302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Kanye West - The Life of Pablo

Viestiketju osiossa 'Ulkomaiset julkaisut' , käynnistäjänä vilkkis, 14.02.2016.

 1. vilkkis

  vilkkis Vanha kääpä Staff Member Moderaattori

  Viestejä:
  3,864
  Saadut kiitokset:
  51
  Aktiivisuuspisteet:
  6,996
  Liittynyt:
  30.08.2002
  [​IMG]

  [​IMG]

  Nyt tämä sitten tuli ulos; ainakin tidalissa on kuunneltavana.
  Real friendsin perusteella toivoin vähän vanhempaa Kanyee niinkö noi soundillisesti, vaan ei tää ny iha semmosta ollu. Ei sentää iha nii teknoo ku Yeezus sentää.
   
 2. Ap1na

  Ap1na 3. leveliläinen

  Viestejä:
  238
  Saadut kiitokset:
  52
  Aktiivisuuspisteet:
  2,596
  Liittynyt:
  23.01.2011
  Vuonna 2010 Kanye julkaisi jotain upeaa. Itseasiassa erään upeimmista albumeista koskaan. Nyt - vuonna 2016 uunista tuli jälleen jotain ulos. Tässä välissä Kanye ehti yhden levyn lätkäistä ulos; vuoden 2013 Yeezuksen, joka oli aikanaan hienoinen pettymys itselle ja ehkäpä jopa herran uran huonoin työ. Mm. soundimaailmansa vuoksi ja henkilökohtaisella tasolla myös siksi että sitä nyt automaattisesti vertasi MBDTF levyyn sekä Jay Z:n kanssa tehtyyn yhteislevyyn joka oli myöskin hyvä tekele. Näistä syistä en oikein tiennyt mitä odottaa The Life Of Pablolta. Levy myöskin julkaistiin itselleni aika puun takaa - kuulin siitä nimittäin ensimmäisen kerran tässä topicissa, kyllä, bassosta, joo, vuonna 2016.

  Ensimmäinen yllätys oli se että levyä ei tulla julkaisemaan ollenkaan fyysisesti, joka oli itselleni aikamoinen pettymys. Sitten alkoi etsiminen, spotify, youtube ja jopa eräs torrent sivusto, tuloksena vesiperä vesiperän jälkeen. Loppujenlopuksi Kanyen twitter tililtä löytyi vastaus: "My album will never never never be on Apple. And it will never be for sale... You can only get it on Tidal."

  "Tidal, mikä helvetin Tidal?" Oli ensimmäinen ajatus joka nousi mieleen. Spotifyn kilpailija, suoratoisto palvelu, loosless audio, kuukauden ilmainen kokeilu. Aha. Onks mulla ees vaihtoehtoja? Ai ei, no selvä. Pikainen tunnusten luominen,pakollinen luottokortti säätö, ja levy pyörimään.

  Noin tuntia myöhemmin olo oli mietteliäs. Albumi oli mielestäni paikoitellen sekava, useimpien kappaleiden väleissä ei ilmeisesti tarkoituksella ollut ollenkaan taukoa vaan ne jatkuivat yhtenä pötkönä perätysten. Osa kappaleista oli oikeasti aika heikkoja, merkityksellisiä ehkä albumin kokonaisuudelle - mutta eipä niitä tulisi kokonaisuudesta irrallaan kuunneltua. Taustat olivat muutamia poikkeuksia lukuunottamatta upeita - paikoitellen jopa loistavia, myös niissä kehnommissa kappaleissa.

  The Life Of Pablo oli ehdottomasti kokonaisuus ja jos se kiinostaa vähääkään niin se kannattaakin kuunnella ihan alusta loppuun. Kuitenkin mainittakoon että levyn yksittäinen huippuhetki on ehdottomasti "No More Parties In L.A" joka on ihan loistava kappale. Itseasiassa kaikki 3 viimeistä kappaletta ovat levyn parhaimistoa.

  Jostain mä tän äijän musiikissa oon dikannu jo yli kymmenen vuotta, siitä muusta perseilystä en niinkään mutta eihän mun tarvikkaan, musiikkihan se on joka tässä ratkasee. Mun mielestä MBDTF oli varmasti herran uran huippupiste, ikävä kyllä en mitenkään jaksa uskoa että hän tulis enään parempaa levyä tulevaisuudessa julkaisemaan mutta mutta.. kyllä tällä Life Of Pablolla tultiin kaikesta huolimatta Yeezuksesta varmasti ainakin pari askelta taas parempaan päin. Kyllä mä tän uudestaankin kuuntelen.

  3/5.

  edit. hyvä oli huomata nyt että aloituspostauksessa mainittiin jo että tidalista löytyy :facepalm:
   
  Last edited: 16.02.2016
 3. jlo

  jlo 4. leveliläinen

  Viestejä:
  358
  Saadut kiitokset:
  74
  Aktiivisuuspisteet:
  6,496
  Liittynyt:
  15.03.2007
  Haha no just näin. Etin tätä eilen Spotifysta, mutta mietinkin että joku tämmönen kuvio varmaan kyseessä, kun eikö herralla oo omatki fyrkat (velat?) kiinni tässä lafkassa? No, jääpä sit varmaan tää albumi kuuntelematta.
   
 4. Ap1na

  Ap1na 3. leveliläinen

  Viestejä:
  238
  Saadut kiitokset:
  52
  Aktiivisuuspisteet:
  2,596
  Liittynyt:
  23.01.2011
  Näinhän se taitaa olla. Hieman kyllä spedee et julkaiset levyn joka on piilossa sellasen muurin takana minkä voit murtaa vaan voimassaolevalla luottokortilla. :scratch: Karsii varmaankin kuulijoita pois jos tosiaan jää forever and ever piiloon tonne tidaliin.

  Toi no more parties in LA on kuunneltavana kanyen omalla soundcloud tililtä näköjään ihan sensuroimattomana versiona IMO noi "cleanit" aina vähän häiritsee.
   
  Last edited: 18.02.2016
 5. vilkkis

  vilkkis Vanha kääpä Staff Member Moderaattori

  Viestejä:
  3,864
  Saadut kiitokset:
  51
  Aktiivisuuspisteet:
  6,996
  Liittynyt:
  30.08.2002
  Father Stretch My Hands Pt. 1 alku on yhtä eargasmia reiluun minsaan asti. :salute: