Basso.fi

SLÄMÄRI: "Koin myötähäpeää kuusivuotiaan puolesta" – Puppa J (video)

3.7. 16:10 Basso

puppis

Vuonna 1978 Tupakkalaki astui voimaan, Sex Pistolsia ei päästetty Suomeen esiintymään, Lahdessa järjestettiin hiihdon maailmanmestaruuskilpailut ja ensimmäiset Juissi-mehut ilmestyivät kauppojen hyllyille. Tuolloin myös syntyi reggae-artisti Puppa J.

Puppa J, syntymänimeltään Janne Siro, on ehtinyt moneen junaan. Sittemmin mies on asunut ympäri Suomea, levyttänyt muun muassa Jätkäjätkien ja Liljan Loiston kanssa sekä pyöräyttänyt neljä lasta.

Viimeisimmällä soololevyllään Puppa veisasi muun muassa äidilleen tehdystä kirurgisesta operaatiosta. Syksyllä selviää, sisältääkö myös tuleva platta samanlaisia ällöttävyyksiä. Basson videopäiväkirja Slämäri puolestaa paljastaa, millaisia oivalluksia Puppa on kokenut ja mitä Malmin pahamaineisella treenikämpällä tapahtuu.

Katso kaikkien aikasempien vierailijoiden videot tästä.

Basson kaverivideosarja päivittää peruskouluista tutun ”slämäri”konseptin 2010-luvulle. Suomalaisille peruskoulun käyneille tämä luokassa kiertänyt ruutuvihko, tuttavallisemmin slämäri, oli eräänlainen esifacebook, jonka sivuilla paljastuivat ihastuksen kohteet, horoskooppi sekä lempiruoka. Vihko on nyt video, ja luokkatoverit kaupunkikulttuurin julkimoita. Katso kaikki Slämärin jaksot täältä.

vallila-kopio

Basso suosittelee