302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Juhannus 2004

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Guest, 08.05.2004.

 1. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Pummin kavereilta kaikee mahollista juomista(AITOO HEI) ja sain jopa jonku näkösen hyvänolon tunteenkin.
  Olihan tuo muutenki ihan semi letkeä juhannus.
   
 2. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Tuli sitten herättyä klo 14.10. Ei onneks ole darraa. Sukat oli jotenki vaihtanu väriä, ihan ruohon vihreet. :? Pizza jäi syömäti, vois pistellä sen tänään sitte naamariin.

  Kreikka meni sitte pieksee Ranskan. Oikeastaan ihan hyvä niin.

  vänkäää...
   
 3. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Joo. Aika perussetti, oli kyl ehkä hauskempaa mitä alunperin kelasin.
  Kaupungissa juhannus yleensä nyt on mitä on kun kaikki on jossain landel, mut nyt oli aika paljon jengii liikkeellä.
  Frendillä siistit bileet. Join ihan vitusti ja olin kohtalaisen kännis. En tehnyt mitään tyhmää eikä mennyt ees paljoo rahaa, joten eipä valittamista.
  Ei kun vittu teinkin! Kutsuin yhtä tyyppii hirvees tuubas vääräl nimel, haha vittu toi oli noloo. :D

  Aamul oli aika vitun darra, mut nyt ei oo oikeestaan yhtään, mikä on aika ihme koska bissee meni kuitenkin ~20 plus random viinitjaviinat.
   
 4. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Lähin himasta kaverille joskus 16.30. Venasin siel ikuisuuden, kun se safkas jonka jälkee käytii tankkaamas ja ostamas kaljaa. Sit mentii yhelle toiselle kaverilla mis oli jo jonki verra porukkaa.
  Kukaa ei halunnu lähtee hankoo, ni lähettii kahestaa. Oltii jo vajaa 10 ajettu ku yks soitti et haluu mukaa, haettii se ja lähettii uudestaa, muutaman kilometrin jälkee kaks muuta soittaa et haluu mukaa, ja haettii ne :D

  Hangos oltii vast joskus ysin jälkee,käytii siel rannal kiertelee, istuttii jossain ja käytii siin PARK-baaris. Join jonku vitun pahan sitruunabissen ja lähettii sit pois. Sain safkaa kahel eurol, meinasin saada joltain liisalta turpaan :D (en ees muista et mistä koko juttu lähti) ja kaveri murs jonkun leuat siellä, tai niin ainaki ambulanssimiehet sano. Sit noi löys korin kaljaa jostain puskasta, nähtii lisää tappeluita ja kolmen aikaan lähettii ajelee poispäin ku kaikki oli saanu jo tarpeekseen siitä menosta.

  Olin neljän jälkee kotona, join viel pari bisseä ja kävin nukkuu :D
   
 5. -Calico-Jack-

  -Calico-Jack- 0. leveliläinen

  Viestejä:
  780
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  11.05.2003
  Oli ihan jees. Kaverilla oli kämppä tyhjänä joten sinne sitten juomaan. Meininki hiukkasen latistu kun sinne pihalle ilmesty 2 nazia joista toisella oli teleskooppipamppu mukana. Nooh, siinä sitten tietysti tuli puhetta juutalaisista ja eräs fiksuilija sanoi tälle nutipäälle että hänen mielestään kaikki ihmiset ovat samanarvoisia. Samaa mieltähän minäkin olen mutta en kerro sitä rähisevälle kuulapäälle jolla on teleskooppipamppu... Siitä sitten oltiin lähössä porukalla pois niin kaverin talon ulkopuolella tämä teleskooppipamppujamppa halus mennä jututtamaan tätä yhtä heppua sivummalle... Siitä kuitenkin selvittiin ilman tappelua vaikka ei se kovin kaukana ollut...

  Vähän ajan päästä tultiin jatkamaan ja sitten venyikin 5 aamulla asti ja nukahdin nojatuoliin. Aamulla oli paikat vähän jumissa plus aika kipee pää... Sitä se kalja teettää...
   
 6. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  [quote:18e5bb0aa1="tommishock"]Hahaha, joo'o. Kahdelta aukes eka kalja, mentiin pelaa futista yhden frendin kaa pariksi tunniksi. Sen jälkeen grillikamat pystyyn ja safkat kypsymään. Tuli jauhettua taas kaikki maailman asiat halki ja oli mukavaa. 13kaljaa ja kuusi makkaraa, matka Yyteriin siis voi alkaa.

  Yyteri, Yyteri, same ol' shit. Vittu mitä menoa, huh. 2min oltiin, niin heti romaniveljemme hyökkäsi kimppuumme ilman syytä. Onneks tilanne rauhoittui nopeesti kun soitin kytät, ei ois jaksanut tahria käsiinsä muutenkaan. Koko mesta huokui aggressiivista käyttäytymistä, verotti hieman juhlatunnelmaa. Näin tosin ihanii tyttöi jotka tuli sanoo mua ihanaksi ja että rakastaa mua, kiitti <3

  Ilta meni puhuessa ja juodessa, kontrolli pysyi koko ajan, harmi sinänsä:> Himaan lähdin jo 3.30. Oli mukava Juhannus, oli siisti nähdä frendejä ja nauttia siististä ilmasta.

  -T[/quote]

  Mul ei sit taas tapahtunu mitää ihmeellistä yyterissä... En oikeastaa nähnytkää yhtään agressiivista ihmistä! Kerran joku jätkä keilasi meijän rivin kumoon ku käveltii vähän leveesti... Kaveri käytti paitaa, jossa luki "Sinua parempi!"

  Kotona viihdyttiin siis alkuilta ja myöhemmin yyterissä!! 17 kaljaa meni ja nyt on taas uudestaan alotettu!! Krapulaa ei ollut
   
 7. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Mää join 20 ölppöstä, eikä tuntunu missään. se oli ihan ihme, sitten aamulla ei ollu ees krapulaa, ei minkäänlaista!!!
  Mutta toi kaikki johtu varmaan siitä kun mää alotin niin ajoissa siinä jossain 19.00 ja lopetin juomisen josku 3.00. Mutta oli se silti ihme että on näin hyvä olo en ole edes käyny viä krapula paskalla joka on yleensä aina pakollinen mulla vaikka en jois edes paljoo.
  Oli ihan siistiä saunottiin ja grillattiin kaverilla ja pidettiin muutenkin hauskaa.
   
 8. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Hahaaa.. ei vittu mikä päivä oli eilen! hengailtii frendien kaa jossai mökil jonne ilmesty yhtäkkiä jotai 35-45 v yh-mutseja jotka kovasti hiplailivat ja yrittivät houkutella meitä viattomia pienokaisia epäsiveellisiin touhuihin.:D
  Sit me lähdettiin meneen, koska paisti oli ehkä hieman ylikypsää :roll:
  lauantai aamuna oli kyl ehkä kaikkien aikojen pahin darra.. ei helvetti oli pakko ottaa eilen iisimmin ja tänää vois viel lähtä tonne johonkin ja naukkailla hieman holia viel..
  katellaa ny..
   
 9. emma

  emma 4. leveliläinen

  Viestejä:
  3,205
  Saadut kiitokset:
  111
  Aktiivisuuspisteet:
  13,471
  Liittynyt:
  07.06.2003
  Elikkäs nyt kun juhannuspäivää tässä heikossa hapessa vietellään.
  Ensin matka oli kaverille. Härlinkii oli,lähettii pois. Toisella kaverilla sitte meni myöhään,mun hameesta tykättiin. Muiluis oltii ja uimassa käytiin ja kipeeks tultii.
  Eip midist,kiva juhannus!
   
 10. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Loppupeleissä hyvä fiilis jäi kahteen käteeni. Juhannusperinteen mukaisesti on ollut tapana mennä kaverin landelle, tänä vuonna kuitenkin oli reilaamassa niin jäi siihen.

  No b-suunnitelma oli lähes yhtä mainio. Ensin Tapiolaan koripalloa ja jenkkifutista pelailemaan - niin ja tietysti kaljaa. Sitten viisi peruskoulusta tuttua kaveria mukaan meille ja grilli kuumaksi. Safkana uppos vähän possun marinoitua sisäfilettä, härkäpataa ja uusia perunoita, karitsan marinoitua ulkofilettä, herkkusienipekonijuustonyyttejä, perunasalaattia, vasikan sisäfilettä sekä kasvissipulinyyttejä ja tietysti makkaraa. Kalja virtasi ja naurua riitti. Sitten olikin vuoro kannustaa Kreikka voittoon ja khyyl tuli huudettua ja riemuittua kun niin kävikin. Jengi alko olee osittain jo vähän väsähtänyttä joten oli aika pelaa Hero Questia :D mistä ei lopulta tullu mitään naurukohtauksista johtuen. Pari katos jo nukkumaan siinä välissä mutta neljään pekkaan vielä istuttiin huvimajas takkatulen lämmös ja oli kiva fiilis. Seiskalta uppos vikat kaljat ja viimestään ysiltä kaikki oli unten mailla. Kaljaa uppos yhteensä sellanen 15 ja kivaa oli.
   
 11. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  ei lähetty maalle, ihan vaan kaverin luo. Siinä sitten kaljaa,grillausta ja läheisel kentäl lentopalloa(tein touchdownin ja 2 maalia :eek:) ja pallon potkimista. Sit tietty perus saunomista. Ekat korkattiin siinä 3-4 aikoihin päivällä ja lopeteltiin siinä sitten joskus 12h päästä alotuksesta. Kaljaa meni useempia. Kivaa oli ja silleen :)
   
 12. JohnnyBlaze

  JohnnyBlaze 0. leveliläinen

  Viestejä:
  4,790
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  08.01.2002
  nooh.

  päivä alkoi mukavasti klo 11 aamul ensimmäisellä kaljalla. parin tunnin sisäl oli 2 parasta kaverii jo meil ja lähettii tonne strömbergin puistoon (mikä on ihan saatanan siisti mesta) juomaan. ilma oli vitun nätti ja oli siinä yksi kiva tyttökin koiran kanssa. luki siinä kirjaa ja vielä luotti meihin vielä niin paljon, että jätti kamansa meille vartioitavaksi kun vei koiransa himaan. siitä sitten mentiiki vähäks aikaa meille hakemaan kaljavaraston täydennystä. tässä vaiheessa mul oli 11 kaljaa juotuna ja kello oli 17.

  käpylässä sitten oltii kaveril mis oli ihan kivasti ihmisiä, mä jopa nostin lipunkin tankoon. mut vittu, syötii ehkä parasta grillimättöö ikin. stockalt ostettui helvetin isoja grillivartait. ai saatana. ne lihat oli nyrkin kokoisia! sit kymmenen aikoihi (tai aikasemmi, en tiedä, olin jo ihan vitun kännis tos vaihees). kaljoja uponnu varmaan 20 taijotai.

  mentiin taliin katsomaan juhannuskokkoa. helvetin siistiä oli. jossain vaiheessa tuli 2 nuorta tyttöä jotain iskeen siihe. kysyttii ikää ni "mä täytin just 14.. -mä täytän koht." hahaha juma et putoiltii :D sit ne siit jotai häipy ja jäätii makaa nurmikolle. sit jossainvälis iltaa lähdettii meille juomaa ja kuunneltii musaa ja juotii taas lisää. nyt oli varmaan ne 25 juotuna. sen jälkeen tapahtuiki sellaista mistä teille ei kerrota, koska täällä on alaikäisiä.

  ihan loistava juhannus! pitäiskö tänään jatkaa juomista?
   
 13. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  olin koko yön lentoasemilla ja lentokoneessa, että ei siinä hirveesti juhlittu, mutta eipä haittaa kun on tuliaisviskit/röökit laukussa ja takana kaksi viikkoa Turkin lämmössä.
   
 14. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Torstaina irti revityn viisaudenhampaan vuoksi suu oli niin helvetillisen kipee et ei siin paljo grilliherkkuja tai muuta mussutettu. Loppupeleis oli kuitenki ihan ok juhannus tyttökaverin ja hänen vanhempien seurassa. Fudista tsiigailles se ilta lähinnä meni.
   
 15. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  About kello 16 aukes eka bisse ja sitä kesti tämän päivän kello 19 asti. Eli ei yöunia. Alko käymään jo hieman kunnon päälle. :)
   
 16. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Tainnu pojal muisti pettää ton 25 jälkee :lol: no ei hyvä ett oli hauskaa..
   
 17. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kovin kingiä. Joku jäbä tuli selittämään miten sillä oli vasta 2.4 heikkiä biittiä, omat vesiviljelyt menossa, piriä ja kaikkea shaissee mukana, mutta kyselee epätoivosena 14-kesäsiltä kisagangstereilta biittiä ja tarjos 15 euroa palasta :lol:

  Meidän mestareita
   
 18. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Voi jumalauta!!
  Oli kyl jussi. hanko ei pettänyt, taaskaan
  Tultiin jo paikanpäälle torstaina, ihan vaa muutaman
  kaljan ottaa, join 30 :wink:
  Eilisestä en muista mitään. Oli kai ihan siistii.
  Äsken heräsin, dokannut tänäänki jo 15 kaljaa.
  Varmaan kohta uudestaan, no huomen ainakin!
  Hyvää juhannusta.
   
 19. Riinanina

  Riinanina 0. leveliläinen

  Viestejä:
  307
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  09.12.2003
  Join aivan liikaa liian nopeassa tahdissa ja olin melkein sammumispisteessä. Kaveri joutu tuomaan mut jo yhdeltä mökille selviimään. Ei se mitään, kivaa oli ja näin paljon kavereita, joita ei muuten lomalla hirveästi näe.
   
 20. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Oulussa tuli vettä nii palijon että ei meinannu sekkaan mahtua.
  Ite toimin kuskina ja oliha se rento kattoo ku toiset urpoili :)