302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Miksi et ole PIFFILLÄ?

Viestiketju osiossa 'Hiekkalaatikko' , käynnistäjänä why_so_serious?, 16.05.2019.

 1. why_so_serious?

  why_so_serious? Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Tuonnehan monet päätyvät viimeistään siinä vaiheessa jos meno muualla ei tarjoa tarpeeksi/ei miellytä.

  Itellä selkeät syyt. Sama homma kuin SAY:n suhteen. Jos edes kolmessa topikissa laudoilla lukee 'sössöti' - se on paska lauta.
  Ehkä toi sana(?) tarkoittaa jotain, mut ainakaan mä en ymmärrä. Ja se, et pitäis röhönauraa joidenkin kehitysvammaisuudelle... ei vain lähde.
   
 2. why_so_serious?

  why_so_serious? Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Emt. Kaise on vaan pakko mennä tuonne. Eli meikä siirtynee PIFFIlle piakkoin. "Spämmin" osalta, rodessa hyvä ehkä setittää? En tiiä, kuulostaa aika hurjalta. Mut ei tässä etenkään spämmin osalta jää paljoa vaihtoehtoja.
   
 3. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Syitä on monia. Tärkeimpinä niistä, lukijaystävällisyyden kannalta joitakin seikoista selostettuna näin:

  1.) Ajankäyttö - netin saastaan menee jo tällä hetkellä aivan järkyttävät määrät aikaa. Ok, tiedän, että karsimalla jotain paskasta ja ottamalla piffiä tilalle saattaisi jollain tapaa parantaakkin elämänlaatua huomattavasti. Mutta ihan oikeesti. Mä uskon itteeni viisaampii ''se joka rogeen tarttuu, se rogeen hukkuu".

  2.) Geneerisyys - liian monta tylsämielistä jauhajaa toistaa piffiltä omaksuttuja läppiä, sieltä omaksumansa puheenparren höystämänä. Ei kiinnosta olla yksi heistä

  3.) Järjen äänen vähäisyys - laatu ei korvaa määrää. Tässäkään tapauksessa. Ja tämä ei tarkoita sitä, etteikö ko. alustalta löytäisi kiinnostavaa ja avartavaa luettavaa. Tän suhteen vaan pitää palata pointtiin 1 ja suhteuttaa siihen.
   
 4. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Palasin hetkeksi kommentoimaan, koska on tunnelma, että jotkin henkilökeskeiset creapy hahmot saattaa jossain hihkua tällaisen:
  tähden.

  Ihanaa jos on jo omat eritteet naamalla jo tai jotain. Mutta ei, en edelleenkään lukenut jokaista viestiäsi. Tai muutakaan mikä vastaisi unelmia josta voisit hihkumisen tahtiin, tai sen jälkeen, painua runkkaamaan. Tms. creapy hahmolle tyypillistä.

  Suhteellista, kaikki. Ilmoitetussa. Ei enempää, ei vähempää.
   
 5. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Viikkokausia kestäneen tauon jälkeen tsekkaa tilukset, tänä yönä, vain huomatakseni, että eräs ainoita nettikirjoittajia jotka ovat inspiroineet, ja ehkä jollain tapaa koskettaneet kirjoituksilla viimeaikoina, olikin poistunut käyttäjä. Darnh.. :haki:. Nooh, varmasti hyvä päätös häneltä hänen itsensä kannalta. Ja toisaalta, pienen otoksen verran jota ihaili, niin olihan se liian hyvää tämän hetkiseen internettiin. Eiköhän tuokin agora ole tarpeeksi itseriittoista, "sisäisen informaationsa pohjalta sisältönsä tuottavaa paska burleskia, jota internetkulttuuriksikin kutsutaan" omatakseen juurikaan mistä ammentaa terveemmälle yhteiskunnalle.

  Terve ihminen ei voi seurata tämän "iloisen 20-luvun" -keskusteluja tässä kohtaa. Heikentämättä voimavaroja luoda parempaa. Hienoinen läppä, että keskustelun taito voi olla näin retuperällä tässä kohtaa zeitgeistiä. Mitään ei olla tämänkään foorumin pitkästä historiasta näemmä kollektiivisesti ammennettu. Shuatana. Jatkot (keskustelukulttuuriin noin yleensä) toisessa topikissa jossain kohtaa. Eli ei minkäänlaisia vastauksia tähän, mielellään. Mo.
   
 6. HEG

  HEG THE KARVAMUUMI Staff Member Betatestaaja Moderaattori Admin

  Viestejä:
  3,573
  Saadut kiitokset:
  1,024
  Aktiivisuuspisteet:
  11,096
  Liittynyt:
  16.12.2009
  Kuka mahto olla kyseinen poistunut käyttäjä? :scartch: