302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Havainnollistuksia taantumuksesta: käsittelyssä Spämmääjien "ammattiyhdistys"

Viestiketju osiossa 'Kulttuuri' , käynnistäjänä Kunstaapeli, 19.11.2019.

 1. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Monel näistä tyypeistä on lähinnä 404:ää päässä, jos mietitään henkilöihin keskittymisen määrää yli asioiden. Maailma niin täynnä kaikkee kiinnostavaa, mutta silti ainoa mitä taantumusolennon päässä liikkuu, et jööh toi kirjoitti joskus samalle palstalle ku mä öhö ö h h error... Keskittykää surkeaseen chattiinne, älkääkä ikinä mainitko siellä ketään joka siellä ei ole. Ja unohtakaa siellä olemattomat olennot. Tässäkään aiheessa tarkoitus ei käsitellä yhtikäs ketään henkilöä, tai varsinaisesti yhdistystäkään. Vain, ja ainoastaan raivopimeätä toimintaa, joka on yleisellä tasolla katsottavissa hyvän maun vastaiseksi. Ja uhkaksi kulttuurille. Täytyy ymmärtää eri tutkinnan muodot, eikä vain huumantua päässään jostain mitä sinne ilmaantuu.

  Tämä kaikki satunnaisena toteamuksena ennen rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta. Uutta vuosikymmentä, jossa ei unohdeta virheitä, vaan pidetään niitä yllä niin kauan kunnes niistä opitaan. Se saattaa olla jonkinmielestä ikuisesti jotakin muuta kuin sitä, että aidosti toivotaan kehitystä, mutta se vain kertoo siitä, kuinka paljon tämänkinkaltaisia aiheita tarvitaan.
   
 2. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Noniin, takaisin aiheen ytimeen. Seuraavaksi käsitellään hieman tämän yhdistyksen ylläpidollista toimintaa.

  Tuolla on tosiaan sellainen, valitettavasti täältä opittu, käytäntö, että moderaattori ilmoittaa ''jäähyaitioksi'' nimeämässään viestiketjussa 'porttikieltoon' asetettujen henkilöiden ''rikokset''. Ajatuksen tasolla toki ''ihan kiva'' -tason informaatiollinen käytäntö, mutta kuten jo aikaisemmin mainittu: ihminen, apina tai mikä tahansa olento, saa lähinnä tuhoa aikaan saadessaan käsiinsä työkaluja joita ei osaa käyttää.

  SAY:ltä on esimerkiksi hiljattain bannattu kolme henkilöä ''rasismista'', ja menty julistamaan sinne viestiketjuun, että ''käyttäjä X estetty foorumilta rasistisen puheiden johdosta.
  Tuokin saattaisi mennä vielä jollain tapaa, mutta esimerkiksi tuo eräs käyttäjä, jonka tapauksesta saa lisätietoja tämän viestiketjun alkupuolelta sai porttikiellon koska jakoi kummeli -sketsin. Tätä ylläpitäjä ei millään tavalla ymmärtänyt, eristi käyttäjän ja kävi julistamassa hänet rasistiksi.

  Samanlaisia tapauksia on muitakin. Tossahan oli vähän aikaa sitten tuo hetkellinen piikki eurooppaan siirtyvässä pakolaisvirrassa Syyrian sodan myötä. Palvelun (SAY) pikaviestinkanavassa oli joku satunnainen henkilö miettimässä tilanteen uhkakuvia vastaanottavien maiden kannalta. Hänetkin bannatkiin tuon pohdinnan takia, ja käytiin julistamassa rasistiksi siellä ''jäähyaitiossa''. Joka ennemminkin muistuttaa jonkinlaista keskiaikaista julkista häpeäpaalua, jos näin rehellisiä ollaan.

  Jos ette ymmärrä mikä tuossa kuviossa on hataraa, tai jopa hazardia, niin sitten mä en ymmärrä tästä suomalaisesta ''keskustelukulttuurista'' yhtään mitään, ja työntää luotaan. Tuo saattaa muitenkin liipata jopa rikoslain määritelmien mukaista kunnianloukkasta esittää tuollaisia herjaavia julistuksia käyttäjistä vailla mitään todellista syytä. Jotenkin jengon tulisi laittaa jäitä hattuun ihan huolella tuon rasistiksi leimaamisen kanssa. Tuo on muutenkin aivan jatkuvaa tuolla. Ei vain moderaattoreiden, vaan myös yksittäisten käyttäjien harrastamana.
   
 3. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Tuohon ylempäänkin ohuesti liittyen;
  yksi asia/ilmiö mistä joskus haluaisin vastauksia joltain linjoja vetävältä taholta, tai yleistä pohdintaa, on tuo 'bannaamisen' -kulttuuri.


  Miettikää, vaikka tuota kummeli -sketsin jakamisesta tuomitun tapausta. Sen sijasta, että asiaa olisi käsitelty jotenkin, ja mainittu ystävällisesti ei toivotunlaisesta sisällöstä, ihminen eristetään välittömästi keskustelusta, ilman minkäänlaisia varoituksia ja julistetaan rasistiksi tuollaisen yksittäisen tapauksen johdosta. Ihan oikeasti, tälläistäkö keskustelun kulttuuri, ja yhteiskunnan henkinen ilmapiiri on? Jos olen ainoa jonka mielestä tuo esitelty toiminta on sairasta, tai vähintään malliesimerkki aivan uskomattoman paskasta moderoinnista, me ei kai sit jaeta mitään sellaisista perustavanlaatuisista arvoista joita itse haluaisin teroittaa keskustelun, ja toisen kohtaamisen liittyvissä asioissa kulmakiviksi. Esitellyn tapauksen kyseenalaisuutta ei vähennä myöskään se, ettei tämän yhteisön verkkoportaalissa ole määritelty sääntöjä missään. Eikä sekään, että kyseessä on häviävän pieni yhteisö, jossa moderaattorilla pitäisi olla aikaa ja tahtoa ratkaista tilanteita rakentavammalla tavalla, keskustelun kautta. Tilanne olisi toki eri, jos puhuttaisiin suuremmasta foorumista, jossa mahdollisuudet keskittyä syvemmin jokaiseen ristiriitatapaukseen ovat vähemmässä. Noin muuten ymmärrän toki miksi erinäisen palstojen tms. alustojen ylläpitäjillä on oikeus siirtää tarpeen tullen ei toivotunlaisen käytöksen johdosta joitakin pois keskustelusta, mutta en sitä, että tuosta ns. "bannaamisesta" (alkaa kyllästyttää koko sana kohta btw. Kun siitä niin paljon puhutaan ja harrastetaan, vailla järkiperäisiä syitä.) on tullut jokin hiton itseisarvo, ja asioiden selvittämisen kommunikaatiolla ylittävä tapa toimia. Jälleen ollaan taas palattu siihen, että ihminen, apina tai mikä tahansa olento joka ei osaa käyttää jotain työkaluja, saa sillä korkeintaan tuhoa aikaan.

  Mä en voi ehkä tämän enempää painottaa sitä, että tässä ketjussa käsitelläään ilmiöitä jotka ovat ja olisivat huolestuttavia yleisellä tasolla. Se, että huolestuttavia ilmiöitä käsitellään tämän yhdistyksen kautta, on tietyssä mielessä silkkaa sattumaa, ja samankaltaisia ilmiöitä voisi ottaa puitavaksi mistä tahansa lähteestä. Aika ja muut resurssit ei vain taivu aina kaikkeen mihin haluaisi/tarvisi.
   
 4. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Päivitellääs välillä taantumuksen liekehtivien sikiöiden ottamuksia:

  [​IMG]

  Pääpaino tämän topikin osalta tulee tosin noin muutoin enemmän tai vähemmän pysymään ylläpidollisen toiminnan tarkkailussa. Sieltähän se kaikki idiotismi lopulta valuu aina. Etenkin kun näillä käyttäjillä syystä tai toisesta sokea luottamus kaikkeen mitä ne häärää. Mut se sit jo oman postin arvoinen tarinansa. Ja tullaan kyllä käsittelemään, ei huolta. Sen voi toki sanoa jo tässä vaiheessa, että niin perin suomalaista.. Konservatiivinen junttiyhteisö kaikinpuolin. Oli täällä (Bassossa) ja on tuolla (SAY:llä).
   
  Last edited: 08.01.2020
 5. netpolis

  netpolis 0. leveliläinen

  Viestejä:
  3
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  1
  Liittynyt:
  04.01.2020
  1. Kunstaapeli:
   Mikä lie kummajainen. Jonka kannattaisi hoitaa mahdollinen mentaalinen ongelmansa kuntoon jossain muualla
  2. Kunstaapeli:
   Millään muotoa tervettä toimintaa tuo ei ole. Ihmettelen vaan kuinka tollaista friikkitoimintaa kattellaan sormien läpi kenenkään mainitsematta, että onhan tuo nyt friikkiä
  3. Kunstaapeli:
   Voihan se olla, että tuolla yhdellä on sit jokin mentaalinen ongelma? Jonka ilmenemismuoto on sitten selitellä päästä keksimiään asioita satunnaisesti valitsemistaan kohteista netissä
  4. Kunstaapeli:
   Mä en ole selitellyt kenenkään henkilökohtaisista asioista päästä keksimiäni asioita. Ymmärtäkää edes tuo, jos ettette mitään muuta kykene/halua.
  5. Kunstaapeli:
   Kyllähän se on raivopimeätä toimintaa. Ja ei kuuluisi minkäänlaisille palstoille. Elämään toki kuuluu väistämättömänä kaikenlainen jaskanpauhtanta. Mut itse vaan ainakin välttelen mieluummin sellaisten seuraa.
   
 6. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Päivityksen aika.

  Vuoden olento valittu

  Pieni piiri (noin +-10 hnkilöä) on pyörinyt jälleen vuoden verran, ja valinnut keskinäisestä kaveripiiristä koostuvasta yhteisöstään taas tunnepohjalta jonkun vuoden olennoksi. Tämänkaltaiset äänestykset ovat keskustelupalstoilla yleisiä, ja niitä on käyty varmaan niin pitkään kuin on ollut jonkinlaisia foorumeitakin. Ne ovat tavallaan ihan tervettä, yhteisöllistä toimintaa, jossa ideaalissa tilanteessa summataan vuotta nostamalla esiin hyviä suorituksia. Ja luodaan siten selkeyttä hjuvaan maininkiin. SAY:n kohdalla tuosta perinteestä tekee vaan nihkeän se, että tietyssä mielessä ei ole mitään mistä kenellekkään pitäisi tunnustusta jakaa. Kun ei kukaan pyri edes vähää alusta tuomaan mitään freshiä tai kiinnostavaa pöytään. On vain pienen pieni, vuodesta toiseen samoista henkilöistä koostuva, kaveripiiri hölöttämässä toisilleen joko VoIP (kutsuvat radioksi) tai taukoamattomasti pikaviestinikkunassa (pakastepitsoista ja/tai kahvin/kaljanjuonnista. Tai toisistaan). Perinteisten foorumiäänestysten kanssa SAY:n järjestämillä äänestyksillä ei siis ole käytännössä mitään tekemistä. Vuodesta toiseen niitä kuitenkin järjestävät. Kyseessä onkin jonkinlainen pakkomielle naamioida pienen kaveripiirinsä yhteydenpito keskustelupalstaksi tai jopa jonkin sortin mediaksi.

  Noh oli kuinka oli, vuoden taantumusolento on nyt valittu, ja olin aikeissa kopioida aiheen henkisesti havainnollistavaa kuvallista materiaalia sieltä tähän, mutta äänestyksen järjestäjän elämöityminen jonkinlaiseen gaalajuontajan rooliin siinä äänestystopikissa oli lähinnä pelottavaa. Viimeistään äänestystulosta jakaessaan tämän ''gaalaisäntäolennon" elämöityminen toi mieleen lähinnä jonkin hurmoshenkisyyden, ties minkälaisiin vedätyksiin ihmiset lähtevät mukaan, jos näin suuresta määrästä tyhjyyttä kuin, SAY, niin paljon hehkutusta ja meteliä "oi kuinka hyvää kirjoituksia, ja miestä öyh öyh". :/

  Noh, laitetaan tähän loppuun kuitenkin sitä havainnemateriaalia. Näyttettä taantumuspesän vuoden olennon viimeaikaisesta forum annista:
  [​IMG]
  [​IMG]

  o_O Huhhuh.. hiljaiseksi vetää. Tuollainen mitättömyys saa varauksetonta, rajatonta ihailua? Olisi eri asia jos kyseessä olisi joku 5-vuotias tihrustamassa jotain paperille, mutta oikeesti herran jumala noi on aikuisia ihmisiä. Neljänkympin hujakoilla about.

  On joo "tosi hyvä topik" , köhisijä, tosi hyvä. ":thumbup:" Onnea, niin bitusti osallisille.

  Ja ps. jopa täältä hiljaisesta bassosta löytää noin sekunnissa uutta, parempaa sisältöä, kuin SAY:ltä ikinä.
   
 7. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Basso.fi -piirin (johon SAY:kin lukeutuu) suurin havainnollistus kuluneelta vuosikymmeneltä on se, että todella on väkeä, jotka eivät lainkaan pureskele ajatuksiaan. Kokevat kaiken mieleen tulevansa vain totuuksina. Jengo huolella kahvilla.
   
 8. sinppa_

  sinppa_ 2. leveliläinen

  Viestejä:
  41
  Saadut kiitokset:
  17
  Aktiivisuuspisteet:
  2,046
  Liittynyt:
  09.02.2012
  Ootko miettiny hoitoon hakeutumista? Voi kuulostaa vittuilulta, mutta kysyn ihan tosissani.
   
 9. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Noin kaksi vuotta sitten SAY:lle ehdotettiin, että pitäisikö heidän lisätä kategorioihinsa kirjallisuutta käsittelevä osio?
  KÖÖMÖH kävi vastaamassa. ''Kirjallisuutta ei ole käsitelty täällä juuri lainkaan, joten sellaista ei tarvittane"
  Kertoo kyl tietyl taval tuon mestan loputtomasta putkiaivoisuudesta. Aivan kuin se kirjallisuudesta puhuminen ei voisi lisääntyä, jos sille olisi oma paikka? Voi nyt helv.

  Avoimesti vihamielisiä kun ovat pohdintaa sisältävää kommunikointia kohtaan. Postmodernisimiin valitettavasti noita ei voi kuitenkaan laskea yhteisönä, kaikessa jäätävässä autoritaarisuudessaan.
   
  Last edited by a moderator: 03.02.2020
 10. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Pyrkimys pysytellä yleisellä tasolla huolestuttavien ilmiöiden käsittelyssä, joista ei ole tämän yhteisön osalta käsitelty vielä puoliakaan. En malta olla kuitenkaan heittämättä pientä välikevennystä tähän väliin (ei kaikki ole niin vakavaa).

  [​IMG]
  SAY -yhteisö noin keskimäärin ja/tai sen avulla saavutettava tunnelma.
   
 11. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  No hei hei! Keskustelusta vieraantuneet - omista ajatuksista, kokonaisuuksien ymmärtämisen kustannuksella, huumaantuvat -
  pienet olennot.
  Jotka aamusta iltaan elähtäneen "internet nörtin" katkun
  mieleen tuovissa pesissään puputtavat pakastepitsoja ja jauhavat toisistaan..


  Pian lähestyvän merkkihetken johdosta ajattelin tulla luomaan pientä päivitystä. Ketju
  on saavuttamassa pian kiitettävän 10 000 lukijan rajapyykin! "I never thought that hip hop
  would made it this far.." Hurraa, ja suurkiitokset mielenkiinnosta.
  Aiheen keräämien osanottojen jms osalta en valitettavasti voi todeta samaa, niistä ei ole kuin karua kerrottavaa.
  En välttämättä edes haluaisi tarkkaan puida millaiseen kaikkeen olen aiheen käsittelyn johdosta saanut törmätä.
  Niin halpamaisin ja alkeellisin tavoin on lähestytty. Sen lisäksi, että tämä ihmisten ilmiselvä kyvyttömyys käsitellä kollektiivisesti ns. päin vittuja
  suunnattuja asenteita ja toimintoja, tuntuu paisuneen aivan poskettomaksi, ja on lähinnä turhauttavaa.
  On se vastaanotto myös osin niinkin pitkälle kaikki hyvän maun ja kohtuuden rajat ylittävää tietoista perseilyä, että osa väestä saa tiettyjä rutiiniksi käyneitä juttujaan luvan selittää joillekkin aivan muille tahoille.

  Niin, mietitäänpä tätäkin ihan kädestä pitäen (pitkien keppien ne vain erottaen ;). Vähä huumori väliin hei. Vaikken luotakkaan jäsentely- ja hahmottelukykyynne edes tuon teille aukenemiseen vertaa ) yhdessä?

  [​IMG]
  Taantumusolento itseteossa

  Koska ollaan keskustelupalstalla, heitän muodon vuoksi palloa välillä teidän suuntaan, ja kysyn, että miten tuollainen
  vatipäisyyden aste on edes mahdollista saavuttaa? Olento, jota on tähän mennessä pyydetty useita kertoja asiallisesti painumaan ns. vittuun. Asiallisesti selittäen
  että miksi. Ja kuinka.. ei kiinnosta jankata
  kerta toisensa jälkeen uudelleen jotain ääliömäistä, aivottomalla ja sieluttomalla kyräilyllä alkanutta dialogia.
  Jotka kaikki kymmenet kerrat ovat noudattaneet yllä nähtävälle samankaltaista rakennetta.
  Puhumattakaan siitä, kuinka samalle jätkälle on toistuvasti ilmoitettu myös siitä kuinka tuntuu lähinnä ahdistavalta, ja pimeältä.
  Kun levitellään päästä keksimiään asioita liittyen toisten elämäntilanteisiin ja mielenterveyteen. Useiden kuukausien ajan, julkisissa kanavissa joissa paskanjauhannan kohde
  ei ole itse edes paikalla tai jäsenenä lainkaan. Jep jep, sellainen pikku olento meillä siinä. Tää saa jäädä viimeiseksi huomautukseksi tosta creapyilystä.
  Jatkossa niitä saa selittää virkavallalle. Todella toivon, että tämä viesti menee perille tällaisenaan. Mä en valitettavasti tiedä mitä muuta voi tehdä tilanteessa, jossa erinäisten
  palstojen ylläpitäjiä ei juurikaan kiinnostele, ja omat kommentoinnit eivät auta.
  Yksi on ignooraminen, mutta se ei ole tässä kohtaa enää vaihtoehto. Niin pitkään tuo on saanut
  jo jatkua väen seuratessa vierestä nollat taulussa. Aivan kuin ei olisi kyseessä kuukausia jatkunut henkinen väkivalta, jota on tuettu ja lietsottu ylläpidollisesti
  pitkään ja laajasti muutoinkin.
  Ollakseni kuitenkin tarkka, omat tunnelmat tuosta toiminnasta ovat sivuseikka.
  Todistettu kollektiivinen ignoratismi noille rikoksille itsessäänkin riittää motiiviksi viedä tuollainen toiminta ainakin tuon tyypin osalta eteenpäin. Haluan kuitenkin huomauttaa, että jos omat tunnelmani olisivat päällimmäisenä tässä, tämä ei olisi aihe jossa käsittelisin
  tuota toimintaa. Tässä aiheessa käsitellään yleisellä tasolla huolestuttavia ilmiöitä, ei keidenkään henkilökemioita.

  Tähän loppuun kuitenkin vähä hjyymoria.
  "Julistan järjen rippeet etsintäkuulutetuiksi. Niitä ei näistä yhteisöistä löydä. Kenties väen vähäinenkin järki on suorittanut kollektiivisen exoduksen."

