302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

mene/älä mene näihin mestoihin!

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Guest, 03.09.2006.

 1. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Toisaalta sit voi kans aina puhua raastuvasta 8)

  Omalla kohdalla ainoot järkevät mestat Hgissä on:

  WGB - räppibileitä tasaisin väliajoin. Ystävällinen henkilökunta, kantamesta. Hyviä ihmisiä.

  RG - SolidGold, Get Yr. Love, Soul Sides, Alas. Rytmimusiikkikemuja.

  6. Linja - Viimeksi tajunnanräjäyttävällä Edanin keikalla elokuussa. Ei räppikeikkoja viime aikoina, nyt syksyllä profiloitunut indiemeininkeihin.

  UMOJazzClub - Kovalevyyyyyyyyyyy kerran kk. Ylivoimaisesti paras klubi Hgissä.

  Sepon kievarit kierrän kaukaa.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kerran menin tonne noiden halpojen juomien perässä. puol tuntia juomaa odottneena oisin voinu maksaa femman siitä kaljasta. muuten mesta iha tyhjänä.
   
 3. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Tampereel semmonen mesta, ku ROCK HOUSE.. Välttäkää, paitsi jos on iteluottamus kunnos.. Eli isot housut, kaljaa, ja paaaaaaaljon isoja rokkareita ja "skinejä".. Oli aika jees.. Mut siellon iha jees kalja, ei ees pahan hintanen, ku ei vaan muista...
   
 4. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Ehdoton ei :

  Ale pub En tajua miten on mahdollista, että tälläiseen paikkaan on aina jonoa. Paikka on savun peitossa, täynnä juntteja, vessat rikki ja kusen sekä oksennuksen peitossa. Juomaa saat odotella tiskillä aika kauan, sillä ainakaan paikan erästä naispuolista myyjätärtä ei kiinnosta palvella naisia.
  Paikassa soi kamala musiikki, kuten kaija koo ja crazy frog (jota sitten viiden promillen kännissä olevat ihmiset tanssivat innokkaasti)
  Paikka on aina täynnä todella epätoivoisia miehiä.

  Club ooppera Tätä paikkaa voin suositella henkilöille, jotka tykkäävät juhlia 15-vuotiaiden kanssa. Sopii myös sinulle nainen, joka pidät siitä että tuntemattomat miehet kourivat ja hinkkaavat sinua. Täältä löydät kumipuku"räppäreitä" ja poikia, joiden paidat muistuttavat lähinnä pitkähelmaista yöpaitaa.
  Lisäksi täältä löytyy nuoria tyttöjä, jotka ovat niin kovia että kannattaa varoa ettei tuu nenä kipeeksi :lol: :lol:

  Highlight Ei kiitos kumminkaan.

  The club Sisään saa jonottaa kauan. Drinkkiä saat odottaa kauan. Niin täyttä, ettei mahdu liikkumaan.
  Ennen niin siisti paikka on muuttunut lääväksi.
  Ihmiset tässä baarissa :lol: Missään muualla en ole tavannut näin tyrkkyjä ihmisiä.
  Plussaa siitä, että juomat ovat edullisia. Ja kyllä mä tänne menisin mielummin kuin esim aleen.

  Club volume Naisten vessan viemärit ovat tulvineet ainakin vuoden. Vessan ovet ei mene kiinni, pöntöt eivät vedä, tai niissä ei ole istuinrenkaita. Ihanaa.
  Muutenkaan baari ei ole mitenkään ihmeellinen.  Kyllä

  Rose garden! Mukavia clubeja yms kivaa. Kiva paikka. Kaikki kivaa. Hinnat on ehkä kalliimmat kuin muualla, mutta kyllä tälläseen paikkaan pistää "ilomielin" rahaa.

  Pacifico Mukava paikka. Ihana tunnelma (kynttilät ja muut :)) Mukava henkilökunta ja hyvät juomat+ todella edulliset hinnat ainakin viikolla. Kallion baarien pelastus, mutta mitä tälle baarille on käynyt? Vissiin mennyt kiinni silloin toukokuussa :cry:

  Underbar Kiva pikkupaikka ja kivoja clubeja täälläkin usein.

  + muut omanlaiset ja erikoiset baarit.
   
 5. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  älkää eksykö dtm:n ja jos eksytte nii älkää pudottako mitään :lol:
   
 6. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Mun täytyy tunnustaa et baarit ei oo mulle parin viime vuoden aikana pudonnu kovin hyvin. Eli jos baariin tulee lähdettyä, se tarkoittaa lähinnä sitä et himast/ laukust/ mist ikinä on tropit loppu. Silloin tuppaa kuitenkin se guosi olemaan jo siinä vaiheessa, että seuraavana päivänä ei kuitenkaan muista pääskö sisään vai jäikö ulos. Jos haluan sosialisoida frendien kaa ni ajatus jostain pätsistä jos tuupataan 120 dB eurohumppaa kallon läpi tulee kyl ihan vikana mieleen, mieluummin vaik oma koto ja omat levyt... Mut jos baareista pitää jotain sanoa ni täs on mun 2c.

  Plussat: My Way, mäkelänkatu. Ehdottomman siisti mesta. Sisustettaessa paikkaa on joku tajunnu et "vittu eihän meil oo muuta ku rekallinen alumiinifolioo". Musa tietty ihan paskaa mut ainakin se on yleensä hiljaa. Jos sattuu olemaan liian kännissä kävelläkseen baaritiskille tilaamaan, kantaa baarimikko kaatuneen yrittäjän kohteliaasti takas pöytään ja juomat tulee hetken pääst perässä. Missään Guosissa koskaan, ei ole multa täältä sisäänpääsyä evätty.

  Rubiini a.k.a. Sweet rubbana, Siltamäen ostari. Jos haluat motiivin dokaamisen lopettamiseen, tää mesta natsaa yleensä aika hyvin. Näe ja koe kuinka 130 kiloinen 55 vuotias sikafarmarin näkönen hetsu strippaa pöydällä hinkaten itseään samanikäiseen ja kokoiseen oletettavasti naaraspuoliseen taistelutoveriinsa. (Koeta samalla olla repimättä silmiäsi päästäsi)

  Yleensäkin hyvän baarin merkki on se, et siel istuu samat tyypit ihan mihin viikonpäivään tai aikaan tahansa. Juomisessa oo vuosiin ollu mitään hauskaa, lähinnä päivittäistä toistoa. Siks en yleensä mielelläni kattele ihmisiä jotka "vaihtaa vappaalle ja lähtee jytäklupille irrottelemaan." Menkää vittuun hymyinenne :)

  Tosin kyl sit välil tulee istuttuu jossain kallion/ vallilan paikallisis, mut sillonki vaan jos syystä tai toisesta sosiaaliset paineet niihin ajaa. Jos näistä pitää jotain mainita ni kai ne on niit perinteisii om'puu, kurjenlentoo, pacificoa ja jaadijaadijaa, samaa paskaa kaikki.

  Keikat on sit tietty erikseen, mut lopusta en tiedä eikä kiinnosta. Pitkän sillan vääräl puolella oon tainu olutta käydä ottamassa viimeks joskus viime vuosituhannen puolella.
   
 7. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Mitä sä flippaat? Dtm = Helmeimmät muijat. Ei siel todellakaan oo pelkästään homoja, ite oon käynyt pari kertaa siel ja yllätyin positiivisesti.
   
 8. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  :evil: ISO BAARIKÄRPÄNEN EPÄARVOSTUS! :evil:
   
 9. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  aivan oikein.Noista ei mitään sanottavaa.
  Alen vessat on ehkä Helsingin hirveimmät!
  Kondomeja,laattaa,kusta ja paskaa.Sääli siivojia.
   
 10. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Ehdoton EI:Exodus :D
   
 11. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kalliossa on monia viihtyisiä mestoja, kuten Om'Pu, Mäkikupla, Mascot ja Mo'De näin esimerkiksi. Perus-baarimeininki on hyvä. Ja se, että musiikki ei ole liian kovalla, kuten Seppo Koskisen useimmissa paikoissa. Se on kyllä vitun raivostuttavaa, kun ei voi edes puhua ilman että äänihuulet tihkuvat verta koko seuraavan päivän.
   
 12. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Älkää vitussakaan eksykö Riihimäellä ryyppäys mielessä.Jopa vanhaa paikkakuntalaista säälittää, vaikka täällä kuitenkin kulutan itse rahani.
   
 13. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kaupunki: Turku
  Kuppila: Kilta

  Tarkempi sijainti: Aivan Klubin vieressä.

  Ensi kuumotus: Oven edessä poustaavat 3-4 maiharit, mustat farkut, pilotti ja kaljut omaavat henkilöä.

  Musiikki: SuomiPOP, SuomiRock, Suomi-Iskelmä ja ulkomaalaiset popitus biisit sekä satunnaiset perus Kiss Fm/NRJ -hitit.

  Asiakkaat: Edellä mainittujen lisäksi 30-40v. perus juntit ja muutama satunnainen nuori, joka tykkää iskelmäst.

