302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Selventäkääs vähän mikä tää homma on

Viestiketju osiossa 'Hiekkalaatikko' , käynnistäjänä Jamppa Tee, 26.12.2019.

 1. Jamppa Tee

  Jamppa Tee 4. leveliläinen

  Viestejä:
  739
  Saadut kiitokset:
  129
  Aktiivisuuspisteet:
  4,446
  Liittynyt:
  18.03.2014
  Eli mikä risutopikin keisdi on, millon villek on tullut takaisin jne.

  Btw en oo missään klikeissä mukana niin objektiivisuutta kiitos
   
 2. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Kappas,

  yllätyin suuresti aiheesta. Tästä keskustelen mielelläni.

  Laittelen yön, tai joidenkin muiden aikajaksojen jälkeen viestiä tähän aiheeseen. Vaatii keskittymistä.
  Mut jooh, sen voin sanoa jo tässä vaiheessa: villek tosiaan kävi pyörähtää täällä, noin 1-2 kk sitten.
  Siitä vaan jäi vähän huono maku, muillekkin kuin itselleni.
   
 3. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Ainiin, tää jäi aikoinaan selventämättä. Mutta selvennetääs nyt, kun sakeus% on kuitenkin aivan liia tiheä tässäkin cheississä.

  Lyhykäisyydessään homma meni jotakuinkin niin, että @villek kävi täällä kääntymässä lyhyesti, ainoana tekonaan käytännössä vain tiputtaa HERJAUKSEKSI laskettavia, ahdistavia syytöksiä. Jotka valitettavasti, syystä tai toisesta päätti kohdistaa allekirjoittaneeseen. Hän väitti minun "vainonneen" jotakin väkeä jotka hän määritteli lyhyesti, mutta epämääräisesti, rajauksella "keemoh kumppanit". Hän ei näitä ahdistavia syytöksiä tietenkään viitsinyt perustellla millään asteella, mutta selitti perään jostain "alas istumisesta" joka minun pitäisi toteuttaa tämän epämääräisen köömöh -jengin (keitä se nyt ikinä käsittääkään) kanssa, kun he hänen mukaansa ovat siihen jaloina tarjoutuneet. Josta siitäkään minulla ei ole minkäänlaista aavistusta, että mitä on tämä "alas istuminen" johon he ovat antaumuksellisia. Puhumattakaan siitä, että tämä antaumuksellisuus ja tahto johonkin hämärien asioiden käsittelyyn liittyvään kokoontumiseen olisi välitetty itselle.

  Että sellaista. Olisi mukava saada kommenttia tästä joltakulta älylliseltä olennolta, sellaiselta joka tietoon pohjautuen osaisi kertoa mistä tuossa oli kysymys. Mutta vähän epäilen ettei sellaista tahoa ole olemassa. Ja loppuviimeksi @villek on ihan itse vastuussa noista jutuista, joita on näinkin julkeasti viitsinyt esittää. Ja hän kun sujautti päänsä ennätysajassa takaisin sinne mistä oli sen nostanutkin ennen käyntiään. Eli takaisin perseeseen, jossa on sen myös sen koomin pitänyt. Niin toistaiseksi ei voi kuin siis siis ihmetellä, arvailla, spekuloida pienen mielen aivoituksia tuon toiminnan taustalla.
  Itse lasken toiminnnan tahalliseksi kiusanteoksi/mustamaalamiseksi. Näin vähillä tiedoilla on vaikea keksiä muuta selitystä tuolle suoranaiselle paskapuheelle ja väärille julistuksille.

  ps. Kaikki tämä selittämätön ahdistelu tapahtui tietenkin off-topikkiin. Asiakeskusteluaiheessa, käynnissä olevaa muuta keskustelua häiriten. on se @villek vaan melkoinen..
   
 4. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Lisäksi haluaisin muistuttaa @villek :n on olevan muutenkin melko perseestä (Palstoilla toteuttaman toimintansa kautta. Tämä suluissa koska toivoisin sen olevan teille itsestään selvyys. Etten voi tavallaan tuiki tuntematonta hahmoa muun perusteella edes kommentoida. Vaikka sellainen vinouma käytäntönä yleistä muutoin onkin tässä junttipiirissä) Kyllähän siitä on todisteita jo herran aktiivisemmalta ajalta täällä, ettei kyseessä ainakaan moderointihommissa ole mikään humaani kaveri. On itsekkin myöntänyt moderoivansa kasoittain porukkaa veke tältä palstalta niinkin huikeilla verukkeilla että "vitutti kun myöhästyin bussista ja satoi". Tuohon löytyy lähteet janarin itsensä tuotoksista täältä. Eikä kyseessä edes ole hassutteluksi tarkoitettua juttua. Vaikka nyt tietenkin kuivakka, ironian kyllästämä kaveri se tämä viltsukkakin toki muutoin on (kuten näissä piireissä yleisemminkin väellä taipumusta olla).

  Tuon kerrottuani pääsen aasin sillalla siihen, kuinka sama meininki on jatkunut @villek :lla aktiivisimpien vuosien jälkeenkin. Ja vielä viime keväänä hänen tiedetään poistelleen täältä aktiivisten käyttäjien nimimerkkejä tarjoamatta minkäänlaisia selityksiä toiminnalleen. Puhumattakaan siitä, että näitä henkilöitä olisi edes huomautettu aiemmin jostain, mistä nyt ville k ikinä heidät päätti poistaa. Mutta jooh, mitä voi olettaa janarilta, joka moderoi tunteenpuuskassa. Purkaen jotain omia, palstan ulkopuolisiakin vitutuksia, muita jäähyttämällä tai tunnuksia varoituksetta poistelemalla. Way to go @villek

  Sitä on kerran tai toisenkin päätynyt kuvittelee, että olisi jo nähnyt jonkin pohjan näille pimeyksille mitä tää umpi laho ja tärähtynyt basso.fi -piiri (tämä forum + jotkin historiansa/käyttäjiensä kautta tähän kytköksissä olevat muut yhteisöt/ryhmät tms.) tarjoilee, mutta yleisluontoinen kulku on kuitenkin se, että nurkan takana odottaakin jo seuraava, entistä ehompi kujaisuuden aste. Saman kaavan toistuessa niin pitkään kuin jonkinlaista "tulevaisuutta" de facto edes voi enää olla.
  Että jääkäämme odottelemaan että mitä sakeuden pajalla seuraavaksi valmistetaan. Ja/tai missä määrin soppa hämmentyy.
   
  Last edited: 11.05.2020
 5. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Ja koska ei aina tule (tälläkään kertaa tullut) otettua huomioon sitä, että kyseessä taantumuksellinen piiri. Jossa väki ei kykene kahta lausetta pidempiä viestejä lukemaan; niin tässä vielä kuvallinen selvennys.

  [​IMG]
  @villek kääntymässä basso.fi/foorumilla
   
 6. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Sitä miettinyt, että kerta väki kattelee tuollaisia kunnianloukkausta lähenteleviä herjauksia täällä nollatauluina läpi kuin ei mitään. Jopa tämän foorumin ylläpitäjien toimesta harjoitettuna, niin pakostakin herää ajatus, että pitääkö mun itsekkin alkaa levittää tollaisia paskapuheita ympäriinsä vaikka tosta @villek :sta, että jengo vihdoinkin tajuisi nostaa sen päänsä pois perseestä edes hetkeksi?