302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Nettipelit

Viestiketju osiossa 'Viihde' , käynnistäjänä Anonymous, 23.11.2005.

 1. dnaama

  dnaama Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  tuota tuli tahkottua joskus vuosia ihan huolella. Ei tosin trenchiä, "joka on uusioille" jne. Vieläkö liigat pyörivät normiasetuksilla?

  edit. Se ainoa ja oikea nettipeli. Pistäkääs latauslinkkikin muuten niin saan tälle uudelle koneelle tuon nykyään vapaan lähdekoodin omaavan jumal-pelin.
   
 2. ruoja

  ruoja Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
 3. dr_doom

  dr_doom Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  joutui kokeilemaan ja täähän on oikein hauska :)
   
 4. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Pelaan Miss Bimbo -peliä, jonka löysin jonkun uutisen perusteella. Siinä pidettiin peliä arvelluttavana, koska päästäkseen eteenpäin pitää loppujen lopuks hankkia rasvaimu, silikonitissit ja mahdollisimman rikas poikaystävä.
  Kyl tiiän, et se on ihan vitun pelle, mut mielummin pelaan sitä ku luen Seiskaa :D
  Käyn nykyään joka päivä korottelemassa rahamääriä, kun pitää kato saada kämppä ja uusii vaatteit, uusi duuni ja uus mies, ja siihen menee sitä rahaa..
  En nyt vielä oo kauheen korkeella, vasta 6.levelillä, ja leveleitä on ainaki 30.

  http://www.missbimbo.com/

  [​IMG]
   
 5. aturtur

  aturtur 3. leveliläinen Staff Member Moderaattori Admin

  Viestejä:
  1,816
  Saadut kiitokset:
  23
  Aktiivisuuspisteet:
  2,846
  Liittynyt:
  17.05.2007
 6. OlDirtyJ

  OlDirtyJ 3. leveliläinen

  Viestejä:
  1,646
  Saadut kiitokset:
  32
  Aktiivisuuspisteet:
  2,846
  Liittynyt:
  15.12.2007
 7. aturtur

  aturtur 3. leveliläinen Staff Member Moderaattori Admin

  Viestejä:
  1,816
  Saadut kiitokset:
  23
  Aktiivisuuspisteet:
  2,846
  Liittynyt:
  17.05.2007
  :lol:
   
 8. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Meikä alko hakkaamaan eilen assault cubea. Ilmainen open source peli, toimii myös linuxilla ja mac osxllä. Ihan vitun siistiä pelata ensimmäistä kertaa elämässä jotain räiskintää. Ilmeisesti hyvin CS-tyylinen peli.
  Muna aivan kovana.
   
 9. salumi

  salumi Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  ^haha, tuli itekki ladattua heti. pitkästä aikaa pääsee räiskimään nettiin, enemy territoryaki koittanu mut vituttaa ku ei pääse ikinä pelaamaan ku pitäs ladata 34433 lisäosaa
   
 10. Sneaker

  Sneaker 0. leveliläinen

  Viestejä:
  285
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  28.02.2009
  Nostoa!

  Tänään törmäsin jo vanhahkoon Action Quake 2 räiskyttelyyn. Hyvin on viihdettä riittänyt tälle päivälle, peliseura tuppaa tosin olemaan vähissä. Peukkuu nyt kuiteskin :thumbup::thumbup:
   
 11. Jussikauha

  Jussikauha 0. leveliläinen

  Viestejä:
  423
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  18.02.2007
  Kaikki lataamaan psn-storesta tai livestä Battlefiel Bad Company 2 - demo.
   
 12. Miikka

  Miikka 4. leveliläinen

  Viestejä:
  2,857
  Saadut kiitokset:
  12
  Aktiivisuuspisteet:
  6,496
  Liittynyt:
  07.01.2005
  Nyt tekee mieli nostaa tätä topicia seuraavalla;

  "nettilarpista" kiinnostuneille ihmisille kellä ei tällä hetkellä ole mitään pelailtavaa, olisi ihan hyvä vaihtoehto vähintään kokeilla League Of Legendsiä, peli on ilmainen ja suhteellisen kevyt koneelle ku koneelle, lataus ei ole mallia 10gigaa jne jne, tässä vähän infoa:

  [​IMG]

  League of Legends (lyhenne LoL) on maksuton tietokonestrategiapeli, jonka on kehittänyt ja julkaissut yhdysvaltalainen Riot Games. Peli on saanut inspiraationsa Warcraft III: The Frozen Throne -pelin moninpelikartasta Defense of the Ancients (DotA).

  Kummallakin joukkueella on oma tukikohta, johon sisältyy uudelleensyntymispaikka, varustekauppa sekä Nexus. Kaksi tukikohtaa on liitetty väylillä johon lähtee joukko taistelijoita Nexuksesta tietyn ajan välein. Taistelijat (minionit) kävelevät omaa väyläänsä pitkin ja hyökkäävät vastustajiin joita kohtaavat. Väylien varrella on kummallakin joukkueella tykkitorneja, jotka alkavat ampua vihollisia. Kun tykkitorni on tuhottu, sitä ei saa enää takaisin. Uusi elementti League of Legendsissä on inhibiittorit, jotka korjaantuvat tietyn ajan päästä, toisin kuin tykkitornit. Inhibiittorin tuhotessa omalle joukkueelleen saadaan "Super minioneja" käyttöön normaalien minionien rinnalle.


  [​IMG]
  esimerkkikuva myllystä beississä.

  itse en näistä peleistä liiemmin välittänyt, mutta kun painin tilanteen kanssa että tekisi mieli pelailla kasuaalisti pieniä pelisessioita myös kesällä, päädyin LoL:iin, ja nyt kyllä myönnetään että vaikka on hyvät kelit, vetäydyn pelin pariin muutaman tunnin verran päivässä. Peli on suhteellisen koukuttava, ja yleensä jos alotat pelin, sen loppuun asti todennäköisesti vedät.

  Olen vielä itsekin aloittelija, ja jos sinua kiinnostaisi tulla ottamaan nokkaan ja oppimaan peliä seuraani, olet sen tervetullut tekemään. Tällä hetkellä minulla on yksi kaveri kenen kanssa pelaamme aina silloin tällöin, ja Teamspeak-kommentoinnit tekevät tästä vielä hauskempaa ja kotoisampaa toimintaa.

  Pääset samalle "hahmotasolle" kanssani noin 7-8 pelatun (botti)-ottelun jälkeen, ja oikeastaan me voimme pelata jo 2 tutorialin jälkeen samoja pelejä. Yksi matsi kestää 25-45minuuttia ja on sopivan kevyt sessio ainakin allekirjoittaneen mielestä esim iltapelailulle, jos serveri sen sallii.'

  sisällä ennen larppaaja-suippokorva kommentteja; peli toki perustuu pääosin hahmojensa suhteen suippokorvailuun, mutta on pääosin RTS/RPG-sekoitus. Myös verrattavissa vahvasti Tornipuolustus-peleihin.

  Jos kiinnostuit, kysäse ihmeessä nickiäni yksityisviestillä.
   
 13. Gentleman

  Gentleman 1. leveliläinen

  Viestejä:
  672
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  911
  Liittynyt:
  27.01.2003
  Nyt kolmen ja puolen vuoden ikäisenä Team Fortress 2:sta tuli ilmainen (pc:lle). Kyseessä on siis tiimipeliin perustuva FPS, joka ei kuitenkaan ota itseään liian vakavasti, vaan on visuaalista tyyliään myöden hyvin leikkisä.

  [​IMG]

  http://www.teamfortress.com/freetoplay/

  Pelissä on valittavana 9 erilaista hahmoa, joilla kaikilla on erilaiset roolit: mm. nopea ja tuplapomppiva scoutti, kestävä ja raskaastiaseistettu heavy, sekä viholliseksi naamioituva ja hetkellisestä näkymättömyydestä nauttiva spy.

  Peliin pääsee suht nopeasti sisään lukuisista eri hahmoluokista ja pelimoodeista huolimatta. Itse on nyt tullut kahen päivän aikana pelailtua ja ihan hyvin tulee pärjättyä ja hauskaakin on ollut, vaikken prime-jonne-iässä olekaan enää.

  Toisena vaihtoehtona on TF2:n demake Gang Garrison 2, joka on 8-bittiseen tyyliin tehty, sivultapäin kuvattu indieväännös.

  [​IMG]

  Yllämainittusta pelailin ekoja (raaka)versioita demake-kisan jäljiltä ja jo silloin peli toimi hyvin heikohkoa nettikoodia lukuunottamatta. Luultavasti on entistä parempi pelikokemus tätänykyä.