302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Matrix: Reloaded

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Guest, 21.05.2003.

 1. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Oli kyllä ihan helvetin loisto leffa. Vitun hyvä. Ykkönen oli jo vitun hyvä ja tämä yhtä hyvä ellei hiukan parempikin. Taistelukohdat sun muut olivat tässä parempia, mutta juoni ehkä hiukan huonompi kuin ykkösessä, en tiedä. Mut paras leffa minkä oon nähnyt, mä tykkäsin. Filosofinen leffa ja filosofia on muutenkin jees :D 5 tähtee antaisin tälle elokuvalle! :)
   
 2. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Toi on mun mielestä tyhmää just kun monet kun haukkuu sitä, ei oo vaan tajunnu koko leffaa. Mä kyllä ainakin tajusin sen heti ekalla kerralla. Itseasiassa vähän niinku tossa linkissä noi selittää. Loistavia todellaki noi Wachowiskit keksimään tota juonta. Ei mitenkään voi keksiä tollasta loppua varsinkaan. Kannattaa tosiaan muuten kattoa noi Animatrixit.
   
 3. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kyllä mä nään ne hyvät leffat sitten myöhemminkin. Pointtini oli se, että mä en halua maksaa x euroa jostain rändömläjästä joka lähes aina kuitenkin on paska. Itsesuojelua beibe.
   
 4. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  herke kirjoitti:
  Esim. X-Men:stä tehtiin jatko-osa sen takia koska ensimmäinen osa menestyi niin hyvin, ja jatko-osassa saatin kertoa wolverinen menneisyydestä, joka jäi mietityttämään ensimmäisen elokuvan lopussa.

  Clbf kirjoitti:
  haloo? 90% katsojista nyt kuitenkin tietää kaiken Wolwerinen taustasta? johan se on kerrottu vuosia sitten. Noi Marvel leffat on tehty vain ja ainoastaan rahan takia (eipä silti, on niitä odoteltukin).

  Epäilen vahvasti tiedätkö itsekään kaiken Wolverinen taustoista, saatika 90% leffan käyneistä katsojista. Wolverinen tausta on ollut kauan kyseisen hahmon vetovoimana Marvelin sarjakuvissa ja vasta nyt leffojen myötä sitä on päätetty alkaa raottaa enemmän. Ensimmäistä kertaa kunnolla kerrotaan Loganin menneisyydestä ORIGIN sarjakuvassa, jota tuskin on lukenut 90% leffan nähneistä. Ja eikös ne leffat kuitenkin tehdä rahan takia... :roll:

  Matrix 2 oli uskomattoman hyvä leffa. Aivan kuin Tähtien Sota trilogian tokassa osassa Luke oppii käyttämään voimaa - samoin on käynyt Neolle ja meininki on sen mukaista. Mulla ei riitä sanat kuvaileen tätä leffaa... Uskomaton :D

  Te jotka haukutte Matrix 2:ta paskaks voisitte postata tänne mitä te oikein odotatte elokuvilta. Matrix 2:ssa oli uskomatonta toimintaa, loistavia hahmoja (uusia & vanhoja), hyvä juoni (vaikka kolmanteen osaan säästeltiinkin aika paljon)...
   
 5. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Lajissaan helvetin hyvä elokuva.
  "trendi"valittajia aina löytyy...
  Nimetkää yksikin toimintaelokuva joka olisi lähelläkään reloadedin tasoa????
   
 6. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Siis toihan oli täydellinen!

  en ymmärrä valittajia. ja seki et jotku valittaa et yhyhy ei ymmärrä jos ei oo nähny ykköstä, tottakai ykköne pitää nähä ennen ku jatkoosii katotaa.

  kunno mahtipontist shittiiii ja äksöniii! ei ollu yhtää liikaa, esim neon mr. smithien hakkaus oli täyttä nannaa joka sekuntti, välil hidastusta ja sit taas täysii ja musat pauhaa.
  ainoo mist täytyy valittaa et liian vähän gunplayta, mättöö oli kyl muuten KUNNOLLA ja se oli KOVAAAA!
  avaintekijä = SYMPPIS.

  matrix trilogia on tosiaa 2000-luvun tähtien sota, vittu et ootan nyt tota kolmasta.

  wachowski brothasit juoksee tätä paskaa!
   
