hoidettuani matkalla jo bussissa onnellisesti ''kotikonnuille päin'' , vain yhden kulkuvälineen vaihto enää edessäni. Valitettavasti eräiden matkan aikana ilmenneiden asioiden (jota olisi aivan turha selventää tähän) en voinutkaan ottaa vaihtoyhtettä sieltä mistä minun se oli tarkoitus ottaa. Jonka seurauksena jatkoin matkantekoa kävellen :D . Käveltävää oli sellaiset noin 5-6 kilometria. Sanotaan näin, että se kävelyreissu tuli itsessään jopa tarpeeseen. Mutta matkan aikana pääsi myös sade yllättää. :D Noin puolessa välissä matkaa. Tämä pikku ''reippailutuokioni'' sattui myös sijoittumaan vähän vähemmän liikenneöidyille teille. JA tuli sitten päädyttyä pitää rankempien ropinoiden aikana pikku tauko alikulkutunnellissa kun oli tuollaisiin sääolosuhteisiin varustautuminen tällä kertaa jäänyt. :D Sateen vähän lakattua jatkoin loppumatkan lähimmälle bussipysäkille tihkusateessa laahustaen. Ja vihdoin löysinkin vilkkaammin liikennöidylle tielle josta tiesin saavani napattua bussin. Ja olin valmis odottaa vaikka sen 20 min jonka välein niitä vähintään kai pitäisi mennä. Noh, bussi tuli kohtuullisessa ajassa, ehkä noin 10 minuutin odottelun jälkeen, mutta muokatessani hieman asemaani suhteessa lähestyvään bussiin, onnistuin vielä astumaan lahkeisiin asti johonkin lätäkköön. Se ei siinä vaiheessa kyllä painanut missään kun pääsi sadesuojattomalta pysäkiltä pygimästä. Eli fiilis katossa siis siinä vaiheessa, mutta huipennukseksi kuskina sattui olemaan eräs ''vanha tuttu'' bussikuski. Jonka kanssa tullut kinattua jostain idioottimaisista asioista, joihin tässä yhteydessä en kuitenkaan syvemmin syvenny. Tietynlaista kuittailua siinä taas esiintyi, mutta ei jaksanut kyllä kiinnostaa siinä vaiheessa. Ja astelinkin määrätietoisin ja reippain askelin istumaan bussin peräosaan, jotkin bussikuskin kanssa kommunikoille ominaiset kankeudet rutiininomaisesti, ja tunteetta, vaihdettuamme. Tarina on siis lähellä onnellista loppuaan. Mutta jottei tasan mikään olisi liian helppoa, asetettuani istumaan, onnistui jotenkin (ehkä helpotuksen huumassa herpaantuneen huomion tähden) mukanani ollut pieni pussi ostoksia leviämään sisältöineen lattialle, edessä istuvien jalkoihin pyörimään. :D Niitä oli sitten kiva lähteä mestästämään kanssamatkustajien jaloista. Mutta onneksi helpotusta oli edes sen verran, että kanssakulkijat olivat ymmärtäväisiä ja auttoivat ostoksien noukkimisesa..

  Haha, well done... :D Nyt onneksi vihdoin perillä. Vois vähän koittaa petrata ensikerralla, vaikka olihan tossa sattumiakin matkassa joita ''huonona päivänä'' nyt sattuu kellee vaan. Jospa rauhoittavan iltateen pariin -->
   
  Last edited: 02.09.2019
 9. HEG

  HEG THE KARVAMUUMI Staff Member Betatestaaja Moderaattori Admin

  Viestejä:
  3,573
  Saadut kiitokset:
  1,024
  Aktiivisuuspisteet:
  11,096
  Liittynyt:
  16.12.2009
  Kato Rippa elos mitä äijö vieläks bassovosun kaa vetelet? :highfive: :boss:
   
 10. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Tänään joku, ehkä hieman keski-iän ylitänyt, olemukseltaan melko siisti (oli itse asiassa ihan pukuun komistautunut, ja tukka siististi) mutta silminnähden päihtynyt henkilö istui viereisellä penkkirivilllä junassa. Sen lisäksi, että hän ylläpiti ja syvensi päihtymystilaansa (ketään häiritsemättä, rauhallisesti olutta siemaillen samalla maisemia ikkunasta hartaasti katsoen) päätti yhtäkkiä laittaa myös röökiksi. Oli jännä katsoa ihmisten reaktioita. Tai lähinnä niiden, yllättävää kyllä, puuttumista. Se, ettei kukaan tullu sanoo mitään oli varmasti hyvää tuuria, mutta yllätti joka tapauksessa että poltteli tuprutteli ihan loppuun asti kai. Ite vaihoin jossain kohtaa paikkaa kauemmaksi kun ei nyt ehdoin tahdoin huvittanut siinä ihan vieressä olla passiivisesti tupakoimas mut lähinnä kyl huvitti kuvio noin muuten.

  Kun jäin ite pois muutaman pysäkin jälkeen niin jatkoi tyyppi vielä matkaansa. Ties vaikka oli tullut viihtymään pidemmäksin aikaa ihan tarkoituksella. Ja mikäs siinä - junassa on mukavaa!

  Ps. Olikos täällä joku junalla matkustamiseen liittyvä aihe? Olisi voinut fiilistelyn vuoksi laittaa ehkä sinne tän, mut ei jaksanut etsiä. Olkoot tässä.
   
 11. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Tuliko kellään päivän uutisii lukeneella Deja vu -tunnelmia?

  Basso-lehti lopetetaan - "Käyttöliittymä ajautui irralliseksi"

  Siinä tunnelmia vuosikymmenen alkupuoliskolta. Huikeata kuinka tää sama perustelu toistuu toistumistaan basson uudistumisissa.

  Nyt vain ootellaan, että koska on foorumin vuoro "ajautua irralliseksi" "kokonaisuudesta" ja vuoro hävitä :lörppis:.
  Melkoisena riippakivenä siellä taidetaankin tämä kokea.
   
 12. yazer

  yazer 4. leveliläinen

  Viestejä:
  6,033
  Saadut kiitokset:
  6
  Aktiivisuuspisteet:
  11,871
  Liittynyt:
  05.02.2004
  Ois hienoa jos foorumi vähintään arkistoitaisi. Täällä oli joskus kaikki. Tää oli suomiräpin virtuaalinen keskus.
   
 13. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  No pakostihan tässä joutuu jotain vaihtoehtoja tai skenaarioita miettimään. Kun ei kovin valoisalta näytä tämän palstan tulevaisuus vallitsevien, jokaiselle hahmotettavissa olevien, seikkojen valossa. Päätynyt vähän oman onnensa nojaan seilaamaan tämä foorumipuoli, ja tällaisenaan tämän päivittämisestä tai ylläpitämisestä ei taida kai olla kiinnostunut juuri kukaan siihen myös resursseja omaava taho. Vaikka tälle oma tilauksensa ja tarpeensa aktiivisena edelleen olisikin(/onkin). Arkistointi jäisi siis noiden seikkojen valossa tyyliin ainoaksi vaihtoehdoksi. Siinäkin on vain hienoinen ongelma - palstan miljoonat kadonneet postaukset.
  Mahdollisen arkistoinnin toteuttajalla pitäisi kiinnostuksen lisäksi olla myös resursseja saattaa, edes osa musiikkikeskusteluista, ja muusta kulttuurihistoriallisesti arvokkaasta informaatiosta, joita täällä joidenkin päivitysten yhteydessä on onnistuttu kadottamaan, takaisin luettavaksi.
   
 14. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Noo.. kunhan innostuin pohtimaan. Ja esittämään mahdollisista vaihtoehdoista mielekkäitä toteutustapoja.

  Noin muuten siis ensisijaisesti olen kiinnostunut geologisesti aktiivisen foorumin löytämisestä/kehittelemisestä. Sellaisesta haaveilun ja puhumisen toki tiedostan olevan vielä jokseenkin aikaista.
   
 15. Bennythebunny

  Bennythebunny 4. leveliläinen Vuoden bassolainen 2018

  Viestejä:
  2,648
  Saadut kiitokset:
  424
  Aktiivisuuspisteet:
  10,596
  Liittynyt:
  14.01.2008
  Tulin sanomaan MOI
   
 16. Kassu K

  Kassu K 4. leveliläinen Vuoden Bassolainen 2018 2. sija

  Viestejä:
  5,379
  Saadut kiitokset:
  1,190
  Aktiivisuuspisteet:
  7,446
  Liittynyt:
  16.03.2014
  MOI!
   
  Bennythebunny kiitti tästä.
 17. Bennythebunny

  Bennythebunny 4. leveliläinen Vuoden bassolainen 2018

  Viestejä:
  2,648
  Saadut kiitokset:
  424
  Aktiivisuuspisteet:
  10,596
  Liittynyt:
  14.01.2008
  Kohtahan se on vuoden kohokohta. Mun synttärit.
   
 18. HEG

  HEG THE KARVAMUUMI Staff Member Betatestaaja Moderaattori Admin

  Viestejä:
  3,573
  Saadut kiitokset:
  1,024
  Aktiivisuuspisteet:
  11,096
  Liittynyt:
  16.12.2009
  Mikäs päivä se olikaan? :scratch: Voisin käydä kattoo sun profiilista vastauksen mutta kuormitetaan nyt Bassoa näillä keskusteluilla :D
   
  Bennythebunny kiitti tästä.
 19. Bennythebunny

  Bennythebunny 4. leveliläinen Vuoden bassolainen 2018

  Viestejä:
  2,648
  Saadut kiitokset:
  424
  Aktiivisuuspisteet:
  10,596
  Liittynyt:
  14.01.2008
  Heti tuossa lokakuun 27.
   
 20. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  https://yle.fi/uutiset/3-10994606
  "OK" -käsimerkki lisätty antisemitismin vastaisen järjestön vihasymbolien listalle
  Käsimerkki, joka yleisemmin käsitetään hyväksymisen merkkinä, luokitellaan yhdysvaltalaisjärjestön mukaan vihasymboliksi.

  Antisemitismi
  27.9.2019 klo 21.48
  [​IMG]

  4chanilta ilmeisen onnistunut läppä.