NOST€

Basso Nosteen ja LiveFIN ry:n yhteistyö nostaa keikkalavoille uusia artisteja

10.10. 14:12 Toimitus

Basso Noste uudistuu vuoden 2019 alussa. Noste on tukenut muutaman vuoden ajan kulttuuria ja taidetta uudella ja raikkaalla tavalla, mutta Basson ja LiveFIN ry:n syventyneen yhteistyön myötä kulttuurisponsorointiohjelmaa on päätetty virittää uudelle vaihteelle. 

Vuoden 2019 alusta Noste-tuki keskittyy tuoreeseen elävään musiikkiin ja esittävään taiteeseen. Kotimaan keikkalavoille ja yleisöjen eteen nostetaan vuosittain noin 40 kiinnostavaa artistia Basson, Noste-kumppaneiden sekä LiveFIN ry:n yhteistyönä.

Uuden Noste-tuen tavoitteena on koskettaa konkreettisesti kulttuurin keinoin yhä useampaa ihmistä, tarjota sen mahdollisuudet yhä laajemmalle joukolle ja antaa panos kotimaisen elävän musiikin kehittämiseen.

Erilaiset artistit ja esiintyjät voivat seuraavan hakukauden alusta alkaen hakea Basso Noste -tukea, minkä kautta heille tarjoutuu livekeikka ja keikkapalkkio. LiveFIN on Suomen musiikkitapahtumien verkosto, jossa ovat mukana Suomen tunnetuimmat ja tärkeimmät keikkapaikat Helsingin Tavastiasta Oulun 45 Specialiin. Basso Noste -kumppanit haluavat olla mukana tukemassa kotimaisen kulttuurin, taiteen ja elävän musiikin kasvua.

Esiintymiskokemukset aidoissa keikkaolosuhteissa ovat tärkeä osa artistien urakehitystä ja kotimaisen musiikin kehittymistä. LiveFIN ja uudistunut Basso Noste ovat tekemässä työtä, joka lisää suomalaisen musiikin arvostusta, tukee nousevia artisteja, kehittää populaarimusiikkikulttuuria, kasvattaa uusia tulevaisuuden suunnannäyttäjiä ja osoittaa keikkapaikkojen merkityksen konserttien mahdollistajana. Keikkapaikat ovat musiikkikulttuurin kehtoja, jotka tuovat yhteen koko musiikin maailman. Keikoilla Noste-tuen tähdistä pääsevät nauttimaan kaikki.

Basso Nosteen uusi aikakausi tarkoittaa käytännössä siirtymistä taloudellisesta tuesta myös konkreettisesti artisteja ja esiintyjiä lavoille nostavaksi tukiohjelmaksi. Yhdessä LiveFINin kanssa pystymme vaikuttamaan suomalaiseen kulttuuriin sekä tarjoamaan Noste-kumppaneille entistäkin kattavamman tavan tukea suomalaista kulttuuria sekä päästä myös omin silmin näkemään ja kokemaan Noste-kumppanuuden hienouden keikkapaikoilla ympäri Suomen, kertoo Katri Mäkinen Basso Median myyntijohtaja.

Basso Noste on helposti lähestyttävä suomalaisen kulttuurin palkitsemismalli, jolla luodaan uudenlaista kaupallista kulttuurisponsorointia. Basso Noste on jakanut tähän mennessä yli 70 000 euroa mainostuloistaan suomalaisen kulttuurin edistämiseen. Rahallisen tuen lisäksi Basso ja LiveFIN ry haluavat jatkossa tarjota myös konkreettista nostetta uralle esiintymismahdollisuuksien muodossa, Nosteen aiemmin keskittyessä pelkkään rahalliseen tukeen.

Lue lisää Nosteesta täältä

 

 

Basso suosittelee