 7. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kyllähän toi oli aivan loistava elokuva! Parempi kuin ensimmäinen koska toi koko maailma oli paljon laajempi. Ainut mikä mua ärsytti oli se luola kohtaus, mist mul tuli mieleen kaikki helvetin jeeesus/mooses elokuvat mitä on koulus katottu. Mut siihen ne ohjaajat varmaan pyrkivätkin.
   
 8. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Juonta ja jopa kunnollista päätöstä sille. Sitä, että elokuvan tehosteet ei näytä Gamecuben peliltä. Sitä, että tunnin leffa venytetään kaksinkertaseks. Juttuja joissa on jopa järkeä juonen kannalta.. Listaa vois jatkaa loputtomiin.

  On muuten eka kerta kun oon NYT lehden kanssa täysin samaa mieltä jostain leffasta.

  Voi tietysti olla, että oon liian vanha jollekkin pelkälle actionille jossa ei oo päätä eikä häntää.

  Matrix 2 ei myöskään aiheuttanut minkäänlaisia tuntemuksia tyyliin "uhuuuuuuh!! mitäköhän nyt tapahtuu..".. Lähinnä vaan "ahaa joo nyt tääs paukkuu.."..
   
 9. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Ai jumalauta ku toi oliki hyvä! Mä en odottanu yhtään mitään ni tuli erittäin nautittava kokemus.
  Ihan vitun hieno leffa, mutta ei tarinan kannalta mitenkään merkitsevä. Ehdottomasti 9:n euron arvonen.

  Huomasko kukaan leffassa tekijöiden sodanvastasta kannanottoo? Siinä kun Neo juttelee Arkkitehdin
  kanssa ja Arkkitehti selittää jotain ihmiskunnan groteskiudesta, nii Bushin naama vilahtaa siä seinällä.
  Kuitenkaan mitään terroristijohtajaa ei näkyny.
   
 10. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Muuten kaikessa aivan samaa mieltä plguin kanssa, mutta Luke oppi käyttämään voimaa viidennessä- ei tokassa episodessa
   
 11. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Oli kyllä hyvä leffa. Tylsää ei ainakaan mulle tullu missään välissä. Luolakohtaus, oli se toisaalta hieman turha, ainakin joka tapauksessa liian pitkä, mutta jos siinä koitettiin esim. kuvata Siionin merkitystä siinä tarinassa. Tätä topikkia ku oli lukenu ni aattelin että ne tappelukohtaukset olis jotenki liian pitkiä tai että niihin ehti kyllästyä, mutta ei ainakaan mun kohalla. Lopetus oli kyllä mitä oli, mutta eiköhän sen puoli vuotta jaksa venaa että näkee lopun.
   
 12. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Helvetti..hyvä leffa.
  Piti kokoajan mukana..tosin se taistelukohtaus Oraakkelin "vartijan" kanssa oli jotenkin pitkästyttävä, tai sanotaan että niitä potkuja 24fps muodossa oli vähän liikaa..taino ei tosta voi valittaa,vitun hienosti tehty ja noudatti silti ykkösosan formaattia. Paljon enemmän kehuttavaa kuin ekassa osassa joka oli jostain syystä ahdistava tietysti tarkoituksella the real world kohtauksissa.
  3. osaa odotellen.
   
 13. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Pitkästyttävä..? Ennen sitä kohtausta ei oltu edes tapeltu vähään aikaan ja tämä kyseinen kohtaus kesti noin minuutin.

  Kävin tänään katsomassa kolmanne kerran ja leffa jaksoi vieläkin pitää otteensa. Huomasitteko muuten Hitlerin, Sharonin ja Bushin päät niissä näytöissä siellä arkkitehdin huoneessa? Taitavat ohjaajat ottaa kantansa sotaan ja Bushiin tällä tavalla että laittaa herran samaan kategoriaan Hitlerin kanssa
   
 14. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Mitäs te ootte muuten mieltä että mitä kolmos osassa tulee tapahtumaan? onko oraakkeli todella matrixin äiti vai olisiko trinity tai persephone? entä onko edellisiä matrixejä todella ollut jo viisi vai kustaanko neo vaan aurinkolasien linssiin? entä onko matrixejä toistensa sisässä? kun nebekadnessarin tuhoutuu ja neo tuhoaa sentinelit ovatko he matrixissä jonka sisällä on matrix vaiko oikeassa maailmassa? entä mitä luulette että minkälaista vahinkoa Bane/Smith saa aikaan? ja jos "oikea maailma" on tosiaan oikea maailma, niin miksi Smithin pitää siirtyä sinne puhelinlinjan kautta? se että hän ei ole enää agentti ei tarkoita että hän ei voisi siirtyä oikeaan maailmaan koska tahansa, tämä lisää sen todennäköisyyttä että olisi oikea maailma, jonka sisällä olisi matrix jota kaikki luulevat "oikeaksi maailmaksi", jonka sisällä olisi vielä toinen matrix, mikä halutaan uskotella oikeaksi matrixiksi jotta Neo ei voisi käyttää voimiaan siellä.

  Olis kiva jos saatais jotain keskustelua aikaan, ja turha tulla vinee että ketään ei kiinnosta joku kakka matrix kun reloaded oli niin paska. Ja kaikkihan on ihan spekulointia..
   
 15. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Me kaikki eletään oikeasti tietokonejärjestelmässä. Wachowskit ovat tästä tietoisia ja yrittävät saada ihmiset tajuamaan totuuden näiden keskinkertaisten toimintaelokuvien kautta. (Tämä jää varmaan viimeiseksi teokseni; agentit ovat kohta ovella) :shock:
   
 16. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  spekulointia..

  Se, että Smith siirty Banen ruumiiseen ja ylipäätään puhelimen kautta "oikeaan" maailmaan, viittaa kyllä siihen, että Siionikin on vain toinen matrixi. Tietokoneohjelman (Smithin) siirtyminen ihmisen (Banen) ruumiiseen ei ole oikein muuten selitettävissä..Sehän kyllä muuttui ihme sälliks Neon takia, että ei sit tiiä.

  Siionilaisetkin siis ovat oikeasti kytkettyinä koneisiin ja luulevat vain olevansa taistelussa koneita vastaan vaikka ovatkin samassa jamassa. Ehkä ne on just sellaisia mieliä, jotka heräili normaalista matrix maailmasta, ja niille piti luoda oma. Tätä Arkkitehti ei tietenkään paljastanut.

  Sit on kyllä jo sairaan kusetuksen makua :D Toista matrixia tukee myös se, että Neo pystyi bustaamaan niitä sentinelejä. Kun Neo pyörtyi, niin ehkä hän heräsi IHAN OIKEASSA maailmassa? Ja kun hän oli käynyt lähdekoodissa, niin jotenkin matrixiin jäi sen ruumis. ei voi tietää. nopeesti kolmonen kehiin!

  Banehan sai jo aika hyvin vahinkoa aikaan, sehän oli selvästi sen puolustuslinjojen murtumisen takana.

  Itsekin ajattelin mennä katsomaan uusiks nii vois keskittyä tarkemmin kaikkeen ja tietenkin nauttia toiminnasta ttaas.
   
 17. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  VAROITUS! SPOILEREITA!

  Elämätön luuseri:
  Juonta ja jopa kunnollista päätöstä sille. Sitä, että elokuvan tehosteet ei näytä Gamecuben peliltä. Sitä, että tunnin leffa venytetään kaksinkertaseks. Juttuja joissa on jopa järkeä juonen kannalta.. Listaa vois jatkaa loputtomiin.

  Matrix 2:en tehosteet näyttää Gamecuben peliltä? Olisi kiva kuulla jokin elokuva jonka tehosteet EIVÄT sitten MIELESTÄSI näytä Gamecube peliltä. Matrix 2:ssa on parhaat tehosteet mitä oon ikinä leffassa nähny.

  Juonelle tulee varmasti kunnon päätos kolmannessa osassa. Jos sen verran ymmärrät niin tämä on keskimmäinen osa trilogiasta ja se tulee jatkumaan siihen mistä jäi - sen ei ole tarkoitus vastata kaikkiin kysymyksiin vaan viedä juonta eteenpäin ja usein syventää katsojia kyseisen elokuvan maailmaan (Star Wars, LOTR, jne.). Leffa jätettiin vielä tarkoituksella noin pahasti kesken, koska trilogian viimeinen osa nähdään JO puolen vuoden kuluttua!! 2 osassa Neon ja Trinityn suhde syvenee, Zion esitellään ensi kertaa, Neo on kehittynyt taidoissaan ylivertaiseksi ja taisteluun robotteja vastaan aletaan toden teolla. Lähteessä Neolle kerrotaan, etttä tämä ei ole ensimmäinen Matrix vaan kuudes ja että jokaisessa on ollut oma Valittu, ja että joka kerta Zion on tuhoutunut. Lisää hahmoja tuodaan mukaan juoneen, vanhat hahmot kehittyvät (smith, Neo, Matrix-maailma...). 2 osan lopussa katsojille esitetään melkoinen juonen käänne kun huomataan, että Neo pystyy käyttämään voimiaan jopa Matrixin ulkopuolella... Omasta mielestäni leffassa oli juonta yllin kyllin, harmin paikka jos sitä ei ole pystynyt huomaamaan kaiken räiskeen keskellä - se ei ole kuitenkaan elokuvan vika.

  Jos leffa olisi kestänyt vain tunnin, niin me kaikki joutuisimme täällä kuuntelemaan sun ruikutustas siitä, että leffa kesti vain sen vaivaisen tunnin. :wink:

  Herke:
  Muuten kaikessa aivan samaa mieltä plguin kanssa, mutta Luke oppi käyttämään voimaa viidennessä- ei tokassa episodessa

  Näinhän se on, mutta et tainnut huomata, että puhuin TRILOGIAN tokasta osasta enkä SAAGAN tokasta osasta :D nus nus
   
 18. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Saatan kyl olla jäävi kommentoimaan tätä asiaa, koska oon niin matrixfania kun vaan olla voi. Katottu on eka, toka, animatrix, ja peli on imus. Mut jos nyt pitäs jotenkin arvostella niin vois sanoo että Matrixit on (kuten joku ylläoleva sanokin) 2000-luvun tähtien sota, mut viileemmillä kuteilla ja aseilla ja mätöillä ja stoorilla ja näyttelijöillä... mut joo!

  Loistavaa skifimättöö.
  4 tähtee.
   
 19. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Nyt on elokuva nähty, enkä voi kuin ihmetellä kaikkia haukkuja.

  Visuaalisesti elokuva on näyttävin näkemäni elokuva;
  tehosteet ja taistelukohtaukset oli kaikkea mitä vain uskalsin kuvitella.
  Todellinen nautinto, pelkästään tämän vuoksi elokuva on näkemisen arvoinen.

  Elokuvana "The Matrix: Reloaded" toimii loistavasti nimenomaan alkuperäisen "The Matrix":in aloittaman juonen syventäjänä. Tähän sisältyy kuitenkin myös elokuvan heikoin lenkki: vanhan kertaamiseen ei ole ainakaan liikaa aikaa kulutettu, eikä itse elokuvakaan anna varsinaista ratkaisua ensimmäisen osan herättämiin kysymyksiin, jonka seurauksena tämä elokuva on kehyksestään irroitettuna ikävän epäselvä.

  Voisinkin kuvitella tämän elokuvan olevan parhaimmillaan elokuvien jälkeen julkaistavassa "The Matrix Trilogy"-box-setissä,
  jolloin tarjolla on sekä johdanto, että lopetus tähän elokuvaan.

  Ensimmäistä, varsin kompaktia elokuvaa tämä ei kyllä peittoa, joitakin kohtauksia on käsittämättömällä tavalla venytetty muutenkin pitkässä elokuvassa. Neon ja Trinityn suhteen "syveneminenkin" oli pitkälti rajoitettu elokuvan alkupuolella tiheään viljeltyihin suutelukohtauksiin.

  Elokuva, josta todella pidin, ei siis ollutkaan täydellinen.
  Sitä en odottanutkaan, toisin kuin ilmeisesti suurin osa elokuvan arvostelijoista, joille "Reloaded" tuli suurena pettymyksenä.
  Viihdyttävä elokuva ei elänytkään hypensä tasolle, mutta onnistui silti jättämään hyvän maun suuhun.

  Pää-asiallisessa tehtävässään elokuva onnistui: mielenkiinnon ylläpitäjänä.
  "Reloaded":illa tekijät onnistuivat tekemään kiinnityksen rahoihini myös kolmatta osaa silmälläpitäen.

  Älkää siis odottako liikoja, menkää katsomaan viihdyttävä elokuva.
  Don't believe the hype.

  fleimi.
   
 20. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  en oo vielä käyny kattoo, mutta kaveri kehu leffan maasta taivaisiin, joten käynti on luvassa pikapuolin.