302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Lailliset huumeet

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Guest, 06.04.2005.

 1. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Hawaian Woodrose? Sisältää enemmän LSA:ta.

  Aika perseestä periaatteessa verrattuna ergotteihin. Onks niille muuten suomennosta?

  Tietenkin LSA on paskaa, mut siitä on mahdollista valmistaa LSD:tä - joka on sitten astetta hooseempi projekti - ja vaatii todellakin muuta kuin jotain päivänsiniä tms :lol:

  Muistaakseni Hemingway on jossain selostanut miten rommia nuuhkimalla saa kännit.
   
 2. Matso

  Matso 4. leveliläinen

  Viestejä:
  463
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  5,886
  Liittynyt:
  19.11.2004
  Meilläpäin baareissa yleistä hupia. En vaan vieäläkään ole ymmärtäny sitä hohtoa siinä.
   
 3. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  hahaha niin totta :D Vetäkää rehellisesti kamaa jos on pakko vetää, eikä mitään vitun nettitilauskusetuksii. Jos on pakko saada sellanen olotila ku esim. meksikolaisista niin vetäkää niit meksikolaisii eikä "frendi tilas kahvinpuruja saksasta, tulee samanlaiset olot ku silokeista"
   
 4. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  tämä ei ole todellinen aine, mutta propseja sille joka tunnistaa tämän:

  novril
   
 5. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  En muista ihan varmaksi, mutta käsittääkseni sienten kerääminen ja käyttö huumaaviin tarkoituksiin on laissa kiellettyä.

  Vanhaan aikaanhan fendoskandian alueella punaiset kärpässienet olivat kultaakin kalliimpia, lähellä jopa kuolla sukupuuttoon kun shamaanit niin kovin tekivät matkoja yliseen ja aliseen niiden suopealla myötävaikutuksella. Aika tiukkaa maksalle ja munuaisille.

  Keräsivät niitä useammasta paikasta, leikkelivät paloiksi ja kuivasivat ja sitten polttivat. Eri kasvupaikoilla kun oli eri pitoisuus potkivaa ainetta. Tällä varmistettiin tasainen laatu. Vaikutus katosi noin 8 tunnin kuluttua. Aine poistui kehosta virtsan mukana. Tosin tehokkaasti jos halusi toimia, niin poltelleen henkilön virtsaa juomalla oli myös mahdollista langeta loveen.

  Kunnon trippejä halajaville suosittelen kuitenkin kaiken paskan sijaan lucid unia. Treeniä, treeniä, luonnostaan vilkas ja nyrjähtänyt mieli sekä mielikuvitus niin tulee sellaisia kuvia että oksat pois. Parasta kuitenkin on, että homma pysyy hallussa, kaikki on kirkasta ja kaikkeen voi vaikuttaa.
   
 6. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:

  kerro lisää
   
 7. Polhou

  Polhou 0. leveliläinen

  Viestejä:
  114
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  02.10.2004
 8. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kaverit olivat muka antaneet oikean tupakin yhelle pällille vittu sillä oli silmät ruvennu punottaa. Siis siinä mukana on vähän tupakan puruja.
   
 9. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  vittu miten siistiä haluun tollaseen joka yö :)
   
 10. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Just olin tuota höyhensaarten linkkiä kaivamassa. Aika hyvä perussetti päästä alkuun. Jos realitycheckit ei innosta päivisin tai tuppaa unohtumaan, niin netistä löytynee ohjelma joka säännöllisin väliajoin sanoo "You're dreaming". Itse en sitä käytä, mutta eräälle tuttavalla toimi heti ekalla yrittämällä ja sittemminkin ihan kohtuullisen usein.

  Jos on tuttu nämä just ennen nukahtamista, silmät kiinni ollessa tulvivat näyt ja/tai äänet, niin sitä tilaa hallitsemalla voi oikaista hallitusti lucid tilaan. Tosin parhaiten toimii metodi herätä aikaisin, touhuta jotain ja palata sitten untenmaille. Siis itselläni tämä, ja monella muulla, mutta paras konsti täytyy selvittää yksilöllisesti.

  Plussana tietysti se, että uneksimiseen käytetyn ajan voi käyttää tehokkaasti omaa alitajuntaa luodatakseen, miinus se, että homma rajoittuu nukkumiseen käytettävään aikaan.

  Unipäiväkirjaa kannattaa pitää jo siksi, että sen avulla oppii palauttamaan unet paremmin mieleen herättyään.

  Näillä pitäisi päästä alkuun. Suurin riski hommassa on unihalvaus, eli tila jossa aistit toimii ja olet hereillä, paitsi lihaksisto on poissa pelistä. Yleensä tähän liitttyy voimakas jonkun hahmon läsnäolemisen tuntu. Monesti se istuu kokijan päällä. Pelottava kokemus jos ei tiedä mistä on kyse. Täysin todellisen tuntuinen kokemus.
   
 11. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Sanoisinpa, että ei sienitouhu aivan laillistakaan ole.

  Tai siis, wikipedian sanoin 'toistaiseksi viranomaiset eivät ole kyenneet estämään luontoa tuottamasta sieniä', mutta kuitenkin ne aineet, joiden takia sieniä päihdekäyttöön popsitaan, ovat laittomia, eli niiden käyttö on jonkinasteinen rikos.

  ...tai jotain sinne päin? :roll:

  Tomaatti, peruna, banaani ja muuthan ovat juuri näitä, joiden kuoret poltettuna 'saattavat aiheuttaa joitain miellyttäviä vaikutuksia' eli käytännössä ei tule muuta kuin paska olo, mutta monet tahdon-olla-aineissa-pyrkyrit silti menevät ja kokeilevat. Vaikka mikäs minä olen sanomaan, kun ei ole kokeillut...:lol:
   
 12. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  No jos tehokäytöllä tarkotetaan jokapäivä monta vuotta niin sitten mut jos nyt vaikka kolmekin päivää viikos tai enemmänkin kunhan ei joka päivä oo aamusta iltaan niin se tuskin mitään huomattavaa vaurioo tekee.. Ei ainakaan monille oo tehny..
   
 13. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  okei kaikki pikkuset kotikemistit. Ensinäkin Resilarista voi erotella sen dekstrometorfaanin helposti omassa keittiössään. En voi kovinkaan lämpimästi suositella ko. substanssia. Vaikutus saattaa olla hyvinkin voimakas ja ihan aikuisten oikeasti se on tylsä olotila. Trippailuun löytyy paljon mielenkiintoisempiakin ja yhtä helposti hankittavia yhdisteitä. Sitäpaitsi DXM ei ole aivan haitatonta. Netistä löytyy paljon esimerkki tapauksia. DXM voi olla MAOI:n kanssa kombotettuna hyvinkin vaarallista kts. serotoniinisyndrooma.

  Päivänsinen siemenet (Ipomea tricolor esim.) Sisältää hieman LSA:a. Siemenet sisältävät lisäksi myrkkyä ( en muista nyt nimeä..täytyy etsiä) joka aiheuttaa usein mahakipua ja pahaa oloa. LSA:n voi kuitenkin erotella itse siemenistä, jolloin negatiiviset vaikutukset poistuvat. Lsa:a sisältävät myös Hawaian Baby Woodrosen siemenet, joissa pitoisuus on päiväsinen siemeniin verrattuna noin kymmenkertainen.

  No ei saa oikeasti... Se muistaakseni kyllä sisältää jonkun ns. psykoaktiivisen alkaloidin, mutta empiirisen kokemuksen kautta voin sanoa, että hyöty on minimaalinen. Tosin itse olen polttanut kissanminttua kun olen vieroittanut itseäni ylenpalttisesta budin hiisaamisesta. Onhan sitä jokseenkin kiva polttaa bongista.

  Banaaninkuoret voi heitää suoraan bio-jäteastiaan. Se on vain urbaanilegenda. Uskokaa jo ei ne toimi!

  Muskottipähkinä saattaa taasen aiheuttaa jonkin asteisen päihtymystilan, mutta se aiheuttaa myös krapulan ja epämielyttäviä sivuvaikutuksia monille, jotka sitä ovat kokeilleet.

