SMOOD

SMOOD jo SATA kertaa radioaalloilla

7.11. 12:33 Toimitus

Vuonna 2014 ystävykset Aleksi Jyrälä ja Axel Röhr saivat idean radio-ohjelmasta nimeltä SMOOD+1, jossa soitettaisiin ajankohtaista, vaihtoehtoista ja ennen kaikkea elektronista musiikkia. Kundien visio oli vaikuttava ja Bassoradio saikin etuoikeuden ottaa heidän ohjelman taajuuksilleen.

”Tajuttiin Aleksin kanssa, että meillä tulee 100 lähetystä Bassolla täyteen keskiviikkona”, toteaa Axel. Sadan lähetyksen rajapyykki on vaikuttava, joten sitä juhlistetaan tänään keskiviikkona 7.11 teemalla ”Muista tulevaisuus”.

SMOOD on yksi Bassoradion radio-ohjelmista, jonka perustajat Aleksi ja Axel potkaisivat käyntiin vuonna 2014. He halusivat tehdä ohjelman, jossa keskityttäisiin ajankohtaiseen elektroniseen musiikkiin sekä DJ-haastatteluihin.

Kundit hoksasivat kymmenien kotimaisten ja isompien ulkomaisten nimien kanssa tehtyjen haastattelujen jälkeen, että DJ-kulttuuri on kasvanut siihen pisteeseen, ettei puhetta enää tarvita. Nyt DJ:t voivat keskittyä vain soittamiseen.

Tulevissa ohjelmissa musiikkia soittavat tietenkin Aleksi ja Axel, sekä heidän lisäksi saadaan myös vaihtuvia vieraita, jotka tulevat jakamaan kiinnostavia näkökulmia nimenomaan musiikin kautta. Tämän lisäksi ohjelmissa tullaan kuulemaan myös tuottaja-livejä.

“Me ei olla valmiita lepäämään laakereillamme ja muistelemaan, vaan erityisfokus keskiviikkona on juhlia sadatta lähetystä”, kundit lupaavat.

Kuuntele historiallinen lähetys tänään 7.11 klo 20:00-22:00

Basso suosittelee