  Siitä, ja monista muista huolestuttavista asioista lisää vielä. Pysy. Kanavalla.
   
 12. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  [​IMG]

  Nääh...

  Taas varauksetonta ihailua radikaaleille väittämille, joita ei ole varmastikkaan mietitty edes sen kummemmin.

  Elokuvia on monenlaisia. Ja monissa niistä on mukana myös niitä "tärkeitä asioita", joihin näillä viittauksilla "jumalan sanaan ja jeeukseen" tahdottiin ehkä viitata.

  Yhtä hyvin voi sanoa mistä tahansa noin. Kuten vaikkapa southboxista? Vai tekikö vähö mieli hiekottaa itteensä? Pelottavaa muuten tuo kommentointi.
  Yksi kommentoinesta tuhlaa yliopistokoulutusta tuollaiseen. On kai teologi. :/
  Rasittavaa putkiaivoisuutta ja viivojen suoraksi vetämistä taas.

  Ja on siinä kans vuoden critter. Ko "tämä on tosi hyvä -topic" hisija. Jne . "_b"
   
 13. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  [​IMG]

  Vaihteeks kunnon valopäämeininki. Esiinnynpä vähä kokemusasiantuntijana "palvelun tuntien", näinkin vakuuttavilla tulemilla kuin että kerran kuulin joskus yhden huonon kokemuksen joltain muulta. Eiss.. Jäistä. Mut aika perus. Ei taantumusolennot mieti piirun vertaa mitää sopertavat. Ihana huumaantua omasta, tai kaverin jostain jutusta kuitenkin.

  Ps. Onhan se varmaan kaiken "sori oon myöhäs mis oot, ok nähää siinä 5 min päästä" -tyyliin kämättyjen tapaamisten jälkeen ihmeellistä, että jossain pitäisi olla tiettynä ajankohtana. Mut edes sen vois koittaa jotenkin ymmärtää, ettei kuriirin kanssa toimiminen ole välttämättä samanlaista kuin sen kaverin jonka kanssa ennalta sovittuun tapaamisen tarvikin yllättäen 5x esitellyn kaltaisia puheluita ennen kuin se tapaaminen onnistuu. :facepalm:
   
  Last edited: 24.02.2020
 14. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Nopea, ilmoitusluontoinen päivitys. Tämä topik tulee jatkossa keskittymään ainoastaaan ylläpidollisesti luotuihin/ohitettuihin kismoihin. (Vaikka paljon muuta onkin. Jatketaan niistä toisessa topikissa. Tai kokonaan muualla)Köömöh, jätkä edelleen jäinen. Eikä mikään tule sitä muuttamaan. Millainen ylläpitäjä poistelee luomansa, ylläpitämänsä palvelun käyttäjiltä jotain hiton tykkäyksiä ja viesticounttia nollaan. Vihapäissään. Jonkinlaisena (hänen mielestä) väkivallan keinona. Kostotoimena jostain.Porttikiellottaa käyttäjää ja lietsoo häntä kohtaan vihapuheita. Ja vielä rehvastelee sen jälkeen julkisissa kanavissa, joissa se eristetty käyttäjä ei ole edes enää, että öhö höö käyttäjä X varmaa ihan paskana? Kun tein näin


  Emt. Jäätävää. Alusta loppuun. Vetää tavallaan todella hiljaiseksi tuo kuvio. Mut sanon silti, että hyi. Niin. Hyi. Ällöttävä olento. Ja tolla meiningillä ei ole mitään tekemistä älyn kanssa. Mikä tuon koko yhdistyksen idea btw on? Kovasti oli itkua ja julistusta täällä bassossa ainakin jostain "nazimoderoinnista & spämmäjien oikeuksista" .

  Blaah.. kaikki se kitinä teiltä. Täällä toteuttamestanne perseilystä. Josta ihan syyttäkin lensitte hittoon, tai saitte kuittia jonka taatusti ansaitsitte. Vain luodakseen kujaisemman foorumin, kujaisemmalla moderoinnilla kuin täällä bassossa ikinä. Emt. Lähinnä ootte vaan rutikuivaa, ja tylsää, porukkaa. Ja kaikenlisäksi vielä väkinäisellä tavalla perseestä :/.
   
  Last edited: 08.03.2020
 15. HEG

  HEG THE KARVAMUUMI Staff Member Betatestaaja Moderaattori Admin

  Viestejä:
  3,574
  Saadut kiitokset:
  1,024
  Aktiivisuuspisteet:
  11,096
  Liittynyt:
  16.12.2009
  Minusta nuo chattikeskustelut näytti hauskalta, etenkin tuo leffajeesus juttu. Huumoriahan/leppoisaa leukojen louskutusta tuo koko keskustelu tais olla. Ei kannata kaikkea tosissaan ottaa ja ylianalysoida sitä :embrace2:
   
 16. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Taantumuksen keulan, kyheröpesän, juttuihin sen vertaa, että en ole viitsinyt vaivata aikaani viimeaikoina siinämäärin, että olisi tänne jäsennellyt sakeinta, kyseenalaisinta toimintaa tän parista . Heggoselle vastaan kun tää jaksaa tuntuu taas ajankohtaiselta. Sakeaa pasketta tän yhteisön parista vielä paljon käsittelemättä - niihinkin palataan, no worries.

  Nyt tulin vain sellaisen nopean huomion tähän jakaa, että tää on siitä kälynen sivu, että etusivulla ei edes nää foorumviestejä. Vain jonku paskan chatti-ikkunan, ja jotain Kesoilinkunkun lapsellista, rutikuivaa hössötystä joita nuo kutsuu "uutisiksi". Alusta loppuun elähtänyttä habbo-hotellia tms. On siinä huikeita "spämmereitä" konsanaan, kun chätti niin tärkeä, että foorumi piilotettu jonnekkin useiden klikkauksien päähän :antijepa: (laittaisin facepalm -hymiön, vallitsevan tilanteen tähden kuitenkin täytyy opetella sellaista, kasvojen koskettamista, olee harrastamasta toistaiseksi)
   
  Last edited: 25.03.2020
 17. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Tää topik edelleen tauolla osaltani. Tulin vain varaa yhden tulevista aiheista. Pääpaino siinä, mitä ilmoitettu. Välikevennyksiä kuitenkin oltava. Taantumuspiirissä on paljon maneereita, hokemia. Joita hokevat ikään kuin pönkittääkseen pöhöttynyttä kollektiivisuuttaan. Valitetettavasti moni niistä hokemista täysin pöhelö. Niin ihanaa kuin tuollainen yhteisöllinen hauska muutoin olisikin.
   
  Last edited: 08.04.2020
 18. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Ok. En kuitenkaan ymmärrä, että miksei kömpelöjä väitteitä voisi muka kommentoida niiden sävystä huolimatta. Kyllä se on ihan hyvin tiedossa minkälaisia "ironian mädättämiä persläpiä" nämäkin ihmiset ovat, tai edustavat yhteisönä. Kuten myös sekin, kuinka ajan hengen mukaisesti yleisemminkin on tapana olla kyherö, jonka kanssa mitään ei voi aidosti fiilistellä tai kokea millään muullakaan tavoin. Paitsi sillä kaiken etäiseksi ja mitättömäksi tekevällä vähättelyllä ja halveksunnalla elämää kohtaan, joka ironiana tunnetaan. Mut jos esim. tää "huumori" tai "leppoisa märehtiminen" ei yksiselitteisesti naurata tai kosketa millään tasolla, niin miksi sen pitäisi antaa olla jokin muuri estää kommentoida viestien varsinaisia sisältöjä?

  Ylitulkinnan kanssa sellaisella myöskään on ainakin mun hyvin vaikea nähdä olevan mitään tekemistä.
   
  Last edited: 18.05.2020
 19. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Morjesta pöheikköön. Kuten monet lie huomanneetkin, en ole tohtinut tämän aiheen parissa olla järin aktiivinen viimeaikoina. Syitä on useita. Jos jotain pitäisi mainita niiin yhtenä se, kuinka hedelmätöntä on yrittää kommunikoida mitään, yksinkertaisintakaan asiaa, tässä piirissä olevalle väelle. Jonka parissa "pakene tai taistele" -tilassa oleminen (vailla juurikaan välimuotoja) on yleisin käsitys tai tapa suhtautua siihen mitä naiivien ideaalien mukaan kutsutaan keskusteluksi.. Välillä en voi kuin hämmästellä minkälaisten raakalaisten kanssa sitä onkaan tekemisissä näin verkon välityksellä. : -D

  [​IMG]
  SAY:lainen tilanteessa, jossa hän on juuri esittänyt mielipiteen jostain, ja joku vastaa siihen eri
  näkemyksellä. Keskustelu loppuu siihen. Ja alkaa muriseminen, tahi silmienpyörittely

  Mut jooh, tarkoitus ois koittaa jossain vaiheessa taas aktivoitua jokusen päivityksen verran. Niitä umpipimeitä juttuja joita tähän mestaan liittyy, on jo pelkästään ylläpidollisen toiminnan osalta niin paljon käsittelemättä. Että ei niitä käymättäkään voi jättää. Minulle on täysin se ja sama kuinka uuvattia jengo on jossain keskinäisissä whats up ryhmissään. Mutta koska tämä pieni kaveripiiri (SAY) on päättänyt tehdä keskinäisestä paskanjauhannastaan ja hölmöilystään julkista. Vieläpä mainostaen sitä jonain hiton "keskustelupalstana" (jota se ei todellakaan ole) on suuri uhka, että käsitys keskustelupalstasta alkaa vääristymään laajemminkin. Jos ihmiset saavat käsityksensä sellaisista näinkin hölmöistä esimerkeistä. Ja uskokaa mua, ette halua nähdä pientäkään palaa sellaisesta maailmasta, jossa näistä piireistä tutut umpi lahopäiset käytännöt ja asenteet (joita täälä on esitelty, ja tullaan esittelemään) alkaisivat leviämään laajemmalle. Jos jo aiemmin niin useasti tehdyistä virheistä ei ole jäsenneltyä tietoa, jonka pohjalta ne todella voidaan käsittää virheeksi. Joita karttaa tulevaisuudessa. Niiden kartoittaminen on tämän topikin ydintä.
   
  Last edited: 30.05.2020 klo 15.42
 20. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  SAY näyttää löytyvän yritysrekisteristä. Tätä taisi aikoinaan HEG, tai joku kyselläkkin jossain yhteydessä, että onko SAY rekisteröitynyt yhdistys. Siitäpä mms. sainkin idean käydä ottaa asiasta selvää. En liittänyt tähän aivan kaikkea, jätin tietoisesti esim toimialakuvauksen kopioimatta kun se oli niin hämmentävä. Sisältäen ties mitä muuttopalveluista, kampaamo- ja parturipalveluiden tarjoamisen kautta elokuvatuotantoon :idk:. Veikkaan, että luetellut jokaisen kaverinsa ammatin tai aloitetut koulutuslinjat, se joku joka tuonne on tuon yhdistyksen käynyt rekisteröimässä ":thumbup:" .


  [​IMG]
  [​IMG]

  ps. Se mitä halusin myös viestittää nämä jakamalla on se, mitä olen useassa yhteydessä ainakin itsekseni jo aiemmin ihmetellyt. Että eikö tätä väkeä yhtään hävetä? En tiedä kuka on tuo toimitusjohtaksi nimetty henkilö, mutta pakko ihmetellä kuinka kukaan viittii nimellään edustaa tuollaista yhteisöä. Jossa harjoitetaan ja masinoidaan ylläpidollisinkin keinoin rakenteellisesti luotua väkivaltaa yksittäisiä henkilöjä kohtaan joukolla. Ei voi käsittää. Voidaan palata tuohon rakenteellisesti harjoitettuun ja lietsottuun väkivaltaan vaikka seuraavassa viestissäni tähän aiheeseen. Mahtaa hiton Pentti Väisänen olla varmaan yhdistyksestään ja tekosistaan ylpeä..
   
  Last edited: 02.06.2020 klo 12.56