  Erikoisuus: Entinen maailman vahvin mies MARKKU pokena.

  Valitse vapaasti onko tämä mene vai älä mene mesta.
   
 14. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Nou mestat:

  Garage, Oulu:
  Ihan hirveä paikka.. vitun adidas amiksia täynnä... hyi stna ja rasistisia huutoja kokoajan.
  Esim : Portsari käski nostaa housuja, ennen kuin menen sisään :D mut joo... oliha ne polviin tippunu karsinassa....
  Holovi Pub, Oulu:
  Jos haluut puukosta, mikäs siinnä...
  Vegas, Oulu:
  Kammottavia amiksia jahtaa tyttöjä, kuin kiimaiset siat.. Siis vittu..
  "kukas sä tyttö oot?"
  "sry, se on mun muija..."
  "aijjaa! no haista vittu sitte paska!"

  Jees mestat:

  Seurahuone, Oulu:
  Ei pieni dresscode haittaa.
   
 15. JohnHevn

  JohnHevn 4. leveliläinen

  Viestejä:
  4,129
  Saadut kiitokset:
  3
  Aktiivisuuspisteet:
  6,396
  Liittynyt:
  20.07.2004
  Täälki vois vähän soveltaa dresscodee johki mestoihin. Ei se oo niin kivaa, kun joka toisella on joku ruma suomi-leijona paita. Niin ja ennemmin liian iso, kun aivan liian pieni paita =D =P Vähän omaperäsyyttä amikset ja "suomi-leijonat"!
   
 16. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Bottalla ainoa hyvä puoli, että sieltä saa parasta yösafkaa pilkkuun asti. Maakunnista saapuneiden yliopisto-opiskelijoiden ja vaihtareiden kantamesta.

  L&F - vaihto-opiskelijoita, lostarin isojako. Ketjulompakkorockareita entourageineen. Latinohumppaa ja muuta paskaa musiikkia. Mellakka. Kohtuusiistit vessat.

  Mecca - Suomenruotsalaisia account-managereita pinkeissä gantin neuleissa. Musiikki geneeristä housea vuodelta 97. Ihmisillä pakonomainen tarve näyttää taloudellinen hyvinvointinsa => chav.
   
 17. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Noh noh, kyllä täältä Vammalasta päin löytyy miljoona kertaa pahempiakin paikkoja :D Ihan ok paikkoja noi ny viä on verrattuna lähipaikkakuntien räkälöihin...
   
 18. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  [/b] Hämeenlinna - Rocktown

  Suosittelen kaikille raskaan rockin ja mörköhevin väliltä pitäville. Olen monta heviraflaa käynyt läpi mutta missään en ole tavannut niin loistavaa mestaa kuin Rocktown. Ylhäällä soi tanssittava raskas rock, joka viikko myös joku livebändi. Keskikerroksessa soi sekä raskas rock että metallimusiikki lähes kaikessa komeudessaan, ja sopii vallan mainiosti kaveriporukan kanssa keskusteluun ja pienten juomien nauttimiseen. Alakerrassa soi sitten tämä mörköhevi jatkuvalla syötöllä, välillä ehkä jopa liian kovalla mutta yleensä joka kerroksessa musiikki on juuri sopivalla volyymillä.

  Mutta mikä parasta, sointuakaan räppiä tai teknoa tai muuta omasta mielestäni vähemmän musiikiksi luokiteltavaa ei tässä ravintolassa soiteta. Eli pitkätukkamusan ja rockin ystävät kyllä tulevat viihtymään mutta löysäpunttiset ja piripolkkaa etsivät eivät tule viihtymään, ellei sitten satu pitämään myös raskaasta musiikista.

  ps: Suomen paras Rockravintola ja Hämeenlinnan halvin Jallucola

  :wink:
   
 19. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  ootkohan sä nyt ihan varmasti oikeella foorumilla?
   
 20. JohnHevn

  JohnHevn 4. leveliläinen

  Viestejä:
  4,129
  Saadut kiitokset:
  3
  Aktiivisuuspisteet:
  6,396
  Liittynyt:
  20.07.2004
  No voi saatana!
  Pitää kai jättää väliin seuraavalla kerralla.
  En oo kyl käynyt ku keskiviikkosin, mutta sillon on kyllä tanssittu Franz Ferdinandia, Jimi Hendrixiä, The Doors:a, White Stripes:a, The Killers:ä ym. hyvää rockkia siellä yläkerrassa ja ei noista kyllä kauheen moni kauhean raskasta ole(?), ehkä White Stripes, joten otas seuraavalla kerralla yks jallucola vähemmä :wink: