302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

PELIHALLI - katoavaa kansanperinnettä?

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Knataturk, 18.08.2006.

 1. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
 2. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kävin ite kans itiksen Megazones pari kertaa ihan junnuna, ja sit sen jälkeen kun Arkadiankadulle tuli se niin siel sit tullu käyty itseasias vitun monta kertaa. Siitäkin tosin joku kolme vuotta aikaa. Innostus loppu kun rupes tulee helvetisti "jäseniä" (aka en enää ollut paras) niin siihen se sit jäi. Oli kyllä kivaa joskus kaverin kanssa kun sinne tuli joku 7-vuotiaiden fudisjengi pelaamaan ekaa kertaa.

  Pelikaaneist viel sen verran et ne oli vitun kingei paikkoi. Muistanks mä väärin vai oliks Tapiolas yks? Anyway just tuol itikses tuli käytyy kans aika mont kertaa.
   
 3. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Jyväskylän pelikaani oli kyllä SE paikka mulle varhaisteininä..
   
 4. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Word PELIHALLIT.

  Lapsuuden parhaat muistot on Tampereen Pelikaanista, nimenomaan sieltä alkuperäiseltä paikalta. House of The Dead, Virtua Fighter 2-3, Sega Rally, kosmiset flipperit ja loput psykeedeliset ajanvietteet vei multa valehtelematta jopa satoja markkoja päivässä. No bullshit. Saatoin tuhlata kolmessa tunnissa kaikki syntymäpäivälahjaksi saamani rahat näihin virtuaalitodellisuushärveleihin. Muistan huijanneeni mutsilta noin 300mk hallirahaksi. Olin vinkunut uutta pleikkapeliä jo pitkään ja vihdoin tilipäivänä mutsi helty heittämään tarvittavat massit, noin 350mk. Vein vanhoja pelejä vaihdossa ja ostin jonkun kämäsen käytetyn luuskan ja pelasin loput Kaaniin. Vitun sairasta.

  Yleensä pelasin yksin sillä kaverit eivät olleet innostuneet tästä ajanvietteestä. Sain kuitenkin satunnaisesti ventovieraita pelikavereiksi Virtua Copiin Tai Time Crisisiin.

  POINT BLANK! What about that, son?! Addiktoivin pyssypeli ikinä. Hikiset sessiot pikselikanaloiden ja värillisten taulujen edessä oli orgasmiin verrattavissa oleva stimulantti. Ne kaks viiksekästä heeboa joilla battlattiin kaverin kanssa oli luultavasti se kimmoke varhaismurrosiän pornoinnostukseeni.

  Pahimpiin nitkuihin uppos jopa japanilainen ilmakikko joka oli kavereiden kanssa ihan mukiinmenevää, vaikkakin sain turpaani jokaikinen kerta. Jotain arcade-lätkäpeliäkin tuli pelailtua joskus tosi junnuna naapurin pojan kanssa. Se sano mutsilleen että anna rahaa, mennään ton naapurin pojan kanssa Mäkkiin syömään. Yeah, right. Sinne hemmetin Open Iceen(muistaakseni) ne uppos joka ikinen lantti. Poljettiin kotoa noin 10km pyörillä tappelemaan virtuaalijäälle ja sen jälkeen poljettiin himpeen analysoiden koko matka hienoja maaleja ja turbo boost-taklauksia.

  Oi niitä aikoja <3

  Nykyään pelaamiseni rajoittuu PS2:n hakkaamiseen. The Warriors, Pro Evolution Soccer 5, GTA-sarja, NBA Street-sarja ja satunnaiset viihdykkeet vie noin viisi tuntia jokaisesta päivästä.

  Play till I die, and you can trust that.


  edit. Pelikaanissa oli tosiaan Megazone. Sitä tuli kolikkopelien ohessa kokeiltua muutama kerta. En digannut lajista sillä olin luonnollisesti niin pienikokoinen ja muut pelaajat olivat yleensä ~5 vuotta vanhempia. Lisäksi lähes kaikki pelaajay oli jotain klaanihiiriä ja ihan helvetin skillejä, makasin ampumakyvyttömänä 90% peliajasta, loppuajan sohin laserpointteria seiniin ja tukirakenteisiin.

  Megazone oli ihan hauskaa kaveriporukalla, jossa kaikki oli suunnilleen samantasoisia. Käytiin koulunkin puolesta muutama kerta tappamassa toisiamme liivit päällä pimeessä savusokkelossa jossa soi ajan hengen mukaisesti Scooter ja Prodigy. Olisi ihan hauska kokeilla pitkästä aikaa.

  Basso Megazone-battlemiitti?


  edit2. Joku mainitsi tuossa Pelikaaneista löytyneen futispelin joka oli järjettömän kunkku. Kyseessä on luultavammin Virtua Striker-niminen simulaatio. Yläasteella pelasin sitä uudessa Pelikaanissa mahdollisesti 50mk päivässä. It was nuthing. Järjettömän koukuttava palloilu. Hieno bonus oli Goal of The Day-ominaisuus. Laite analysoi jokaisen täysosuman ja antoi sille hienous-pisteitä. Eniten pisteitä saanut maali pyöri instant replayna erilaisita kuvakulmista sillon kun kun kukaan ei pelannut. Muistan tulleeni Mikki Hiiri-silkkiboksereihini saadessani oman häkkini välidemoon.

  [​IMG]

  Pelikaanista löytyi vielä Virtua Striker 3:sta sellainen istuttava versio jossa oli tärisevä penkki ja vitun iso näyttö. Toi pelihän käännettiin Sega Dreamcastille ja Gamecubelle ja oli muistaakseni ihan onnistunut käännös.
   
 5. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Puotilan Saska. Hyviä pommeja jakeli kaveri siihen koneeseen, välillä veteli myös kiertopotkuja. Loppupeleissä tais saada porttarin koko Pelsuun. Idän Pisteessä on viel onneks tollanen nyrkkeilykone. Jurrissa ne lyönnit on tosin ihan eri luokkaa.
   
 6. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  sepä hyvinki,koitin olla vasikoimatta sitä mut mitä välii enää ku oot noin vasikka,haha. tosiaan se sälli veti hullut siihe. vois joskus mennä idän pisteeseen. OIKEIN.

  ...
   
 7. DeMorgan

  DeMorgan 0. leveliläinen

  Viestejä:
  84
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  05.02.2005
  Uudessa Megazonessa ei taida olla enää noita pelejä/laitteita? Toista oli silloin kun Megazone oli Pelikaanin yhteydessä!!!

  Itiksessä oli aina paras pelihalli... En oo käynyt varmaan viiteen vuoteen siellä, mutta muistan että paras peli oli se vesiskootteri-simulaattori!!!
   
 8. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
 9. moon_iha_et_joo

  moon_iha_et_joo 0. leveliläinen

  Viestejä:
  3,276
  Saadut kiitokset:
  1
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  05.11.2003
  IMO parhaat peliluolat on melkeimpä noissa huvipuistoissa, esim lintsillä.
   
 10. jahjah

  jahjah 4. leveliläinen

  Viestejä:
  1,458
  Saadut kiitokset:
  1
  Aktiivisuuspisteet:
  11,871
  Liittynyt:
  20.03.2003
  Myös Ruskeasuon salibandyhallista löytyy airhockeypöytä!
   
 11. Ludicrous

  Ludicrous 4. leveliläinen

  Viestejä:
  780
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  6,386
  Liittynyt:
  24.09.2005
  Oi niitä aikoja. Pentuna tuli käytyä Oulun pelikaanissa joka perjantai ja lauantai, suosikkipelejä oli monta (nimet on hävinneet päästä)... Sega rally oli se missä mitattiin kavereiden välinen nokkimisjärjestys, ja ehdoton suosikkini oli tietty liitokiekko, god damn että siihen uppos hiluja. Myös sitä zombiepeliä tuli paukuteltua... Ja joku mainitsi sen saakelin murmelipelin missä piti paukuttaa vasaralla niitä pikkupaskiaisia, se oli pirun hauska.

  Järkytys oli suuri kun eräänä päivänä revin pelikaanin oven kahvaa tuloksetta... Kaikki hyvä loppuu aikanaan, sanotaan. Jos joku tietää stadissa jonku mestan missä on tuo legendaarinen liitokiekko nii vasikoikaa oitis.
   
 12. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  AAH!

  Jos joku tietää et löytyykö tätä mistään päin Suomea niin teen vielä tänä kesänä pyhiinvaelluksen paikalle.

  Viimeksi noin puol vuotta sitten vaeltelin Sydneyn katuja ja sivusilmällä spottasin PB:n yhestä Chinatownin pelihallin nurkasta.

  BAM!
   
 13. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kyllä kunnon kolikkopeli omaan kämppään ois aivan vitun hieno esine. Kokemusta on suomessa huvipuistojen pelihalleista sekä fuerteventuran, mallorcan ja teneriffan pelihalleista. Parhaat kolikkopelit mun mielestä yleensäottaen urheilupelit. Virtua Tennis 2 (ps2:lla ei läheskään niin viihdyttävä), Virtua stritker2 ja jumalainen Wayne Gretzky 3d Hockey varmaankin ne kolikkopelit joihin olen syyhännyt eniten poletteja. Ja tunnelma ja äänet pelihalleissa on kiehtovaa.
   
 14. emma

  emma 4. leveliläinen

  Viestejä:
  3,205
  Saadut kiitokset:
  111
  Aktiivisuuspisteet:
  13,471
  Liittynyt:
  07.06.2003
  oon ihan haka flippereissä.
  ja noissa kombat-jutuissa.

  jossain hallissa oli joskus ihan tajuttoman pelottava zombipeli. sitä ei uskaltanu lähelle ees mennä.

  K.O!
   
 15. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  tekken ykkönen rollon neogeolandissa oli jatkuva rahasyöppö ala-asteella, imas omat ja vielä broidinkin viikkorahat kun hakattiin kaksinpelii. kaikki liikkeet toki tuli suoraan selkärangasta. haha, se oli viel iha saatanan ruma laite miljoonine värineen ja psykedeelisine muotoiluineen, enää ei varmaan edes kehtais pelata sitä yleisillä paikoilla.

  homma lähti käsistä kun sinne tuli joku uudempi mäiske, jossa oli penkki missä pysty istumaan ja joku 2x2 metrii iso näyttö.

  viereisen valintatalon aulassa oli myös siisti mättöpeli, missä tapeltiin dinosauruksilla ja jättiläisgorilloilla. nimi ei nyt muistu mieleen. se oli cool, veri lens ja maassa hengailevia ihmisiä pysty syömään, jos tarvi lisäenergiaa.


  sit kun hommaan isomman kämpän, aion salettiin hommaa sinne jonku virtua copin tms. nurkkaan seisomaan.
   
 16. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  hei, tän mäkin muistan. Mahtava peli oli, mut mikä tän nimi on?
   
 17. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  muaki rupes häiritseen niin oli pakko googlettaa ja metskaa:

  PRIMAL RAGE
   
 18. qdes

  qdes 4. leveliläinen

  Viestejä:
  1,746
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  6,386
  Liittynyt:
  26.07.2004
  Tekken 2 kasvatti minut.

  Oliko kolikkopeliversiossa Kazyua Baekin tilalla perushahmona vai muistanko väärin? Pystyikö Lein aseella ampumaan vai oliko se vain villiä huhua?
   
 19. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kannatan ehdottomasti ja olen messissä jos tämmöinen tapahtuu. Tosin älkää järkätkö retkeä nyt heti 2 viikon sisällä kun en pääse messiin. :?

  Suomessa tosiaan nämä oikeat pelikoneet ovat vähentyneet tai sitten olen vain kasvanut entistä enemmän puusilmäksi enkä ole huomannut niitä, mutta nyt hehkutan vaihteeksi tähän väliin, että olen lähössä Vancouveriin pariks viikoks ja SIELLÄ on oikeasti pelihallien kuningas.. PLAYDIUM - eli joka lähes mätsää Suomen Pelikaania. :lol:

  Mestoilla on siis yli 200 pelikonetta ja kaikenikäisiä (älkää tuomitko kuvan perusteella) pelaamassa ties minkä sortin pelejä. Paikan päällä voit virtuaalisesti skeittaa, meloa kaverisi kanssa, sammuttaa tulipaloja, ajaa lentokonesimulaattorilla, ottaa rallikisaa 20 muun tyypin kanssa samanaikaisesti, ja monta muuta erilaista peliä. Ties mitä muuta sinne on saatu. Tietyllä rahasummalla pääsi pelaamaan vaikka 5-6 tunniksi jos halusi hakkaamaan pelikoneita - paratiisiko? Nohjoo, ehkä liioittelen kuinka siistiä siellä on kun viimeksi tuli oltua siellä 6 vuotta sitten hieman pienempänä, mutta ajattelin mennä tälläkin kerralla kokeilemaan miltä tuntuu pelata niitä.

  [​IMG]
   
 20. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Ah. Itse en ole onnistunut haalimaan pelihallimuistoja, täältä kotikonnuilta kun ei koskaan moisia löytynyt. Mutta ulkomaille matkatessa löytyi aina noita virtuaalisia paratiiseja sekä hotellien auloista legendaariset Street Fighterit ja muut vastaavat, joita hakkasin broidin kanssa PAATOKSELLA. Ette uskokaan miten uskomaton tag team oltiin.

  Mieleen jäänyt ehkä parhaiten joskus 10-vuotiaana Bulgariassa hakkaamani Marvel VS. Capcom - peli, jossa pääsi kurmottamaan Spidermania Blankalla. Uuh. Sekä myöskin mystinen tunisialaisen hotellin aulassa hakkaamani tappelupeli, jossa eri maista valittiin kolmen hengen joukkueet, jotka sitten ottivat yhteen. Hilpeyttä herätti muistaakseni Venäjän joukkue, joka koostui kolmesta resuisesta vankikarkurista. Kellään infoa tästä pelistä?