Basso

Basso Noste on täällä taas – Mukana mm. Bar Loose, Kerubi ja Bassoristeily

19.9. 15:12 Toimitus

Vuoden viimeisessä Nosteessa mukana yhdeksän eri venueta ympäri Suomen. 

Noste tuo kotimaan keikkalavoille ja yleisöjen eteen vuosittain kymmeniä kiinnostavia artisteja, keikkavalokuvaajia ja taiteilijoita Basson, Noste-kumppaneiden sekä LiveFIN ry:n yhteistyönä.

Kolme kertaa vuodessa valittavat Noste-voittajat saavat vuonna 2019 konkreettisella tavalla nostetta uralleen, kun Noste tarjoaa nouseville nimille paitsi mahdollisuuden nousta yleisön tietoisuuteen, myös keikkapalkkion ja näkyvyyttä. Venuet valitsevat voittajat hakemusten, potentiaalin ja yleisön suosion perusteella. 

Vuoden 2019 kolmannella kierroksella mukana ovat Bar Loose/Helsinki, Tavastia/Ilves/Helsinki, Ravintola Torvi/Lahti, Teatro: Logomo/Turku, Kerubi/Joensuu, Henry´s Pub/Kuopio, Vastavirta-Klubi/Tampere, Tampereen Kulttuurikamari Oy (Pakkahuone & Klubi)/Tampere sekä Bassoristeily.

Vuoden 2019 toisen Noste-kauden voittajiksi valittiin muiden muassa poppia, folk-otetta ja elektronisia elementtejä yhdistävä yhtye Minä ja Nieminenmusiikkia ja performanssia sekoittava KEliel, sekä taikuuden ja stand-upin yhdistänyt Elias Kvist. Voittajat pääsivät kesän aikana esiintymään esimerkiksi Provinssissa, Ilosaarirockissa, Tuskassa, Qstockissa ja useilla klubeilla 

Noste-haku on nyt käynnissä! Mukaan voi hakea Basso Nosteen sivuilla.

Basso suosittelee