302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Kamppailulajit

Viestiketju osiossa 'Urheilu' , käynnistäjänä Guest, 27.10.2004.

 1. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Mitä sitte? If you must win, fight dirty!

  Tähdätkää iskunne seuraaviin kohteisiin :

  KIVEKSET, KAULA VALTIMOT, AATAMINOMENA, SILMÄT, KORVAT, OHIMOT, ISOT LIHAKSET....
   
 2. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  :lol: :lol: :lol:

  Shut up! hyökkäät mun kiville niin potkin perseelles niin ette sulle kasvaa kyrpä ottaan.  ps. Tuu tre
   
 3. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Mut tartteeko sitä varten käydä krav maga -kurssi, et osaa potkasta kasseil? :D :D :D


  On ehkä turhinta treeniä ikinä!
   
 4. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Juutalaisen tarvii
   
 5. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Thaiboxing on lähellä mun sydäntä. Sopivasti kuntoa kohottava, suht yksinkertainen mutta haasteellinen laji myös pidemmälle aikavälille.
   
 6. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  painia on joku 8 vuotta pohjana ja senjälkeen vähä pitempi tauko jonka jälkee vapaaottelua,
  vaparin ohella käyn lukkopainitreeneissä ihan vaa siks et siitä on niin paljon hyötyä vaparimatseissa.
   
 7. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  jeaa, vapaaottelija ukot on aika hotteja.

  itse harrastan Muay Thaita, pakko rakastaa. <3
   
 8. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Mulla on kaksi tosi tehokasta lajia mitä harrastan: Hei Do ja Moi Do.
   
 9. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Ite oon alottanu just tänä syksynä shootfightingin ja on kyllä tosi mielenkiintonen laji. Lajissa on nii monta erilajia (pystyssä thai nyrkkeily, josta mahollisuus painiin ja matossa taas lukot eli jujutsu [?]) ja uutta oppii kokoajan.

  Itelläni on thai nyrkkeily tausta, joka loppujen lopuks on aika yksinkertanen laji, lähinnä liikkeitä on nii vähän. Shootfightingis joutuu opettelee painin ja lukotuksen joka on iha kivaa, ei oo sitä ainasta samojen liikeiden kertaamista ja matsaamista.

  Joku paini/jujutsu tausta ois kyl shootfightingis ihan hyödyks, koska itellä menee ainakii pirun kaua enne ku muistan jotain noita lukotusjuttuja ja just sitä perus vääntämistä mitä nyt ollaa painittu ni aina oon melkei ollu alakynnes. Mielenkiintone ja monipuolinen laji, tosin saa nähä kuin kauan jaksan harrastaa ja lähenkö ikinään tohon kilpailupuolelle mukaan.
   
 10. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Taekwondoa harrastin 4,5 vuotta, mut lopetin tänä syksynä. Hieno laji jossa oppii puolustamaan itseensä tarpeen tullen. Pari kertaa oon "taitojani" joutunut käyttämään.
   
 11. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Täälläkin on sit tää mikä laji on paras -keskustelu. Riippuu niin paljon tilanteesta et ei voi millään vertailla. Onhan tietysti tälläsiä et esim capoeria, mitä harrastin 2 vuotta mut ei sillä missään pärjää jos ei mikään mestre ole, mut kivaahan tuo on. Mut esim jos klassisesti snägärijonossa tappelun tullessa esim brassijutsulla saa helposti toisen maahan ja mahdollisesti onnistuneeseen lukkoon, nii se ei paljon helpota jos sen lukossa olevan kaveri monottaa naamaan. Toisaalta taas krav magassa opetellaan tekniikoita montaa hyökkääjää vastaan mutta jos otat 1-1 matsia ja joudut mattopainiin nii ei auta pystytekniikat pätkääkään ja taas ollaan helisemässä. Sit jos vielä onnistut lyömään joltain legot uusiks nii lasku + syyte voi pistää miettiin et kannattiko.

  Paras joskin nöyrin laji tappelun syttyessä on kuitenkin karatA.
   
 12. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:

  Eräs seuramme perustajista, joka tuli jenkeistä pitämään meille treenejä tässä joskus, opetti että älä nyrkkeile nyrkkeilijän kanssa, älä paini painijan kanssa, etc. Kannattaa koittaa pitää itsepuolustustilanne edullisena itselleen oman lajinsa kannalta.
   
 13. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Harrastin judoa sellaset kolmisen vuotta ja kipusin vihreälle vyölle asti ja pärjäsin kilpailuissakin omassa sarjassani ihan hyvin kunnes tulin sen ikäiseksi että kilpailuissa sai alkaa käyttämään kuristuksia ja käsilukkoja. Noita ei ollut minun ryhmässäni opetettu paljoa paskaakaan joten en osannut puollustautua niitä vastaan mitenkään ja koska en tuntenut niitä kuin muutaman en osannut ennakoida vastustajien aikeita kun ne tällaisia alkoivat yrittämään. Muutaman kerran kilpailuissa onnistuin mäihällä ja massalla pääsemään pois noista otteista, mutta 80% tappioistani oli silloin kuristukseen tai käsilukkuun loppunut.
  Vitutti opetuksen puute ja muutenki hieman masensi ku ei enää pärjännyt samoille vastuksille joiden yli oli aikaisemmin suurinpiirtein kävellyt.
  Elikkä en sitten jaksanut jatkaa ja lopetin. Hieman kaduttaa nyt jälkeenpäin sillä laji oli kyllä just sopiva mulle, mutta nyt jos palais ni pitäs suurinpiirtein alottaa alusta eikä oikein inspaa.

  Lisäksi olen suorittanut peruskurssit neljästä muusta budo-lajista. Näihin kuului karate, aikido, taido ja taekwondo. Noista tykkäsin eniten taekwondosta mutta siihen ei pahemmin ole Rovaniemellä harrastusmahdollisuuksia (tai ei ollut siihen aikaan) joten siitä ei sitten tullut varsinaista harrastusta.

  Arvostan suuresti budo-lajeja ja niiden harrastajia, hyviä urheilulajeja.
   
 14. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Eiköhän se paras snägäritappelulaji kuitenki löydy jostain käytännönläheisemmästä lajista. Toki jälleen lajinsa mestarit pärjäävät varmasti, mutta jos tavallisesta harrastajasta puhutaan.

  Toi on täyttä asiaa. Menkääpäs vaikka matsaamaan potkunyrkkeilijän kanssa; ei varmaa kannata jäädä pelkästää nyrkkeilemää, vaan mätkiä jotain vasaroita ja heti iholle.

  Juu eiköhän ton verran harrastaneena pärjää hyvin kamppailulajei tuntemattomia vastaan, mut kun ite pääsin kerran koittaan slovarii suunnille yhtä kauan taekwondoa harrastaneen kanssa, ni se oli kyl ihan hukassa, kun vaan vähänki harrasti likasii temppui. Tosin sehän oli vaan yks harrastaja, muit yhtä pitkää harrastaneit vastaa en oo päässy kokeilee.

  Ja kyl Krav magassa opetetaan mattotekniikoitakin. Jo ekoihin tasokoetekniikoihin kuuluu niitä. Lajin yks kantavista opeista vaan on, että maahan joutumista vältetään viimeseen asti. Syy tähän on helppo: 1+1. Jokainen järkkäri, vartija, poliisi ymv. kyl tietää. Pystys on paljon helpompi taistella useempaa vastaa ku maassa. Jo 2 vs 1-tilanteessa maassa on kusessa, jos hyökkääjät tietää mitä tekee. Ja Krav maga on paljon muutaki ku vaa munille potkimista (ja myös muslimeilla riittää varmasti opettelemista siinä). Se nyt vaan on leimautunu munillepotkimiseks, kun se opetetaan jo alkuvaiheessa, koska se on niin helppoa jos toinen ei osaa odottaa sitä.

  Objektiivinen keskustelu voi olla vähän vaikeeta, kun jokainen on toki mieltyny omaan lajiinsa ja uskoo sen toimivuuteen. Ei siin mitää, itseluottamus on yks tärkeimpii tekijöit itsepuolustukses jo ehkäsevänäkin tekijänä (ei tietenkään minään uhoomisena, mut jonkinlaisena pelotteena).
   
 15. Kummiseta

  Kummiseta 0. leveliläinen

  Viestejä:
  2,777
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  07.01.2002
  Sanotaanko näin, että parasta valmennusta sä saat Helsinki Thaiboxing Clubilla. Lupaan sen. Tsekkaa http://www.htbc.fi/ lisätietoja varten. Alkeiskurssilla ei meillä ainakaan tarvittu mitään varusteita, mutta myöhemmin niihin tulee kyllä menemään useampi sata euroa, helposti.
   
 16. Kummiseta

  Kummiseta 0. leveliläinen

  Viestejä:
  2,777
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  07.01.2002
  Periaatteessa kaikilla dösillä mitkä vaan menee Mäkelänrinteen ohi, eli vaihtoehtoja kyllä riittä.
   
 17. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Pari frendii harrastanut tuol 2 vuotta eivätkä vieläkään osaa oikein mitään, mut kyl se teidän valmentaja Martinez on aika kili kaveri ottaa erää :wink:
   
 18. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Huomenna olisi sitten tarkoitus mennä ilmoittautumaan krav magan peruskurssille. Tullut koko viime syksy tuotakin jahkailtua että mennäkö vai eikö mennä mutta eräs tapahtuma hiljattain antoi potkun perseelle että tuonne ollaan nyt menossa.
  Sen verran piti kysyä kun täällä tuntuu olevan lajiin perehtyneitä henkilöitä, että onko tuosta haittaa ettei ole kahta metriä pitkä ja vähintään yhtä leveä? Oon itse kuitenkin aika pienikokoinen jätkä enkä fyysisesti vahvinta sorttia mutta eikös tuon nimenomaan pitäisi soveltua kaikenlaisille ihmisille puolustuskeinoksi. Pistetäänkös tuolla ihan kaikenkokoista jengiä vastakkain vai tyyliin ihmisiä joilla on samankaltaiset ruumiinrakenteet?

  Saapa nähdä mitä tulee 0_o Mielenkiinnolla kyllä aloitan kyseisen lajin.
   
 19. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Tuli nyrkkeiltyä muutama vuosi aikoinaan, ja nyt oli tarkoitus
  tammikuussa aloittaa uudestaan. No, käsi murtu ja siinä meni sekin. Nyt kiinnostuin kyllä enemmän kickboxingista, ja voisi sitäkin kokeilla. Ois kiva osata käyttää jalkojaankin. Ja 18-vuotiaana vois koittaa Krav Magaakin, koska jengi näyttää sitä kehuvan kohtuullisesti.

  Missä ois lähellä Lauttasaarta hyvä KB-sali? Tai ainakin hyvien kulkuyhteyksien päässä.
   
 20. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  joskus pienenä tullut harrastettua Judoa.
  koin vähä turhauttavaks touhuks.
  nyt aion intin päätyttyä kickboxingia ja kung-fu/krav-magaa harrastamaan luultavasti.