302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Kirjat (food for thought)

Viestiketju osiossa 'Viihde' , käynnistäjänä Guest, 14.08.2005.

 1. soul03

  soul03 4. leveliläinen

  Viestejä:
  4,104
  Saadut kiitokset:
  102
  Aktiivisuuspisteet:
  7,996
  Liittynyt:
  19.08.2003
  Vs: Kirjat (food for thought)

  No oli ne spessu editiotkin PASKAA (jotain musikaalinumeroita Mos Eisleyn kanttiinassa mitä vittua), joten se että Lucas meni myymään koko hoidon Saatanalle meinaa korkeintaan sitä että se joutuu kuoltuaan syvemmälle helvettiin. Tosin ei noista kirjoista oo ikinä minkään telkkarisarjan/leffan oheispaskana ollu koskaan mihinkään, samanlaista kuraa kaikki Star Trek- tai X-files yms kirjatki oli.
   
 2. Wednesday

  Wednesday 0. leveliläinen

  Viestejä:
  2,513
  Saadut kiitokset:
  3
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  13.05.2009
  Vs: Kirjat (food for thought)

  Noh, oikeasti kyse on vain raakasti suunnilleen jokaisen scifi-franchisen subject matterin ohuudesta ja riittämättömyydestä mihinkään laajempaan universumiin plus raakasta rahanhimosta. Monet noista hahmoista on luotu ja kirjoitettu vain täyttämään rajallinen tehtävänsä yhdessä solidissa tarinankaaressa. Ongelmat paljastuvat, kun niiden paperinukkien varaan ruvetaan hätäisesti kasaamaan laajempaa tarinaa.

  Disneyn saatanuudesta on monta mielipidettä ja se on tehnyt useita kiitellyiksikin kostautuneita adaptaatioita ja kollaboja, TJEU Kingdom Hearts (toimi ja tykättiin, vaikka hc-japanianimuernut on tunnetusti hyvin hyvin pyllykipuisia länsimatskun upottamisesta tykkäämiinsä asioihin).

  P.S. "Kuinka monta tyhmää anglismia saat yhteen postiin (<- siinä taas)"-skaban kuninkuusluokkaa tämä viesti.
   
 3. soul03

  soul03 4. leveliläinen

  Viestejä:
  4,104
  Saadut kiitokset:
  102
  Aktiivisuuspisteet:
  7,996
  Liittynyt:
  19.08.2003
  Vs: Kirjat (food for thought)

  True dat. Oikeestaan ainoot mieleentulevat jutut joissa on muut sörkkiny jotakuinki kelvollisesti alkuperäsen kirjailijan ideaa on, vähän hassua kyllä, Robert Howardin Hyperborea ja&nbsp; H. P. Lovecraftin Cthulhu-mytologia - esim. August Derlethin Cthulhu-stoorit ja L. Sprague de Campin Conan-sepustukset (sarjakuvista puhumattakaan) on hyvinkin onnistuneesti jatkanu siit mihin eka kirjailija jäi. Sillä on kyl varmastikki paljon tekemistä sen kanssa et niillä oli tavallaan kirjailijan "hyväksyntä", molemmat, sekä Derleth että de Camp oli tekemisissä Lovecraftin ja Howardin kanssa näiden eläessä ja kävi niiden kanssa pitkiä kirjeenvaihtoja aiheesta ja tavallaan ties mistä ja miten niiden piti kirjottaa. Jos Derleth ei olis aikoinaan sotkeutunu kuvioihin olis voinu käydä nii et Lovecraft olis jääny pitkäks aikaa unholaan, sehän perusti Arkham Pressin just et se olis saanu julkastua Lovecraftin Weird Talesissa julkastuja stooreja kirjoina. Ja ilman kirjoja, no, 30-luvun kioskilehdykän tarinat olis varmaan aika selkeesti jääny sinne 30-luvulle ilman et kukaan olis ees tajunnu.
   
 4. Wednesday

  Wednesday 0. leveliläinen

  Viestejä:
  2,513
  Saadut kiitokset:
  3
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  13.05.2009
  Vs: Kirjat (food for thought)

  Ne Lovecraftin perilliset saattaa jopa olla tuottaneet tasokkaampaa matskua kuin mies itse. Fantasia toki kärsii tästä syövästä lähes yhtä vakavasti. Kyseen ollessa joistain surullisista Forgotten Realms-tuubailuista tai Dragonlancen lisureista, on vaikea päättää kummalle vetäisi syvempään ranteitaan auki, runkkavalta ja huonohygieeniseltä teinipojalta haisevalle fanifiktiomaisuudelle vai franchisen kyyniselle pumppaamiselle.
   
