302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Perjantai 13

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Guest, 20.05.2005.

 1. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kylhän se päivä muuttuu pahaks kun kaikki odottaa jotain weirdo-toimintaa tapahtuvan!

  Paha karma vaikuttaa ja pistää ilkeitä juttuja tapahtumaan :D
   
 2. bushka

  bushka 1. leveliläinen

  Viestejä:
  20
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  111
  Liittynyt:
  15.06.2004
  no enpä nyt tiedä onks se niin kummonen epäonnen päivä ku käveltii kaverin kaa elielinaukiol ni maassa loju 20 e ja 50 e seteli ni ei se kovin huono päivä ole :D
   
 3. pps

  pps 1. leveliläinen

  Viestejä:
  2,769
  Saadut kiitokset:
  4
  Aktiivisuuspisteet:
  921
  Liittynyt:
  21.06.2004
  mitäs sillon tapahtukaan sillon 13pvä..
  niinjoo. oli tarkotus lähtee ryyb, mut kaveri sai jonku ihmeen vatsapöpön yhtäkkii. olin niil ja tää rupee laattaa iha homona.
  ja sit olin työharjottelus vikaa päivää sillon.. kaikki meni vituiks.. etsemmosta.
   
 4. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Itelle ei oo mitään sattunu, mutta sisko ajoi kahtena peräkkäisenä perjantain 13 päivänä kolarin. Sen jälkeen uhos, että ei liikahdakkaan autolla mihinkään perjantain 13:sta. :D
   
 5. Tumpsu

  Tumpsu 4. leveliläinen

  Viestejä:
  776
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  6,386
  Liittynyt:
  07.11.2004
  porin poliisi ei perusteluita tarvitse.
   
 6. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  mul oli ne tussit viäl repupohjal ja mua ei epäilty bommauksest!! ne vaa kerto et näist tusseist tulee sakkoi vaik yritin parhaani mukaan selittää syitä et miks ne oli mulla messis ja linkkarist sanoin vaan et koulus tehtiin sähkö hommii ni se jäi tasku pohjal, mut poliiseil oli taas se perus paska asenne näihi selityksii "joopa joo älä viitti puhuu paskaa"....
  ja mite kaikkie tavalliste tallaajie pitäis edes yleensäkkää tietää noi kaikki vitun uudet lait????
   
 7. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  ainakin poris...
   
 8. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  ^ihan mielenkiinnosta: millaisia tusseja sulla oli ja miten perustelit sitä että ne oli sulla messissä?
   
 9. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Eipä ole pahemmin mitään huonoja kokemuksia perjantai 13. päivästä. Ainakin viimeksi oli koe ja se meni kaiken lisäksi vielä ihan pirun hyvin. Ja ihan vitun tyhmää tuo jos saa sakot esim. siitä kun kävelet koulusta kotiin ja sulla sattuu olemaan repussa jotain tusseja. Todella tyhmää sanon minä. Onneksi itellä ei ole tuota vaaraa.
   
 10. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Mä oon aika varma että sivarin kesto 13 kuukautta on täysin harkittu tuottamaan epäonnea kaiken maailman hinttareille. Eiks suunnillee jostain fromulakuskeista ja vaaliehdokkaistakin puutu numero 13 vai oonksmä ihan hakoteillä?
   
 11. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  mul oli uni poscan pieniä tusseja.... ja perustelin tulleeni annikselta (porin laillinen maalaus mesta) ja, että olin siellä sletsaillu paprul...
  poliisi vastas siihe ja jokaa see muuhunki selityksee:"joopa joo älä puhu paskaa.."
   
 12. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  tarkotin sketsaillu.... (ne o nää nakkisormet kato..)
   
 13. Laker

  Laker 0. leveliläinen

  Viestejä:
  1,576
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  19.08.2004
  Huh.. Viimeviikol just aateltii et ei saatana, tolloin ei kannata lähtee mihinkää mut ku perjantai tuli ni en ees muistanu koko päivää. ei mikää hyvä päiväkää ollu mut ei mitää huonookaa kyl tapahtunu.
  Kyllä mä taikauskonen oon mut ku ei noita pahemmin aattele ni ei mitää taphadukkaan!
   
 14. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  en ymmärrä. mäkin olin kauhuissani perjantain takia. No, loppujen lopuksi sitten mun joukkue voitti koulussa pesismatsin. :D Tosimies ei kolmeatoistaa ja perjantaita pelekää...
   
 15. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  jäin melkein linja-auton alle.

  onnellisena tapahtumana pääsin kumminkin matikankokeen läpi numerolla 5+.
  täällä asuu muuan uskovainen perhe, jolla on 12 lasta aivätkä he enää uskalla hankkia 13. juuri sen huonon onnen vuoksi.
  läppäkö? eih...
   
 16. Brother_Boney

  Brother_Boney 0. leveliläinen

  Viestejä:
  878
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  23.07.2002
  Uskomatonta miten taikauskosta porukkaa! Minulle ei perjantai 13 ole sen erikoisempi päivä kuin muukaan. 13 ei tarkoita mitään. Vanhempieni talon numero on 13 ja varmasti uskaltaisin mennä 13 kerrokseen yöpymään.

  Mielestäni väärin sanoa että perustuu Raamattuun, koska ei siellä ole varsinaista oppia asiasta. Pikemminkin niin että asiaa on väännelty Raamatusta väkisin tuohon asuun. Totta on, että 13 osallistujaa oli viimeisellä ehtoollisella ja päivä oli pitkä perjantai, mutta moneen muuhunkin otteeseen oli 13 osallistujaa, aina siellä, missä Jeesus kulki 12 opetuslapsensa kanssa. 13 tarkoittaa Raamatun numerologiassa kapinaa Jumalaa vastaan, ihmisen mädännäisyyttä ja luonnollisena seurauksena tietysti mahdollisuutta Jumalan armoon.

  Onhan sitten jo Raamatun aikoina olleissa okkulteissa ja muissa omat numerologiansa ja uskon että tuo epäonnen homma tulee sieltä tai sitten sitä ovat kristillisväritteiset mystikot aikoinaan väännelleet Raamatusta. Perjantai varmaankin on sekoittunut asiaan Raamatun pitkästä perjantaista.
   
 17. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  hähä :D

  tyttöystävällä oli lähtö uintileirille espanjaan viikko sitten pe. hänen äitinsä olisitten ostanut uuden matkalaukun matkaa varten. noo, tyttöystäväni pakkas tavaransa siinä päivällä ja tuli minun luona vielä käymään ennen lähtöö. sitte päätin että tuun saattamaan sitä lentoasemalle hänen äidin kyydillä. mentiin siinä sitten tytön luo ja äiti yritti saada uuden matkalaukun numerokoodilukkosysteemiä siinä toimimaan. kysy multa siinä apua sitte ja minä näytin miten se tehään. tämän meni hätäpäissään siinä pyörittelemään niitä numeroita siinä ja iski lukon kiinni. kellään mitään hajua numeroyhdistelmästä. no, eihän niitä ole kuin 999 vaihtoehtoo. minä sitten matkalla lentoasemalle pyörittelin ne 000-130 asti, ja käsin tyttöystäväni jatkaa pöyrittelyä järjestyksessä. siinä tuli mieleen perjantai 13. päivän voimat :D


  koomisin juttu tässä oli sitten se kun illemalla tyttöni soittaa helsinki-vantaalta että koodi oli ollut 941 :lol:
   
 18. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  FUCKIN' SHIT, IT'S COMING! :shock: Odotuksia ensi perjantaille?

  OTTAKAA HUOMIOON:

  Edessä on ehkä pahin perjantai vuosisatoihin

  AACHEN Taikauskoisten ei kannattane edes nousta sängystä tämän viikon perjantaina. Saksalainen professori varoittaa, että numeroiden perusteella edessä on huono-onnisin perjantai sitten vuoden 1520.

  Kuukauden 13. päivä yhdistetään huonoon onneen, jos se sattuu perjantaille. Professori Heinrich Hemme muistuttaa, että tämän viikon perjantain päivämäärästä syntyy luku 13 myös silloin, kun sen numerot lasketaan yhteen. Merkitään päivämäärä sitten 13-10-2006 tai 2006-10-13, yksittäisten numeroiden summaksi tulee sama kauhistuttava 13.

  - Edellisen kerran luku 13 sattui päivämäärässä kohdalle tällä tavoin 13. tammikuuta vuonna 1520, Aachenin teknillisen yliopiston professori Hemme kronikoi.

  Ja mikä pahinta, kuluva vuosi on ensimmäinen sitten vuoden 1411, jolloin perjantai osuu kuukauden 13:nneksi päiväksi peräti kaksi kertaa vuodessa. Myös kuluvan vuoden tammikuussa 13. päivä oli perjantai.

  Professori Hemmen kotimaan Saksan asukkaista neljännes ilmoittaa uskovansa, että perjantai 13. päivä tuo epäonnea. STT-DPA

  Lähde: Uutislehti 100 (11.10.2006)
   
 19. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kusessa ollaan.
   
 20. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Vittu kyynerpääleikkaus perjantaina...toivottakaa onnee :arrow: