Bassoradion Lanson Taidekupla etsii, esittelee ja tukee taidemaailman nousevia kykyjä.

Taidekupla on Champagne Lansonin ja Bassoradion yhteistyöhanke, jonka tavoite on edistää nousevien taiteilijoiden uraa ja tunnettuutta. Taidekuplaan valittiin huhtikuun ja syyskuun 2017 välisenä aikana kahdeksan mielenkiintoista taiteilijaa, joiden töitä ja uraa Basso ja Lanson haluavat nostaa näkyviin.

Marraskuussa hanke huipentuu taiteilijoiden yhteisnäyttelyyn, joka järjestetään Basson pop up -tilassa, osoitteessa Unioninkatu 25, Helsinki. Pop upissa toimii näyttelyn ajan myös Lanson Samppanjabaari. Facebook-tapahtumaan pääset tästä.

Taiteilijavalinnoista ovat päättäneet hankkeen kummit: vuoden 2017 graafikko -palkinnon saanut graafikko, muusikko ja radiotoimittaja Mikko ”Vilunki 3000” Viljakainen, Business Gallery B2B-taidevuokraamon perustaja & kuraattori Kira Sjöberg, graafinen suunnittelija ja vuoden 2016 nuori muotoilija Laura Väinölä, erityisesti Ukkelista ja Windows 95 Manista tunnettu monialataiteilija Teemu Keisteri sekä Bassoradion Aamushow’n juontajat Iida Rauhalammi ja Ville Tanskanen.

Taidekupla-taitelijoita, heidän näyttelyavajaisiaan ja teoksiaan on vuoden aikana nostettu esiin Basson kanavissa videoin, haastatteluin ja kuvin, ja Lanson oli mukana näyttelyiden avajaisissa.

Basso x Lanson Taidekupla – Näyttely & Samppanjabaari
Unioninkatu 25
Helsinki

Avoinna:
14.-18.11. ti-la klo 15-20
21.-25.11. ti-la klo 15-20






Taidekuplan mahdollistaa Lanson