Aamulinja

”Ei ketään kiinnostais, jos olis pelkkä kiiltokuva” -Abreu haluaa tuoda esiin aiempaa rehellisemmän version itsestään.

25.11. 15:04 Toimitus

Abreu vieraili Aamulinjassa kertomassa uudesta Teipillä tai rakkaudella -albumistaan, jota hän kuvailee tähänastisen uransa henkilökohtaisimmaksi. 

Anna Abreu on työstänyt uutta albumiaan viimeiset kolme vuotta. Hän halusi yhtenäisen kokonaisuuden ilman yhtäkään täyteraitaa. Hänellä on kuitenkin toinenkin tavoite – hän haluaa antaa itsestään aiempaa rehellisemmän kuvan, vähentää filtteriä. Häntä on jopa hävettänyt soittaa joitakin biisejä, koska ne ovat niin henkilökohtaisia ja sisältävät niin säälittäviäkin oloja. Hän on kuitenkin huomannut, että juuri oikeat tarinat koskettavat.

”Mul on jostain syystä ollu semmonen alemmuuskompleksi koko mun uran ajan, ehkä johtuen jostain Idols-keissistä.” Vasta nyt hän on tavannut ihmisen, joka kieltää häntä häpeilemästä – tuottaja Tidon. Anna myös kertoo aikuistuneensa ja saaneensa itsevarmuutta eikä enää ajattele muiden pitävän häntä tyhmänä.

”Mä oon ihan sairaan tyytyväinen, että mä oon kuitenkin aina pysyny semmosena vihattuna/rakastettuna hahmona. Ilman sitä musakaan ei tunnu miltään.”

Kuuntele Abreun haastattelu kokonaisuudessaan alapuolelta.

 

 

 

Basso suosittelee