  Luonnosta tietääkseni löytyy nykyisen tietämyksen mukaan yli 1500 kasvia- ja eläinlajia, jotka sisältävät erinäisiä ns. psykoaktiivisia yhdisteitä. Siinä riittää innokkaammallekin psykonautille työnsarkaa. Tähän voidaan sitten vielä lisätä mm. pääosin A. Shulginin aikaansaannokset. Eli ne kivat Kirjain ja numero yhdistelmät, joita usein hieman virheellisesti kutsutaan tutkimuskemikaaleiksi. Näistä monet ovat tällä hetkellä Suomen lainsäädännön ulottumattomissa ja siksi vapaasti tilattavissa. Kumma kuitenkin on, että niitä saa valmistaa, pitää halussa, mutta niitä ei lainsäädännön puitteissa nauttia. Laki hyväksyy tällä hetkellä ainoastaan päiheteeksi kofeiinin, nikotiini ja etanolin.

  Ennenkuin jostain kaivatte tiedon lääkkeistä, joita saa ilman respaa apteekista, niin muistakaa sekakäytön RISKIT!!! Ottakaa selvää asioista, määristä, vaikutuksista ja selvittäkää FAKTAT.

  No eipä muuta, korjatkaa jos tuli väärää tietoa.
   
 14. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Suunnilleen samat riskit ihan fysiikan pohjalta kuin röökissä. Jokainen kokeillut tietää mitä se ittelle tekee. Joillekin höhöheinää, joillekin sattuu vähän huonompaa laatua, ja tässä tarkoita omaa mielenlaatua. Aika vähän se psykooseja laukaisee, mutta jos riskitekijät on olemassa niin se voi olla menoa. En muista poistumisaikoja, mutta jos käyttökertojen välillä sen verran vartoo, niin toleranssi kehittyy hitaammin. Mulle rööki potkii riittävästi. Vaikka vois senkin lopettaa.

  Pidempiaikainen käyttö aiheuttaa sitten päänpiuhoihin pysyviä muutoksia, ihan siinä missä rööki.

  Täysin turvallista huumetta ei ole, mutta ei tällä planeetalla ole mitään muutakaan täysinturvallista. En suosittele mitään kenellekään, mutta jokainen tekee itse omat päätöksensä.

  Siinä vaiheessa kun joutuu ekoja kertoja vakuuttelemaan itselleen, että homma on hallussa kannattaa pistää peli poikki. Siitä pääsee vielä tahdolla kuiville. Jokainen on toki yksilö ja joku voittaa ihan pelkän kaverille vittuilun takia pollen reflat.
   
 15. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kaverilla on. Ei ollu kuulemma hyvää. :D
   
 16. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  tosta salviasta on kuultu mitä erikoisempia juttuja.

  joku suunnilleen kaverin kaverin kaveri oli kuulemma sitä kiskonut kotonaan, ja kuulemma löytänyt kämpästään kymmeniä uusia huoneita ja tavaroita, kulutti kuulemma uudessa kämpässään tunteja, oikeasti aikaa mennyt n.10min. totuuspohjasta en tiä, mut mun psyyke ei ainaka kestäis tommosta.
   
 17. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  No ei sitä tarvi övereihi asti vetää :D Ei hatsiikaa kandee sinne kiveen asti vetää... No joo, eri asia mutta sama pointti: annostelun kandee olla oikee. Meikälle mieluummin vähemmän kun enemmän.
   
 18. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Eilen tuli sellainen matkailuohjelma Pakistanista, jossa joku shamaani laittoi katajanmarjan oksia palamaan ja hengitti savua - näytti menevän aika lailla öihin. Sitähän kasvaa joka paikassa! Herranjumala, toivotaan, ettei Suomen nuoriso kattonut ohjelmaa. Miksi mä edes kirjoitin tämän. Shame on me!
   
 19. Polhou

  Polhou 0. leveliläinen

  Viestejä:
  114
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  02.10.2004
  Sain tuollaisenkin ja nukahdin tukehtumisen tunteeseen. Aika turvallinen skenaario kun miettii kaikkia mahdollisia hallusinaatioita.
   
 20. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Et oikeasti voi olla tosissasi?