302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Satunnaiset musiikkiaiheiset huomiot yms.

Viestiketju osiossa 'Yleinen uuden musiikin keskustelu' , käynnistäjänä Kunstaapeli, 24.10.2019.

 1. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,141
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Juu tällainen tarvittiin. Ihmettelen miksei missään muodossa ole ollut vielä tällaista. Tänne satunnaisia, yleisiä etc. huhuiluja musiikin parista
   
  Last edited: 24.10.2019
 2. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,141
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Mariskalta hiljattain tullut/tulossa jotain musaaikkia. Ilmeisesti samalla iskelmäpohjaisemmalla meiningillä mennään kuin jo tottuneesti, mutta mitä hikikopin ukkoi kuuntelin niin ei vissiin kuitenkaan täysin 'rap free zone' tämä uusi albumi.
   
 3. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,141
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Kuuntelin tänään erään toisen radiokanavan aamuohjelmaa. Sieltä sattui jossain kohta tulemaan uudempaa(?) Stepaaa. Alku kuulosti mielenkiintoiselta, ja höristin korvani huomioni kiinnittäneelle musiikille. Jopa sanoituksille, jossa lauleltiin jotain Helsingin suuruudesta ja sinne muuttamisen pelosta. Kuuntelin radiota läppärin pikku kaiuttimista, samalla jotain muuta (ääntä tuottavaa) puuhaillessani, niin en heti huomannut että kyseessä oli Stepa. Alun sanoitukset ja muu tunnelmointi toivat mieleen jotakin aivan muuta. Tematiikka kääntyi kuitenkin jossain kohtaa lähemmäksi viimeajoilta tunnettua Stepa's worldia. Lupaavasti alkanut kappale alkoi lässähtää kokemuksessani. Mutetin radion.

  Tää kyl yleensä perinteinen itelle ko. artistin kohdalla. Bassoo kuunnellessanikin radio yleensä mutelle mennyt Stepan soidessa. Ei vain musiikki kolahda. Mut ei voi taustallekkaan soimaan, kun/jos on jotain mikä kiinnittää huomiota/särähtää korvaan. Enkä ole tähän mennessä ollut kiinnostunut aiheista joita stepa kappaleissaan käsittelee, hänen musiikkinsa kautta/tahtiin. Ei sillä, että niissä aiheissa olisi mitään vikaa. En vain kaipaa niitä kuuntelemaani musiikkiin. Tai ainakaan tämän artisin käsittelemänä ne eivät tunnu kiinnostavilta. Terv. musiikin kokija.

  post scriptum. Toivottavasti se on selvää kaikille mitä musiikin kokijana kirjoittaminen tarkoittta. Taantumuksen raivokkaassa silmässä kun tyyliin mikään, minkä oletusarvolta pitäisi olla selvää, jotenkin onkin aivan uutta ja vierasta, tuntematonta... :/
   
  Last edited: 16.01.2020