302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Lue ensin: Kuinka keskustelen audioista?

Viestiketju osiossa 'Biisit' , käynnistäjänä Ilkka, 17.11.2006.

 1. Ilkka

  Ilkka 0. leveliläinen

  Viestejä:
  3,077
  Saadut kiitokset:
  1
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  25.09.2001
  Tämän alueen tarkoituksena on keskustella positiivisesti ja rakentavasti bassolaisten omista, netissä julkaistuista biiseistä. Jotta tämä tavoite täyttyisi, ja oikeaa keskustelua saadaan aikaiseksi, kappaleita koskevat kommentit on aina perusteltava. Lyhyet, perustelemattomat viestit tyyliin "Tosi huono biisi", "Kuumaa kakkaa", "En tykkää tästä", "Melkoisen kehno tekele" eivät ole suotavia, ja ne voidaan poistaa ilman eri ilmoitusta.

  Kaikki musiikkia koskeva kritiikki on perusteltava sen omilla ansioilla ja puutteilla. Perustelematon biisin tai artistin mollaaminen tulkitaan häiriköimiseksi ja sillä on samat seuraukset kuin muullakin perseilyllä.

  Kun siis kirjoitat kommenttiasi jostain julkaistusta biisistä, käytä riittävästi aikaa perustellaksesi näkemyksesi. Ennen Lähetä-napin painamista mieti vielä, antaako viestisi todella keskustelulle jotain, vai olisiko viestiä vielä syytä parantaa.

  Omien tekeleiden julkaisusta

  Alustakaa topicit kunnolla. Kuka tekee, kuka tuottaa, ketkä mukana? Mikä on homman nimi, mitä tällä biisillä haetaan? Pelkän linkin sisältävät otsikot on ihan hanurista ja katkaisee isolta osalta kaiken mielenkiinnon jo siihen.
   
 2. TuuriUli

  TuuriUli 0. leveliläinen

  Viestejä:
  646
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  22.10.2004
  oikein :idea:
   
 3. Seppä

  Seppä 0. leveliläinen

  Viestejä:
  111
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  22.04.2013
  Vs: Lue ensin: Kuinka keskustelen audioista?

  Onko tämä oikea alue, jos olen julkaisemassa levyn myöhemmin ja näytebiisin parin viikon sisällä niin luoda aihe jo nyt jossa voidaan puida mitä tulevalta odottaa vai vasta sitten kun näytebiisi on ready?
   
 4. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Vs: Lue ensin: Kuinka keskustelen audioista?

  Seppä älä vielä luo uutta aihetta, laita ihmeessä vasta sitten kun on biisiä laittaa näytteeksi.
   
 5. Seppä

  Seppä 0. leveliläinen

  Viestejä:
  111
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  22.04.2013
  Vs: Lue ensin: Kuinka keskustelen audioista?

  Hitto, meni jo  :cry: No antaa olla :)
   
 6. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Vs: Lue ensin: Kuinka keskustelen audioista?

  Vastaavaa threadia en löytänyt niin laitan tänne.

  HYVÄT SINUN AUDIOSI ALUEELLA JAKELEVAT ARTISTIT:

  Yritin tässä nyt juuri alkaa panostamaan tähän osioon ja antamaan palautetta teille tekeleistänne, ihan sen varjolla että siitä voisi olla apua tulevaisuuteen päin mentäessä. Tässä onkin pari huomiota miksi juttujanne ei kukaan kommentoi.

  Jos olet suhteellisen tuntematon artisti, älä tukota topicia omilla kommentoinneillasi ja liialla määrällä kappaleita. Harva jaksaa alkaa arvostelemaan seitsemää keskinkertaista tekelettä. Eli kannattaa miettiä onko jokainen kappale niin timanttinen, että vaikka se soundcloudista löytyy, tarvitseeko bassosta. Näillä eväillä topiceista tulee myös niin sekavia, ettei jaksa edes kuunnella ja kirjoitella. Eli jos se yksi kappale ei ole kerännyt yhtään kommenttia, se todennäköisesti kertoo siitä, ettei se ole edes sen arvoinen. Jos osaa tahdittaa loopin ja rummut, se ei tee kenestäkään vielä MGI:tä. Kehittäkää itsekritiikkiä, kuunnelkaa omat teokset kunnolla läpi, koska jos vähääkään osaamista löytyy, kyllä oman korvan täytyy myös kyetä tunnistamaan mahdollinen luotaantyöntävyys.

  Vaihtoehtoisesti editoi kaikki vanhat pois ja laita vain se uusin tai paras, ja kirjoita kommenttiin edit kenttä, että kappale poistettu. Voisihan niistä toki valita minkä kuuntelee, tai käydä kaikki nopeasti läpi. Mutta kannattaa artistina miettiä haluaako arvostelun teoksestaan 20 sekunnin läpivalaisulla.

  Nyt itse avasin seitsemisen topiccia, ja jaksoin pariin yrittää antaa järkevää palautetta. Eli ei se määrä vaan laatu. Itse voin tarjota apua kyllä jos jollain on munaa siihen ryhtyä, että mikä teoksistasi kuulostaa hyvältä ja mitkä kannattaa suoraan ottaa pois jaosta.

  Jollekin narsistille tämä koko homma voi kuulostaa vihaamiselta, tarkoitukseni on auttaa kuitenkin tällä alueella kommentteja haluavia niitä saamaan.

  Edit: Eli kiteytettynä jäätävä määrä ylitarjontaa ihan joka topicissa karkottaa sen pienen osan joka jaksaa panostaa kuulijana Sinun Audiosi alueeseen. Myöskin typot korjattu.

  Edit 2: Kuten Ilkan viestissä jo todetaan, olisi alustus hyvä ratkaisu. Varsinkin kun usein on youtube video tai upotettu soitin Soundcloudista ja teksti 'tein tämän syksyllä'. Sellainen ei paljoa puhdetta mahdolliselle arvostelun tekemiselle anna, koska moisia avauksia on jo nähty.