Basso.fi

Basson leffavinkki – toimintakomedia The Gentlemen

4.2. 15:22 Toimitus

Ohjaaja-käsikirjoittaja Guy Ritchien uusi toimintakomedia The Gentlemen kertoo Lontooseen kotiutuneesta Mickey Pearsonista (Matthew McConaughey), joka on kasvattanut kaupungin tuottoisimman marihuana-imperiumin. Pearson päättää kuitenkin jättää bisneksensä ja laittaa liiketoimintansa lihoiksi, josta juonittelu vasta alkaakin.

Muut alamaailman herrasmiehet tekevät kaikkensa saadakseen Pearsonin bisneksen omiin nimiinsä – kieroilua, lahjontaa ja kiristystä unohtamatta. Kuka lopulta saakaan omakseen himoitun imperiumin, se selvitetään tietysti tappelemalla, tuttuun Guy Ritchie -tyyliin. Elokuvassa onkin samaa henkeä kuin Ritchien aiemmissa menestyselokuvissa Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) ja Snatch – Hävyttömät (2000).

Elokuvassa nähdään McConaugheyn lisäksi muita huikeita näyttelijöitä, kuten Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrel ja Henry Golding.

Sinulla on mahdollisuus päästä kahden kaverisi kanssa Basson ja Finnkinon yhteiseen The Gentlemen VIP-ennakkonäytökseen keskiviikkona 12.2. kuuntelemalla Aamulinjaa, Keskipäivää tai Hikistä iltapäivää 3.-12.2. ja osallistumalla kilpailuun!

 

Basso suosittelee