Abba Sillikset tekevät juhlien jälkeisistä aamuista, usein sunnuntaista, hauskempia ja herkullisempia. Silliksillä ystävät kokoontuvat rennolle aamiaiselle muistelemaan eilisiä bileitä, napostelemaan suolaista, makeaa, hippasen juomaa, musiikkia, naurua… ja elämä on taas yhtä juhlaa.

Miten sinun Sillis-tarinasi menee? Jatka tarinaa ja voita Sillikset itsellesi ja kavereillesi!

Basso kerää seuraavan kerran kesäkuussa taas kuulijoiden hauskoja juhlakommelluksia yhdeksi pitkäksi Sillis-tarinaksi. Parhaat palat tarinoista luetaan Bassoradion Hikisessä iltapäivässä joka arkipäivä 11.-15.6.2018. Päivän paras tarinanpätkä palkitaan Sillis-aiheisella palkinnolla!

Jokaisen päivän voittaja saa kolmen kaverinsa kera ilmaisen sisäänpääsyn Silliksille kaupungin kelluvimmalle hiekkarannalle, White Sand Boatille, Helsingin Sillilaituriin. Tarjolla on rentoa sunnuntaihengailua klo 12-17 aina toukokuusta syyskuuhun, hyvää musiikkia, saunomista, palju sekä tietysti Abba Sillikset -tuotekassi.

Jatka siis alla olevaa tarinaa edellisen tarinan lopusta, jätä yhteystietosi ja kuuntele Hikistä iltapäivää – voit voittaa unohtumattoman Sillis-sunnuntain!

Ei tule kyllä sillinhaju suusta, vaan jostain aivan muusta. Sieraimet suurina koitan paikallistaa tuoksun lähteen, mutta tupakan tappavat reseptorit eivät ota toimiakseen ja hajunlähde jää mysteeriksi.

paukkis

Hatun sisäresorista pilkottavan hilloviivan ja pulisonkeihin tarttuneen sillintuoksun ansiosta mieleeni pilkahtaa ripaus eilistä, sen täytyi jäädä päähäni hääaamun brunssilta! Mutta kuka menee naimisiin, V*tut Kotkasta, kompassin neula näyttää Korsoon, nyt on kiire!

Viiasbooas

No niin, ei ole juu Kotka tämä ei, vaan näyttää pikemminkin että Tukholma ja Slussen. Hätähän ei ole tämän näköinen, tuolta näyttää jo reissukaveria heräilevän. Ruotsalaiset tietää sillin ja sillivoileivän voiman joten paikallisesta Lenan baarista kuljetuksella suolapalaa koko köörille ja Tukholman nähtävyyskartta auki -> kohti Södermalmia ja vintage-kirppiksiä. Tiedä vaikka vaihtaisi tämän kuluneen kapteeninkotsan uuteen, tai vielä vanhempaan!

Vertti

Ihan kuin olisi ollut Kotkan Meripäivillä eilen. Paitsi että Kotka ei ole lähimaillakaan ja meripäiviinkin yli kuukausi vielä aikaa. Joka tapauksessa, Albatrossia on laulettu merimieskapakassa ja laiva tuntuu vieläkin keinuvan, onhan mulla tämä kapteeninhattukin! Vai onko tämä jonkun hipsterin, nehän tykkää näistä merellisistä kuteista...?

Hikisen Jusa

Kilpailun sääntöihin

KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Kilpailun järjestäjät

Kilpailun järjestää Oy Basso Media Ltd.

2. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua kilpailun keston aikana internetissä osoitteessa basso.fi/sillis lähettämällä pyydetyn kilpailusuorituksen sekä täyttämällä yhteystietolomakkeen. Kilpailuun osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua ainoastaan 18 vuotta täyttäneet. Kilpailuun osallistuvan henkilön tulee asua Suomessa.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 11.-15.6.2018. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

4. Palkinto ja arvonta

Kilpailun palkintona on yksi (1) Abba Sillikset-tuotekassi (arvo n. 30€), Abba Gin Silli -purkit ja neljä lippua (voittaja + kolme kaveria, arvo 15€/lippu) kesäsunnuntai White Sand Boatin ”Dagen efter” -hengailuihin. Ei ikärajaa. Osallistuja vakuuttaa, että heistä otettua kuvamateriaalia saa käyttää Basson ja Abban ja White Sand Boatin someissa, sekä julkaista markkinointitarkoituksissa.

5. Palkinnon lunastus ja rajoitteet

Voittaja lunastaa palkinnon ilmoittautumalla White Sand Boatin (puhelin 040 0978434) sunnuntai-silliksille vähintään edellisenä päivänä. Sillikset järjestetään pääsääntöisesti joka sunnuntai touko-syyskuussa 2018 klo 12-17. White Sand Boat varaa oikeuden aikataulun muutoksiin. Voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä järjestäjä vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot, tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Voittajalle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta. Palkinto on henkilökohtainen eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Kilpailuun ei voi osallistua Bassoradion työntekijät perheineen tai muut kampanjan toteutukseen vaikuttaneet henkilöt.

REKISTERISELOSTE
Laatimispäivä:
19.04.2018

Rekisterinpitäjä:

Oy Basso Media Ltd.

Y-tunnus: 1900026-2

info@basso.fi

Unioninkatu 25

00170 Helsinki


Rekisterin nimi:

Oy Basso Media Ltd:n Sillikset-kilpailun rekisteri
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus:

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus:
Henkilötietojen käsittely perustuu henkilön suostumukseen sekä henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 2- ja 5-kohtiin. Rekisterin tietoja käytetään kilpailun toteuttamiseksi ja hallinnoimiseksi. Henkilötietoja käsitellään sen aikaa kuin on tarpeen kilpailun toteuttamiseksi.

Rekisterin tietosisältö:

Rekisteri voi sisältää seuraavia rekisteröityyn liittyviä tietoja:
Etu- ja sukunimi, puhelinnumero, osoitetiedot, sähköpostiosoite, ikä ja syntymäaika.

Säännönmukaiset tietolähteet:

Rekisteriin tallennetut tiedot kerätään säännönmukaisesti henkilöltä itseltään.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset:

Tietoja ei lähtökohtaisesti luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

Oy Basso Media Ltd voi luovuttaa henkilötietoja sen kumppaneille ja agenteille tai muille Kilpailun toteuttamiseen osallistuville kolmansille osapuolille ja tietoja voidaan siirtää näiden välillä voimassaolevan lainsäädännön sallimissa rajoissa siinä määrin, kuin ne osallistuvat tässä rekisteriselosteessa mainittujen käyttötarkoitusten toteuttamiseen.

Lisätietoja osoitteesta basso.fi/info.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:

Tietoja ei siirretä EU:n/ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet:

1. Manuaalista aineistoa ei ole.

2. Sähköisesti tallennettujen tietojen keräys- ja säilytysjärjestelmä on teknisin toimenpitein suojattu. Rekisterin käyttö on rekisterinpitäjän organisaatiossa ohjeistettu ja henkilörekisteriin pääsy on rajattu siten, että järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät vain siihen oikeutetut henkilöt.

Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen:

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot.

Mikäli rekisteröity haluaa käyttää tarkastusoikeuttaan, niin yhteydenotot voi tehdä kohdassa 2 määriteltyyn osoitteeseen.

Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen:

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta.

Mikäli rekisteröity haluaa käyttää tiedon korjaamisoikeuttaan, niin yhteydenotot voi tehdä kohdassa 2 määriteltyyn osoitteeseen.