 5. villek

  villek 4. leveliläinen Staff Member Moderaattori Admin

  Viestejä:
  5,705
  Saadut kiitokset:
  57
  Aktiivisuuspisteet:
  61,450
  Liittynyt:
  10.02.2002
  Vs: Kirjat (food for thought)

  Offtopix.

  Star Warseista laadukkaimmat oheisstoorit tulee ehdottomasti pelimaailman syrjähypyistä alkuperäistarinaan. Ja tarkemmin ottaen sen esihistoriaan. Eniten tossa Disney-pelleilyssä tiettyjen pelien tappamisten lisäksi harmittaa, että ne tosissaan meinaa lähteä jatkamaan leffasarjaa varmaan paskimmalla mahdollisella juonikuviolla. Esim. Revanin vaiheista olisi voinut oikeasti saada jotain mielenkiintoita aikaiseksi.
   
 6. j kwama

  j kwama 1. leveliläinen

  Viestejä:
  56
  Saadut kiitokset:
  10
  Aktiivisuuspisteet:
  171
  Liittynyt:
  29.03.2012
  Vs: Kirjat (food for thought)

  [img width=314 height=475]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/36/Hagakure.jpg[/img]

  Tämä. Löytyy aika varmasti vähänki isommista kirjastoista. Mielenkiintosta ajan kuvaa ja käytöstapojen kelailua, vaikkei kaikki 1700 luvulla kaukoidässä kirjotetut jutut pädekkään Suomeen 2013. Alunperin Ghost Dogista bongattua&nbsp; :lol:
   
 7. ReggaeBuddha

  ReggaeBuddha 0. leveliläinen

  Viestejä:
  70
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  31.01.2013
  Vs: Kirjat (food for thought)

  Toi on mun suosikkeja myös! Tosin tota lukiessa kandee pitää mielessä, että Yamamoto Tsunetomo ei itse koskaan taistellut tai käyttänyt miekkaa toista kohtaan, ja silti kirjoittaa urhoollisuudesta taistelussa ja kuinka on kunniakasta kuolla taistelussa jne. Hänen aikanaan suuret taistelut olivat ohi. Mutta silti hänen läppänsä ovat yleismaailmallisia ja sopivat hienosti tähän aikaan.

  [img width=200 height=300]http://www.kolumbus.fi/antikvariaatti.syva.uni/Nitobe%20Bushido%20Japanin%20sielu.jpg[/img]
  Suosittelen tuon yhteydessä myös lukemaan toisen klassikon eli Inaze Nitoben Bushido. Nitobe käy kirjassa läpi hyvin laajasti, mutta selkeässä muodossa samurain koodiston. Bushido sopii mielestäni vielä selkeämmin yleispäteväksi opukseksi nykyaikaankin, ja se olisi monelle kermaperseelle ja vellihousulle suositeltavaa lukemista.

  [img width=200 height=264]http://www.adlibris.com/fi/covers/M/9/51/9511075268.jpg[/img]
  Kolmas ehdoton klassikko on yhden kuuluisimman samurain, Miyamoto Musashin (1584-1645) kirja Go Rin No Sho (Maa, Vesi, Tuli, Tuuli, Tyhjyys). Musashi, toisin kuin Tsunetomo, oli yksi kovimmista taistelijoista koskaan eikä hävinnyt yhtään kaksintaistelua elinaikanaan. Elämänsä ehtoopuolella hän vetäytyi erakkomunkiksi. Kirjasta ei ehkä saa kuitenkaan välttämättä niin paljon irti, jos ei ole itse miekkaa tai bokkenia heilutellut tai muuten treenaillut kehonsa ja mielensä jalostamisen taitoja. Yleispäteviä neuvoja siinä on silti runsaasti, jos ymmärtää suodattaa ohjeet koskemaan myös arkielämää. Ja ne täytyykin soveltaa, koska miekan tie ei rajoitu vain miekkaan, vaan se kattaa kaikki elämänalueet ja toimet. Kyse on asenteesta ja elämäntavasta.

  [img width=200 height=300]http://img1.fantasticfiction.co.uk/images/n13/n68236.jpg[/img]
  Musashiin liittyen suosittelen myös Eiji Yoshikawan mahtavaa romaania Musashi, joka kertoo osittain Musashin oikeaa elämäntarinaa. Romaanissa on mahtava tunnelma.
   
 8. Wednesday

  Wednesday 0. leveliläinen

  Viestejä:
  2,513
  Saadut kiitokset:
  3
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  13.05.2009
  Vs: Kirjat (food for thought)

  [img width=230 height=330]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/ec/Lone_Wolf_manga.jpg/230px-Lone_Wolf_manga.jpg[/img]

  Oogami Ittou on paras fiktiivinen samurai koskaan, muita en ole lukenut, koska toi samuraimeininki ei koskaan ole ollut mua varten. Japsikirjailijoista muuten lukenut Haruki Murakamia ja Yasunari Kawabataa kumpaakin yhden.

  Nyt menee:

  [img width=216 height=343]http://www.redsunacademy.com/bookclub/BookClubPics/AsILayBkCvr.jpg[/img]
   
 9. luukkumaakari

  luukkumaakari Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Vs: Kirjat (food for thought)

  [img width=500 height=720]https://kirjat.finlit.fi/kuvat_isot/9789522223685_hi.jpg[/img]

  Koskettava ja kiinnostava ajankuva 1960-luvun Helsingistä ja sen gay-skenestä. Kirjoittaja pyörii ajan tärkeimmillä kohtaamispaikoilla, tutkii homojen pariutumiskulttuuria paikan päällä, haastattelee miehiä ja käy kirjeenvaihtoa aiheesta parin ystävänsä kanssa. Tuli olo, että on tultu valovuosia eteenpäin tuosta ilmapiiristä. Ehdoton suositus kenelle tahansa, vaikkei homopiirit mitenkään erityisesti edes kiinnostaisi.
   
 10. ambulate

  ambulate 3. leveliläinen

  Viestejä:
  2,013
  Saadut kiitokset:
  21
  Aktiivisuuspisteet:
  2,846
  Liittynyt:
  14.06.2008
  Vs: Kirjat (food for thought)

  ^ Kiitos vinkistä, kiinnostaa!

  Mulla on vajaa kolmasosa jäljellä Anna Kontulan Punaisesta eksoduksesta:

  [img width=500 height=757]http://www.tutkijaliitto.fi/components/com_virtuemart/shop_image/product/9f6b0bf335d131e1bc6b3f63a36425e8.jpg[/img]

  Kontula on tutkinut suomalaisten prostituoitujen elämää ja oloja, ja olen ihan vaikuttunut siitä miten eheä ja monipuolinen paketti tämä on. Laaja taustatutkimus ja etenkin yleisten ennakkoluulojen käsittely tekee tästä kaikkea muuta kuin kuivan faktapläjäyksen täynnä tilastoja, jota lähinnä pelkäsin. Seksityöntekijöiden haastattelupätkiä on runsaasti, mistä pelkkää plussaa, aiheena olevien oman äänen kuuleminen on kuitenkin melko ratkaisevaa kokonaiskäsityksen syntymisessä. Yllätyin siitä, miten positiivisesti naiset puhuvat omista kokemuksistaan ja alalle hakeutumisestaan, eli jouduin silmätysten omien ennakkoluulojeni kanssa, joita en edes tajunnut olevan ennen tämän lukemista. Kontula ei suinkaan sivuuta ihmiskauppaa ja surkeita oloja, joissa monet prostituoidut mitä ilmeisimmin elävät, mutta nyt keskitytäänkin suomalaisiin ja vapaaehtoisiin. Kiinnostavimpia osioita on ne, missä naiset puhuvat yhteiskunnan inhottavista asenteista, niistä seuraavista turvattomuuden tunteistaan ja syistä, joiden vuoksi alunperin hakeutuivat alalle. Ainoa mikä harmittaa on miesprostituoitujen näkökulman puuttuminen, sillä luulisi sukupuolten välillä olevan eroavaisuuksia tälläkin alalla?
   
 11. Rippa

  Rippa 4. leveliläinen

  Viestejä:
  15,465
  Saadut kiitokset:
  314
  Aktiivisuuspisteet:
  16,071
  Liittynyt:
  04.01.2002
  Vs: Kirjat (food for thought)

  Kari Enqvistin tripla odottaa yöpöydällä

  [img width=184 height=300]http://www.adlibris.com/fi/covers/M/9/51/9510369535.jpg[/img]

  Olemisen Porteilla (1998)

  Mitä on aine, mitä henki ja mitä tarkoittaa olemassaolo? Ja voiko tietoisuutta selittää alkeishiukkasten avulla?Palkitussa ja kiitetyssä teoksessaan tieteen popularisoijana tunnettu kosmologi Kari Enqvist ottaa rohkeasti kantaa paljon keskustelua herättäneeseen ajatukseen tietoisuudesta kvantti-ilmiönä. Hän kertoo mielenkiintoisesti tietoisuuteen liittyvistä ongelmista sekä siitä, mistä havaintomaailmamme rakentuu.Enqvist, jonka tutkimuksia on julkaistu laajalti monissa kansainvälisissä tieteellisissä aikakauslehdissä, tarkastelee tietoisuuden olemusta paitsi persoonalliseen tapaansa myös yleistajuisesti uuden fysiikan näkökulmasta.

  Tieto-Finlandia -palkinto 1999

  [img width=183 height=300]http://www.adlibris.com/fi/covers/M/9/51/9510300829.jpg[/img]

  Suhteellisuusteoriaa runoilijoille (2005)

  Suhteellisuusteoria on kuin seksi: ihmisen elämässä se on aina läsnä, mutta puheenaiheena sitä vältellään ahkerasti. Se on hämmästyttävää, sillä kyseessä on viime vuosisadan merkittävin tieteellinen teoria, joka mullisti käsityksemme maailmankaikkeudesta. Albert Einstein (1879-1955) valoi teoriansa kivijalan jo sata vuotta sitten - olisikohan nyt korkea aika täydentää yleissivistystä? Tunnustettu fyysikko ja tietokirjailija Kari Enqvist on ottanut haasteen vastaan ja lupaa raottaa verhoa kaikille kiinnostuneille. Saamme vastaukset moniin kysymyksiin, joita runoilijat ja muut maallikot ovat aina pohtineet, mutta jättäneet kysymättä. Millainen näkymä avautuu valon nopeudella kiitävän raketin ohjaamosta? Mikä ihme on neljäs ulottuvuus? Millä keinolla matkalaukun voisi puristaa pieneksi pisteeksi? Mitä kello näyttää mustassa aukossa? Ja mikä on totuus aikamatkailusta? Kari Enqvistin teos on populaaria tieteenkirjoitusta parhaimmillaan, täynnä teoriaa havainnollistavia esimerkkejä ja lukijaa kutkuttavia ajatusleikkejä. Kirja on myös tyylikäs hatunnosto Albert Einsteinin elämäntyölle.

  [img width=430 height=600]http://www.kampinkirjakauppa.fi/@Bin/553545/2404.jpeg[/img]

  Näkymätön todellisuus (1996)

  Millainen on meitä ympäröivä kaikkeus? Mistä se koostuu? Mistä se sai alkunsa ja milloin? Mihin se on menossa, ja missä on sen loppu? Mitä on aika ja kulkeeko se kaikille samaa vauhtia samaan suuntaan? Mikä on totta, mikä illuusiota? Ihminen on etsinyt vastauksia olemisen perimmäisiin kysymyksiin aikojen alusta asti; niin uskonnot, tiede kuin filosofiakin ovat yrittäneet selittää maailmankaikkeutta mitä moninaisimmin keinoin – siinä kuitenkaan lopulta onnistumatta. Silti me yhä kysymme, aina haluamme tietää. Kehittelemme yhä monimutkaisempia ja tarkempia laitteita ja suoritamme mitä erilaisimpia kokeita saadaksemme selville totuuden ympäröivästä maailmasta.

  Enqvist käsittelee kirjassaan Näkymätön todellisuus juuri näitä perimmäisiä kysymyksiä. Elävästi hän kertoo siitä, miten nykyaikaisen luonnontieteen maailmankuva on kehittynyt, ja miten tieteen on kautta aikojen täytynyt – tai se on saanut – käydä vuoropuhelua niin uskontojen kuin filosofiankin kanssa.
   
 12. soul03

  soul03 4. leveliläinen

  Viestejä:
  4,104
  Saadut kiitokset:
  102
  Aktiivisuuspisteet:
  7,996
  Liittynyt:
  19.08.2003
  Vs: Kirjat (food for thought)

  Mikä tän sarjiksen suhde tuohon japanialaisten b-leffojen aatelia olevaan splätterpätkään, Shogun Assasiniin oikein on? Häpeäkseni joudun myöntämään et voi olla etten oo tota aikamoista klassikkoo lukenu välttämättä koskaan, tai jos oon niin muistikuvat ei oo oikein minkäänlaiset, mut toi kansi kyllä toi vahvoja muistikuvia (on muuten yks verisimpiä elokuvia joita on tullu tsekattua, siinä on erikoistehosteäijä päässy läträämään huolella&nbsp; :thumbup: )
   
 13. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Vs: Kirjat (food for thought)

  Tokyo doesn't love us anymore (alkup.Tokio ya no nos quiere)

  Kirjoittanut : Ray Loriga

  [img width=180 height=272]http://covers.openlibrary.org/b/id/569388-M.jpg[/img]

  Pari lainausta:

  Ever since the newspapers started saying that the world is going to end, songs have seemed shorter and the days longer.

  Yesterday they said on TV that this has been the warmest and at the same time the coldest January of the century.


  Kirja sijoittuu vaihtoehtoiseen todellisuuteen vuonna 1999. Se on matkakertomus, kiertävästä kauppiaasta, joka myy uudentyyppistä huumetta Yhtiön laskuun, minkä avulla muisti voidaan nollata. Ainetta on kahta eri tyyppiä, pitkä ja lyhyt vaikutteista. Riippuen haluaako asiakas pyyhkiä vain yhden muiston, vai peräti koko elämänsä. Kertojan ura kauppiaana alkaa rakoilla, kun hän sekaantuu itse myytävään tuotteeseensa.

  Koko kirjan on tarkoitus olla ensimmäisestä persoonasta kerrottu tarina päiväkirjan muodossa. Maailmankuva on onnistuu olemaan samaan aikaan hirtehinen ja erittäin brutaali. Ihmiset ovat suurimmaksi osaksi tyjiä ja kaikkien päivät kuluvat erinäisten nautiontoaineiden ja nautintojen parissa. Kirjailija onnistuu kuitenkin teoksensa kautta kysymään painavia kysymyksiä ihmisyydestä. Mikä meistä tekee ihmisiä? Tämä siis vain esimerkkinä.

  Kirjaan kesti ensimmäisellä lukukerralla päästä sisään n.40 sivun verran. Eli mikäli aiot lukea tämän ja tuntuu siltä että on ihmeellistä huttua, kannattaa kokeilla vielä hiukan pidemmälle. Itselläni sen jälkeen lukukokemus parani ja luin koko höskän yhdeltä istumalta loppuun.

  Jos edes vähän kiinnostaa, kannattaa kirja lukea. Parhaita fiktiivisiä romaaneja (mitä itse olen tällä vuosikymmenellä lukenut), toki muistinmenetys ei ole mikään uusi aihe, mutta tässä on hiukan tuoretta näkökulmaa siihenkin.

  P.S. Netissä olevat arvostelut kirjasta spoilaavat joissain tapauksissa aika paljon.
   
 14. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Vs: Kirjat (food for thought)

  Sarjiksesta on tehty japseissa 6 leffan sarja, joista Shogun Assassiniin on otettu vähän pätkää ekasta ja toka melkeen kokonaan ja sit dubattu. Itelläkin orkkikset näkemättä ja sarjis lukematta, joskin muistan yhden karatea harrastaneen kaverin lukeneen näitä yläasteella noiden mainittujen Hagakuren, Bushidon ja Musashi-juttujen ohella. Shogun Assassin kyl 5/5&nbsp; :jepa:
   
 15. GUBBI

  GUBBI 1. leveliläinen

  Viestejä:
  100
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  161
  Liittynyt:
  28.11.2007
  Vs: Kirjat (food for thought)

  hoi! tänää kandee tilaa/ostaa kirja kirjakaupasta, kaupanpäälle saa tervon uutukaisen kirjan jarrusukka.
   
 16. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Vs: Kirjat (food for thought)

  [img width=500 height=792]http://3.bp.blogspot.com/-K766PJPnkNw/T_8mWKwBU0I/AAAAAAAAHYA/AMDvPhN5bfg/s1600/Forever+War+now.jpg[/img]

  Only a writer as skilful as Haldeman could use war's dark glamour to lure the reader in and then deploy that same fascination to show the effect of this orchestrated barbarism on the human soul. A book about corruption, atrocity, hope, stupidity, and triumph. Throw in faultless advanced miitary technology, fascinating aliens and a dangerously believable future Earth, and you have a book that's damn near perfect.

  Kyseinen teksti on tähän mennessä osuvin kirjan takakannesta mihin olen koskaan törmännyt. Kirja on kirjailijan (Joe Haldeman) omista kokemuksista Vietnamin sodassa (sai ansioistaan purppuratähden), siirrettynä sci-fi kontekstiin. Parhaita kirjoja mitä olen lukenut kyseisestä sodasta ja muutenkin siitä mitä sota kaikessa raakuudessaan on. Itselleni tämä vielä menee helposti parhaiden sci-fi kirjojen joukkoon koskaan. Nyt heti toiseen lukuun, jos tältä palstalta löytyy henkilöitä joita kiinnostaa kirjallisuus sodasta, Vietnamista erityisesti, tai yleensäkin tieteiskirjallisuus, niin lukekaa tämä. Toinen kerta lähtee itselläni heti putkeen.
   
 17. Lintunen

  Lintunen 0. leveliläinen

  Viestejä:
  735
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  23.04.2013
  Vs: Kirjat (food for thought)

  Mulla on ollut tuo kirja joskus, Liken suomennos, mutta joku älypää on sen vuosia sitten lainannun ja jättänyt palauttamatta mulle. Saapi palauttaa, kiitos. Itse en kyllä Lorigaan ihan sieluun ja vereen päässyt sisälle, mulle jäi kirjailijasta vähän sellainen Kauko Röyhkä-efekti että kyllähän tuo tuottaa tektiä ja tarinaa mutta jokin jää puuttumaan.
   
 18. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Vs: Kirjat (food for thought)

  Itse digautin oikein paljon. Mutta lue muuten tuo minkä laitoin ylempänä, vaikka edes sota aiheena ei kiinnostaisi. On se myös hieno kuvaus ihmismielen synkistä sopukoista&nbsp; :yes:.

  Palstalta tuttu legendaarinen käyttäjä kuollutmies suositteli myös lorigan teosta Mies joka keksi Manhattanin. Se menee kun selviän eka Military SF:n kulmakivistä.

  Edit: Vielä vähän hehkutusta alkupuheesta.

  Nevertheless, it is through Einsteinian time dilation that Haldeman achieves his most enduring effects, here. One of the things this novel can do, with a greater focus and intensity than realist novel could manage, is express the way military service alienates the soldier from 'ordinary' civilian society. However brilliant the battle scenes, this is really a novel about coming back to regular life after thrills and traumas of conflict - and finding that you have become the alien. Haldeman knows that, if you want to tell a story about war, you need to find a way of articulating a profundity of alienation, a depth of strangeness and disllocation.


  Nyt taas painitetun sanan vuoro, en kiusaa enää tukottamalla voorumia täyteen.
   
 19. Lintunen

  Lintunen 0. leveliläinen

  Viestejä:
  735
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  23.04.2013
  Vs: Kirjat (food for thought)

  Kameleontin myös olen Lorigalta lukenut. Ihan yleissivistävää, jos haluaa laajentaa yleiskattausta mitä kirjamaailmassa on ylipäätään tarjolla, vaikkapa tyylillisesti. Mulla on ollut viime aikoina ihan liian vähän aikaa lukemiselle. Aloitin Henry Millerin Mustan Kevään mutta mun kevät on niin valoisa että aivokapasiteetti ei taida tällä hetkellä riittää.

  Keväälle, uusille aluille ja semi-melankolisteille suosittelen tällaista kuin Ron McLartyn kirja Polkupyörällä ajamisen taito [img width=168 height=280]http://www.pokkarit.fi/files/images/products/978-951-1-23594-1.jpg[/img] Johonkin tämäntyyppiseen syväluotaavaan mutta kuitenkin luettavaan voisinu uppoutua.
   
 20. Seppä

  Seppä 0. leveliläinen

  Viestejä:
  111
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  22.04.2013
  Vs: Kirjat (food for thought)

  [img width=280 height=308]http://www.wsoy.fi/sch-base-portlet/resize?w=280&h=9999&folder=products&img=6262.jpg[/img]

  Tuota olen lukenut, on hyvä kirja ja jotenkin pystyn samaistumaan tekstiin. Kannattaa tsekata jos on mahdollisuus, Kalajoki on hyvä kirjoittaja&nbsp; :thumbup: