302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

basso.fi/foorumin jättämä henkinen tyhjiö suhteessa yhteiskunnan henkiseen ilmapiiriin

Viestiketju osiossa 'Hiekkalaatikko' , käynnistäjänä Kunstaapeli, 25.01.2020.

 1. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Vaikutuksia voidaan hutkia, tutkia nyt, ja/tai myöhemmin.
  Tässä vaiheessa vaikea sanoa arvioita suuntaan tai toiseen.
  Ja ei sillä, että tarviskaan. Vaikeinta on lähinnä se,
  ettei kukaan oikeen osaa hahmottaa mihin kaikki tämän palstan edustama aktiivinen kansalaiskeskustelu on kadonnut hajaantunut.

  Se saattaa harmittaa syystä tai toisesta itse kutakin, mutta saattaa omata myös seikkoja jotka voi tulkita huolestuttavaksi jos priorisoidaan keskustelukulttuurin tärkeyttä suhteessa yhteiskuntaan. Ei sillä, että tämä mikään järjen ääni numero yksi olisi varsinaisesti ollut, varmasti tuonut kuitenkin oman osansa aikoinaan keskustelun monipuolisuuteen..
   
  Last edited: 25.01.2020
 2. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Kyl mä veikkaan, että osittain tämänkin kanavan hiljaisuus on vain sitä kuuluisaa leutoa ennen myrskyä. Myrskyä, jonka raivokkuudesta ollaan nähty jo esimerkkejä siinä, kuinka anakronisesti leimataan rasisteiksi ihmisiä esim. kolmenkymmenenvuoden takaisten sketsien jakamisen tai tekemisen pohjalta, hetken mielijohteesta. Taantumuksen raivokkaat pilvet.
   
 3. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Voi tänne myös kriittisiä arvoita heittää. Tässä omani, cross-postina toisesta otsikosta:

  Vs: Onks hei bassolaiset keskimäärästä fiksumpija?
  Tällaisia arvioita vaikea, ellei mahdoton, ja toisaalta mielestäni myös melkoisen turha lähteä tekemään. Vaikka se joku iätön trendi tuntuu olevankin kertoa lennosta jotain kusisia arvioita toisten mielentiloista tai älykkyyksistä jonkin boardin perusteella.

  Mutta jos sen pohjalta, mistä täällä saa/on saanut aikaan keskustelua, ei tää ole missään vaiheessa erityisen kultivoituneelta paikalta ainakaan vaikuttanut. Foorumin noin kaksikymmen vuotiseelle taipaleelle ei esimerkiksi kirjallisuudesta ole kovin paljoa jälkipolville jäänyt ammennettavaksi. Demografialtaan myöskin melko urbaanista otannasta huolimatta hyvin vähän mitään todellista tai oleellista puintia kaupunkikulttuuriin ja sen kehittymiseen liittyvistä asioista (niistä puuttuvista asioista esimerkkejä antamatta). Puhumattakaan siitä, kuinka täällä vallinneesta laajasta kiinnostuksesta kaiken maailman sanataiteeseen yms. siihen liittyvään huolimatta; on tää mesta on myös kielellisesti melko köyhää luettavaa.

  Tämä siis näin täysin neutraalina sivustakatsojan satunnaisena huomiona. Vailla mitään sen kummempaa tarkoitusta kritisoida ketään tai mitään nykyiseen bassoon liittyvää sen kummemmin. Ja ei myöskään sillä, että lähtökohdat olisivat olleet erityisen suotuisat. Tuskinka kukaan jonkin 13-vuotiaiden hiphop intoilijoiden nahistelupaikan odottikaan jättävän jälkeensä mitään perin ylevää. Legacy on, valitettavaa kyllä, tuottanut myös raivokastakin hengen köyhyyttä. Ilmiöitä, kuten ''spämmääjien ammattiyhdistyksen''. Raivokkaasti tantumusta edustavaa ja edistävää, ''halventavan viihdemössön'' ydintä, kaikenlaisen irvokkaan ja ei toivotun jätteen tyyssijaa. Äärimmäinen havainnollistus taantumuksesta. Missä kaikki, aina valtakunnan putkiaivoisimmasta ja ajattelemattomasta ylläpidosta aina sinne ruohonjuuri tason saastaansa, osoittaa varoittavalla esimerkillään siitä, mitä lautakulttuurin ei tulisi olla.

  Kunstaapeli,05.09.2019
   
 4. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Mihin on kadonnut ns. järjen ääni?

  Tällaista aina freshisti kuuli aina väliin basson foorumeilla taannoin? Ja tässä piirissä noin yleensä. Tilalla on vaan jotain moraalia alleviivaavaa pragmaattista huutelua. Ja emotionaalista turhuutta.
   
 5. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Tämän foorumin legacy on tyyliin joku yskänlääke/alkoholi. Vaikka se nyt varmasti onkin liian imartelevaa. Jonkinlainen 30/50 -speedball todellisuudessa. Vähäisistä ainesosistaan.

  Pieni sananen mediaan noin yleensä: täällä ei varsinaisesti lähdetty ylläpidollisesti mihinkään vääriin suuntiin. Jotenkin mätäpäisyys vaan otti vallan. Pellein_naamaan porukkaan kehkeytyäkseen.Mädän, ja asbestinkin jäädessä vaan sanoiksi.
  Oli kuinka oli. Basso.fi/piirissä olleet tyypit olleet aina olleet enemmän tai vähemmän jotenkin juntti (sen monissa eri merkityksissä) possea.

  Nautitaan ihmeessä parista suomiräpvideolinkistä toki vielä. Jos se pää sen vertaa nousee vielä persuksista. Safe havenista. Jossa oli ihana huumantua kaikesta, mikä päähänsä tulee.

  "Olihan ne kaikki ajatukset sentää tosia hei kun olihan ne sentään mun päästä"

  ":thumbup:"
   
 6. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,110
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  + tää piiri oli, ja on, täynnä väkinäisiä friikkejä (Joo joo, laita vaan sitä piri pirii pizzaas tai jotain. Paskavammanen ). Joiden prefereinsseissä on ihana huumaantua siitä, että jossain foorumilla oli jotain henkilöitä. Ja kehitellä pienessä päässään niistä sit jotain. Niiden esittämien asioiden käsittelemisen sijaan. Kuin mikäkin friikki. Maailma onkin huomattavasti monimuotoisempi. Tarjoten vaikka mitä mielenkiintoista ilmiötä ja asiaa. Mut eii ku pieni pää vaan haluaa huumantua pienestä piiristään.