302 Found

302 Found


nginx/1.8.0

Asioita, joista on teitä tarpeellista muistuttaa

Viestiketju osiossa 'Hiekkalaatikko' , käynnistäjänä Kunstaapeli, 05.05.2020.

 1. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Tänne voisin niitä sitten listailla sitä mukaa kun tarvetta ilmenee. Pääasiassa ne tulevat liittymään kummalliseen käytökseesi, johonka sitten ehdotan toisenlaista toimintaa tilalle.
  Voi sitten kukin oman kypsyytensä pohjalta tai sen mukaan tehdä vallinan, että ottaako esim. jotain onkeensa. Vai vääntääkö mahdollisesti esim. lisää paskaa housuun.
   
 2. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,145
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Hoidetaas yksi akuutti heti ensimmäisenä pois alta.

  Jokainen hahmoitelmasi ei ole yhtä ympäröivän todellisuuden kanssa

  Tuntuu hivenen absurdilta, että tällaiselle muistukselle edes voi olla tarvetta. Mutta koska on yleisessäkin tiedossa, ettei internetissä tunneta pyrkimystä ymmärrykseen, saatika omata minkäänlaista suhteellisuudentajua ympäröivän todellisuuden ja oman irvokkaan pienen mielensä välillä. Vaan kaikki mitä mielessään onnistuu asioista päättelemään, on vaan automaattisesti tosi. Eikä välttämättä edes siksi, että ajatusten pureskeleminen olisi ollut jotenkin ylitsepääsemätöntä. Vaan siksi, koska niistä omista ajatuksista on ihana huumantua. Kukapa ei rakastaisi tunnetta ns. "oikeassa olemisesta". Ja kulkeminen sieltä, mistä aita on matalin, on mukavuudenkaipuiselle houkuttelevaa.

  Jos väelle tosiaan riittää "oikeassa" olemiseen ja kaikenlaiseen know it all -tason märehtimiseen pelkkä oma päätös ja mahdollisesti ilmoitus siitä, että minäpä nyt vaan yksinkertaisesti olen oikeassa. Ja muiden kelat on mahdollista tilanteessa kuin tilanteessa vyörittää niinkin tehokkaasti, ettei ne kerkeä omassa havainnonnin piirissä edes käymäänkään. Niin kyllä silloin puhutaan jonkinlaisesta kyvykkyydestä. "What is your superpower? Mine is ignorance" Tämä näin, vaikka onkin niin kovin yleistä.

  Jos et tunnistanut itseäsi kuvauksesta, suosittelen kuitenkin valppautta pieneen, edes ajoittaiseen itsetutkiskeluun. Just in chase.. Ja niille, jotka tunnistavat, viesti on lyhyt.
  Lopeta ongelmakäyttö - lakkaa surkastuttamasta aivojasi niiden vajaalla käytöllä. Mielesi saattaa ehkä yrittää poimia tästäkin jotain, mistä saisit lisää boostia ohittaa se, viestinsä suhteen yksinkertainen. Mutta perusteltavastikin aiheellinen pieni pyyntö yrittää kasvaa edes vähän ihmisenä.

  Tärkeä muistaa ihan siltä pohjaltakin, kun verhon toisella puolelle päädyttyän olisi nimittäin surullista, jos ei tuulettanut pääätään silloin kun se oli vielä mahdollista. Kun päättymättömältä tuntuneen elämöinnin jälkeen ei olekkaan enää ketään auttamassa. Edes tämänlaisilla, vielä hyvinkin ystävällisillä ehdotuksilla ryhdistäytyä edes vähän. Lopulta saattaa päätyä yksin. Sitä on sitten kiva yrittää sumplia kun pää olikin täynnä mätää.
   
  Last edited: 05.05.2020