Aamulinja

Taiteen kautta on helppo avata sielunmaisemaa – haastattelussa Adi L Hasla

14.5. 15:05 Toimitus

New Yorkin reissulta inspiraatiota hakemaan lähtenyt Adi L Hasla on käsitellyt päätökseen tulleella trilogiallaan vaikeitakin asioita mistä moni ei uskalla puhua ääneen.

“Trilogia syntyi eri elämäntilanteissa, mutta selkeästi näissä on sama aihe. Kyllä tässä laitettiin parisuhde halkipoikki pinoon tyylillä, joka näkökulmasta. Joskus on vaikea käsitellä jotain asioita mitä tapahtuu elämässä…mistä voi olla vaikea puhua ääneen läheisille, mutta helppo kirjoittaa kuitenkin kappale.” – artisti avaa ajatuksiaan avautumisesta ja puhekuplan välttämättömästä puhkeamisesta oman hyvinvoinnin uhalla.

Trilogian aloittanut ikivihreä kevät ja sen tuoma muutos kuvastaa täydellisesti artistin omia keloja tietynlaisesta uusiutumisesta ja eteenpäin menemisestä.

Kappaleet ovat lähteneet heti julkaisuistaan hallitsemaan soittolistoja ja ajoitus on selvästi osunut oikeaan, koska iskelmä ja uudet tuulet lähestyy Suomi Hip hopia monelta eri suunnalta. Vanhojen kappaleiden uudelleen esiin tuominen onkin kulttuuriteko, eikä röyhkeää rötöstelyä. Asiat esitetään uudessa valossa sekä pop soundeja yhdistelemällä, mutta koukkaamalla aina tottakai Hip hopin kautta.

“Nyt oli se hetki, että pitää tehdä ryhtiliike ja avata uusi puoli itselle sekä kuuntelijoille.” – kommentoi kesän keikkarundille valmistautuva Adi L Hasla.

3.5. julkaistu kappale Ei saada takasin meit tuo täydellisen päätöksen viime keväänä alkaneesta ihmissuhdeteema trilogiasta.

Kuuntele koko haastattelu alta!

Basso suosittelee