Voitokas kevät takana höntsäjengin kanssa? Kaipaavatko ensi syksyn taktiikat kenties hiomista? Vai kiinnostaisiko kirjakerhoanne kokoontua Itämeren aalloilla? 

Hae porukkasi kanssa mukaan Basson ja Tallinkin Risteilyjengiin! Parasta ryhmähenkeä osoittanut hakemus voittaa KOKO jengille Tallinkin 22h risteilyn Europalla!

Täytä alla oleva hakemuslomake 20.5. mennessä ja porukkanne osallistuu risteilyn arvontaan! Voittajaporukka pääsee lisäksi haastamaan Basso all-stars -jengin frisbeegolf-ottelussa Helsingissä touko-kesäkuun vaihteessa. Frisbeegolf-pelistä tehdään video myös Basson somekanaviin.

Kilpailu on päättynyt. Olemme voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti.

22 h -huviristeily – Parasta hauskaa joka päivä klo 18.30!

Valitse suosikkipäiväsi ja varaa 22 h -irtiotto arjesta Europalla: tallink.fi/22h!

Kilpailun sääntöihin

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvonnan järjestäjä ja rekisterinpitäjä
Tallink Silja Oy, Tyynenmerenkatu 9, 00220 HELSINKI, jäljempänä ”Järjestäjä”.

Kampanja-aika
7.5.2018 klo 12:00–20.5.2018 klo 23:59

Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Tallink-konsernin ja tämän kampanjaan toteuttamiseen osallistuvien yhteistyökumppanien työntekijöitä ja jälleenmyyjiä. Arvontaan voi osallistua jakamalla kuvan ja tarinan osoitteessa basso.fi/risteilyjengi. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä. Järjestäjällä on oikeus poistaa tai hylätä epäasialliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset.

Palkinto ja sen lunastaminen
Palkintona arvotaan kaikkien osallistujien kesken yhteensä yksi (1) kpl kahdenkymmenen (20) hengen Tallink Europan 22h risteily A-luokan hyteissä. Lahjakortti on voimassa 21.5.2018–31.8.2018. Lahjakortti ei ole voimassa erikoislähdöillä eikä se oikeuta alennettuihin liityntäkuljetuksiin. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti vaihdetaan lähtöselvityksessä laivaannousukortteihin. Lahjakortin matka on varattava ja matkustettava kortin voimassaoloaikana. Voimassaoloaikaa ei voi muuttaa. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Palkinnon arpominen sekä toimittaminen ja voittajan julkistaminen
Palkinnot arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken kampanja-ajan päätyttyä 21.5.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse lomakkeella ilmoitetun yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Järjestäjällä on oikeus arpoa palkinto uudelleen, ellei voittajaa tavoiteta 3 arkipäivän kuluessa voittoilmoituksen lähettämisestä. Järjestäjä ei vastaa siitä, ettei voittajaa tavoiteta.

Muuta
Arvonnan järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten teknisistä ongelmista aiheutuvista häiriöistä tai ongelmista internet-verkkoyhteydessä eikä vahingoista joita aiheutuu tai väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti kampanjaan osallistumisesta. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mistään välillistä vahingoista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Arvonnan järjestäjän vastuu kampanjan osanottajia kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittuihin palkintoon ja sen arvoon.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Kaikki järjestäjän päätökset ovat lopullisia eikä niistä voi valittaa. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Osallistujat hyväksyvät ja ymmärtävät, että Instagram ei ole millään tavoin vastuussa arvonnasta eikä sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa.

Tietosuoja
Järjestäjä kerää osallistujista arvontaa varten tarpeelliset henkilötiedot, joita käytetään ainoastaan arvontaan ja mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen.

Arpajaisvero
Järjestäjä vastaa näissä ehdoissa mainittuihin palkintoihin liittyvästä arpajaisverosta.

Risteilyjengiehdokkaat

katastrotautiset soossaajat

Yritämme kovasti olla normaaleja ihmisiä.

Ollaa ku halpa viihdeorkesteri… Tehää mitä pyydetää mut laatu on aika halpaa….

Takapöytä table

Kaveriporukka Kallion kulmilta. Harrastuksiin kuuluu talvisin hiihto ja kesäisin keihäänheitto mutta suurin osa ajasta istutaan Kallion B12 takapöydässä.

Ei juurikaan päästä porukalla Kallion kulmilta minnekkään vaikka yritys on kova!

Forever young & wild & free

Meitä on neljä naista, kaikki eri ikäisiä 20-30v väliltä. Jokainen ollaan kyllä täysin oma persoonamme ja paljolti ollaan erilaisia, mutta tullaan niin hyvin toimeen! Kukaan ei ikinä jää porukasta ulkopuoliseksi, ellei sitten sano että haluaisi olla itsekseen. Kaikki auttaa toisiaan pyyteettömästi, ei tarvi ahdistua jos jollain meistä puuttuu jotain! Oli se sitten kauneudenhoitotuotteet, vaatteet, rahaa tai mitä vaan, niin aina autetaan vaikka ei olis ihan helppoakaan.
Pystytään puhumaan tosi suoraan asioista ja pitämään mielipiteistä kiinni, kaikki kuuntelevat toisiaan eikä kukaan tuomitse toista, mikä tuntuu vaan joskus niin hyvältä että voi kertoa näille ihmisille KAIKEN. ♡ Kaks meistä asuu ihan toisella puolella Suomea, mutta tosi paljon pidetään yhteyttä ryhmächätissä ja kysellään neuvoja ja puretaan murheet.

Ollaan tosi sponttaaneita menemään minne vaan tekee mieli lähteä, seikkailun haluisia joilla kuitenkin järki päässä ja toistemme tuella ollaan selvitty välillä hankalemmistakin tilanteista. Aitoa, pyyteetöntä ja rakkauden täytteistä ystävyyttä. ♡

Hauskinta on että olemme kaikki eri kokoisia ja vartalonmallit on aivan erit kaikilla.. siltikin pystymme käyttämään toistemme vaatteita. 😂 Viimeks bassoradion risteilyllä 2017 joulukuussa kaikki oltiin pakattu paljon vaatteita, valmistautuessa iltaan jokaisella oli lopuksi jonkun muun vaate päällä. 😂 Tarkoitus oli vetää kunnon kännit ja käydä katsomassa esitykset. Mä olin ainut joka joi kiireellä pari siideriä, sitten iski niin paha närästys ettei edes monet närästyslääkkeet auttanu.. ajattelin illan/ yön olevan pilalla ja ehti jo vähän masentaa.. Kaverit jatkoivat juomista, mutta saivat piristettyä mua siltikin ja kävivät hakemassa mulle ruokaa ja paljon MAITOA, että auttais mun oloon. ❤ Huone siivottiin yhdessä ja kun ostettiin jokainen juomia kotiin niin kaikki auttoivat toisiaan kantamisessa ja tsemppaamisessa kun oli aika darrainen ilmapiiri Helsinkiin saavuttaessa. ♡

Me ollaan vaan tehotiimi, kaikki nautitaan elämästä ja sen hullunkurisuudesta. 😍👊 Vaikka ei mitään nyt voitettaiskaan niin olen aika varma että liput seuraavalle bassoristeilylle taas ostetaan, se oli kivaa!

Tuodaan mukaan omaa positiivisuuttamme, hymyä, naurua, huolehdimme toisistamme ja myös tuntemattomista – jos näemme jonkun olevan surullisia tai muuten huonossa kunnossa, autamme. Siistimme aina omat jälkemme, joskus jopa toisten.. Itse en pidä roskaamisesta yhtään ja ryhmämme naisetkin ovat oppineet arvostamaan puhtaampaa maailmaa. ♡ Myös jokainen meistä tykkää reissaamisesta ja hyvästä musiikista ja toki ruuasta! Mä vain tiedän, että ollaan just täydellinen ryhmä, joista ei irtoa muita kun hyviä viboja! 😍👊 Hyvää kesää!!!

Piritorin Ässät

Piritorin Ässät on Kallio Rolling Rainbow’n c-joukkue. Se on joukkue, jossa pelaajat voivat pelata rennosti ja tavoitteellisesti kohti b- ja a-joukkuetta. Kallio Rolling Rainbow on Helsingissä vuonna 2010 perustettu roller derby -seura. Jaamme rakkauden urheiluun, ja sateenkaaren jokaiseen väriin. KRR on sitkeä, rosoinen ja kirjava, kuten Kalliokin.

Me tehdään kaikki TÄYSII. Olkoon kyseessä treenit, pelit tai pelien jatkot. Meillä on aina Ässissä hyvä meininki. Kuten on koko Kalliossakin! Derbyä pelataan suurella sydämellä, Kallio Rolling Rainbow’n ydinarvot löytyvät yhdenvertaisuudesta ja avoimuudesta, sateenkaaresta, glitteristä sekä luistelun vauhdista. Edistämme ihmisten yhdenvertaisuutta kansallisuuteen, ihonväriin, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Meidän kanssamme voi tulla treenaamaan ja hengaamaan jokainen juuri sellaisena kuin on. Derby on meille elämäntapa ja totta puhuen se vie usein myös kaikki rahamme. Olisi mahtavaa voittaa matka ja viettää aikaa yhdessä risteilyjenginä! (Kuvassa pelaamme mustissa paidoissa.)

Kiss Fm -jengi

Tiivis ystäväporukka pitänyt yhtä jo vuosia. Osa perheellisiä, osa ei. Osa ulkomailla välillä. Silti nämä naiset ovat sydämessäni aina. Yhteiset illat jolloin kaikki koossa, on liian harvinaista herkkua. Siksi haluaisin tarjota tälle mahtavalle naisjengille ikimuistoisen risteilyn. Sokka irti ja kannat kattoon!!!

Ylläolevien kriteerien takia. Jee. Olisi mahtavaa!

Hämeenlinna Lady Huskies

Porukkamme pelaa amerikkalaista jalkapalloa

Minun porukkani ansaitsee pienen irtioton ja pientä piristystä surun keskellä. Seuran kämmätessä asiansa, joukkueemme kärsi niinkin pahasti, että jouduimme luopumaan sarjapaikasta ja kukin pelaaja joutui näin kauden kynnyksellä etsimään uuden joukkueen, jossa pelata. Tuntuu kuin toinen perhe olisi hajonnut, mutta se ei silti estä meitä pitämästä porukalla hauskaa ja treenaamasta yhdessä. Tämä hitsaisi jengimme vielä enemmän kasaan ja kaudella 2019 olemme jälleen valmiina kohtaamaan kesällä raivoa puhkuen muut joukkueet!!

Bragun Pallokissat

Me ollaan harrastesarjaa pelaava maailman parhaimalla fiiliksellä pelaava fudis- ja futsal-jengi!

”Mitä merellä tapahtuu
mitä maalla tapahtuu
mitä kentällä tapahtuu
Bragun pallokissat tietää sen
tää on jengi rakkauden”

Tallinnan valloittajat

Mahtava! Iloinen! Riemuisa!

Koska se on mahtava. Ja hyvä yhteishenki! Siis muuten me ollaan 13 vuotiaita mutta lähtee mukaan yksi aikuinen tai kaksi.

Pöppölammin Tynamo (PÖT)

Tunnuslauseemme: ”Urheilua, voimistelua, kalastelua ja huvittelua kohtalaisen hyvässä seurassa”. Kyseessä on alunperin Suomussalmen Näätälän kylästä lähtöisin olevan suvun (Mikkonen) jäsenten (ja lieveilmiöiden=meidän sukuun naitujen puolisoiden) epävirallinen sukuseura, joka pitää kiinteää yhteyttä, vaikka on hajaantunut eri puolille maailmaa. Joka vuosi pidetään kaksi tapaamista, joissa harjoitetaan leikkimielisesti em. tunnuslauseessa mainittuja asioita. Myös hyödyllinen työosuus on aina mukana tapaamisissa. Esim. savusaunan ”kengitys” (=lahonneiden alahirsien vaihto). Pöppölampi on oikeasti olemassa. Se sijaitsee Suomussalmen Syrjävaaran kupeessa sukutilamme Syrjälän mailla.

uskoisin, että olemme yksi Suomen toimivimmista tälläisista epävirallisista ja tilanteen mukaan rakentuvista jengeistä, joka saa itse tekemällä aikaan sen minkä haluaa. Risteily sopisi tuon ydinjengin ideointi reissuksi.

läjä

olemme vanha partiolaisryhmä emme ole kokoontuneet 20 vuoteen ja nyt olisi aika reunited. Olemme nähneet kuusamon karhunkierroksen ja isommat partioleirit

kuten aikaisemmin kirjoitin meidän olisi aika reunited. Olemme nähneet paljon ja nyt on aika nähdä toisemme uudelleen

MLHF

Maailman Laadukkain Höntsäfudis. Vuonna 2009 perustettu amatöörijalkapallojoukkue. Pelaajia on 29 ja pelaamme harrastesarjaa 7vs7 3-4 tasoilla. Viime vuonna olimme Helsingin piirin 8 parhaan joukossa ja tipahdimme jatkosta 2-1 rangaistuspotkujen jälkeen. Meidät löytää myös Facebookista MLHF hakusanalla ja instagramissa mlhf_official

Koska ei olla joukolla vietetty kuin saunailtoja

Wolfpack

Kaiken sortin kansalaista jotka ovat vuosien mittaan pariutuneet ja keränneet porukkaan lisää jäseniä.

Vedetään varmasti eniten kiisseliä

anjuskan ryhmä

Kivaa porukkaa … ystäviä ja tuttavia sekä tietty oma poika myös

Osa asuu eri puolilla suomea, joten olisi kiva porukalla tavara ja viettää yhdessä aikaa. Yhteiskuvaa ei ole, koska emme ole koskaan olleet samaan aikaan KAIKKI yhdessä – toiveena toki olisi

Pakkalanrinteen naiset

Me olemme ihanan päiväkodin mahtavia työntekijöitä! Teemme työtä, jota kutsumusammatiksikin sanotaan, muiden lasten parissa päivästä toiseen, jotta vanhemmat voisivat käydä töissä/koulussa/jne. ja lapsilla olisi hyvä sekä turvallinen olla.

Raskas työ vaatii raskaat huvit ja Tallinkin 22 tunnin risteily on sitä jo useasti meille ollut! Osaamme sujuvasti navigoida läpi Jätkänsaareen ja Länsiterminaalin ruuhkien läpi hytteihin, syömään, kauppoihin ja etenkin discoon yön pikkutunneille asti. Vähien unien jälkeen suorimme aina Tallinnaan maihin asti tekemään sitä, mikä on jo käsite keskuudessamme, eli tekemään selvää säästöä Tallinnan kauppoihin! Vaikka osaamme olla iloinen ja nauravainen porukka, emme ole häiriöksi muille, sillä olemme hyvin sisäsiistiä porukkaa!
Kuvassa on mukana osa porukasta ja missäpä muualla, kuin laivalla 😀

Ryhmä (Fixu) Hau

No mukana on ainakin Insu-kukka sekä Rika-lintu ja vanha Kelmu. Lisäksi tiimiin kuuluu Mira Hermanni Sirkka ja meillä on aikasempaakin kokemusta risteilystä. Niin alasti kun vaatettuinakin. Tulimme juuri residenssistä joten ryhmähenki on aivan tapissa. Mukana myös Hundulaatti, Pesonen, Sofi tarvitse ja ehkä kani (kanu). Seuratkaa johtajaamme instassa: GMO_KANABALLI (jatkokysymykset inbox in) KIITOS JO TÄSSÄ VAIHEESSA. Suosittelijat: Rotsi ja Jyrä sekä Fuke-Juke ja Eero Rantala.

Katso yllä

Boys Chat

Olemme ryhmä lapsuudenystäviä, joka on tänä päivänä hajaantunut asumaan eri asuinpaikkakunnille. Ryhmämme jäseniä asuu Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Unkarissa, Espanjassa ja Australiassa. Vantaalla olemme kuitenkin tavanneet alunperin.
Koska porukka asuu ympäriinsä niin perustimme vuonna 2016 yhdistyksen, jonka ideana on luoda mahdollisuuksia yhdessä olemiselle ja harrastamiselle. Keräämme jäsenmaksun muodossa rahaa, jota käytetään yhteisiin harrastuksiin ja matkoihin.
Yhteisiä reissuja ovat vuosittainen telttailu- ja vaellusretki ja kävimme viime vuonna katsomassa Pariisissa MM-lätkää. Hatarat, mutta lämpimät muistot on myös ensimmäisestä Bassoristeilystä, johon saatiin suurin osa porukasta kasattua!

Koska olemme positiivisella energialla ladattu nuorten aikuisten miesten yhdistys. Risteilylle lähteminen on loistava syy kerätä jengi kasaan ja viettää aikaa yhdessä. Näemme koko porukalla harvoin, joten otamme aina kaiken ilon irti jälleennäkemisestä!

RyhmäRämä

Semmoinen porukka, että oksat pois
Koska me pannaan laiva uuteen liekkeihin

SOUTHSIDE BIRDGANG

Southside Birdgang on valtakunnallisen frisbeegolfskenen katu-uskottavin ja kaikilla mittareilla mitattuna henkisesti menestynein seura.
Seuramme tarina sai alkunsa kesällä 2011. Olimme kaveriporukalla kauan miettineet yhteistä harrastusta missä voisi yhdistää lempipuuhamme: ulkoilun, keskioluen ja metsän siimeksessä kiroilun. Joku meistä lopulta äkkäsi, että voisimme uskaltautua kokeilemaan frisbeegolfia.

Kaikki eivät innostuneet ajatuksesta siltä istumalta. Monella oli frisbeegolfista mielikuva lajina, joka oli suosittu lähinnä insinöörien ja työttömien hippien keskuudessa. Ja oikeassahan he olivat. Ennakkoluuloista huolimatta lähdimme lopulta kokeilemaan lajia. Jo ensimmäisen kierroksen jälkeen olimme muovikiekonheittoon koukussa.

Kierros kierrokselta koukku vain syveni. Aloitimme lajin aluksi muutaman kaverin kesken, mutta ensimmäisen vuoden jälkeen harrastajia kaveriporukastamme oli kertynyt jo pitkälle yli toista kymmentä.

Kevätauringot nousivat ja syysauringot laskivat. Laji, joka oli alkanut leikkimielisenä harrastuksena, alkoi muuttua yhä vakavammaksi. Aloimme kuvata frisbeegolfaiheisia dokumentaarisia lyhytelokuvia. Mainostimme itseämme sosiaalisessa mediassa ja brändäsimme seuramme pääkaupunkiseudun ratojen kauhuksi.

Aloimme myös järjestää omia kilpailuja. Näissä kilpailuissa korostuu ennen kaikkea yhteisöllisyys. Tästä esimerkkinä toimii seuramme legendaarisin kilpailu Ämmä Open, joka järjestetään joka vuosi Inkoon Saaristossa, minne olemme itse rakentaneen talkoovoimin oman frisbeegolfradan.

Kilpailuja seurasi luonnollisesti myös jokavuotinen gaalailtaspektaakkeli, missä kauden päätteeksi palkitsemme aina seuran menestyneimmät urheilijat.

Nämä gaalaillat ovat kuitenkin alkaneet pikkuhiljaa toistaa itseään. Saunotaan, syödään pitsat, juodaan olutta, jaetaan palkinnot, taputellaan toisiamme selkään ja mennään lopulta kotiin nukkumaan.

En halua ollenkaan väheksyä näiden iltojen merkitystä seuramme joukkuehengelle. Päin vastoin. Gaalaillat ovat monelle meistä henkireikä. Ja sen tähden haluamme tänä vuonna tarjota seuralle jotain täysin erilaista. Jotain mitä seuramme ansaitsee. Jotain uutta. Jotain ikimuistoista.

Ja mikä olisi ikimuistoisempaa kuin järjestää gaalailta Tallink Europalla ja olla muistamatta gaalaillasta yhtään mitään? Vähintään yhtä ikimuistoista olisi mahdollisuus skalpata Basso all-stars frisbeegolfjengiltä päänahka ja ripustaa se kerhotalomme takan reunukselle.

Sitä voi hyvällä mielin vanhoilla päivillään muistella konjakin äärellä, kuinka sinä kuvankauniina aurinkoisena kesäiltana Basso all-starsin Tuomas Tuomi-Nikula murtui kyyneliin, kun hänen kilpailun päättänyt puttinsa kolahti korin alarautaan ja tällä heitolla seuramme varmisti oman mestaruutensa.

Tämä on siis Risteilyjengi-hakemuksen lisäksi myös haaste. Olette epäilemättä timanginkova vastus, mutta olen täysin varma siitä, että tulemme pyyhkimään teillä valitsemanne frisbeegolfradan kyyneleistä kostuneita mättäitä. Tästä syystä on myös hyvä, että taltioitte tapahtuman – saamme lisää viihdettä seuramme seuraavaan gaalailtaan.

Uskallatteko ottaa haasteen vastaan?

Strömfors Tonttar Ry

Yritämme kuumeisesti pysyä nuorina ja nätteinä. Enään ei olla muuta kuin nättejä kun meidän yhteisikäkin menee jo reilusti yli kolmensadan. Eteenpäin sanoi mummo lumessa ja eikun mobilattia polviin ja nitroja poskiin!
Koska joka vuosi järkätään mummojumppa ja tämä olisi loistava aktiviteetti tällaille ikälopuille!

Helsinki Roller Derby C-kasetti

Helsinki Roller Derby Ry perustettiin maaliskuussa 2009 ensimmäisenä suomalaisena roller derby -seurana. HRD:llä on kolme kisajoukkuetta: maailman huipputasolla pelaava HRD All-Stars, SM Cup -tasolla pelaava Queen B’s sekä kotimaisia ja ulkomaisia B/C-tason joukkueita haastava C-kasetti.

C-kasetti on tehnyt kovaa työtä koko kauden ja nyt kauden päättyessä myös juhlistus kuluneesta kaudesta on paikallaan ennen kesätauolle siirtymistä. Kuvassa valkopaitaiset kassut kauden viimeisen turnauksen jälkeen Lontoon C-joukkuetta vastaan.
Laita kasetti pesään ja elämä on pelkkää kesää!