Kotimaiset julkaisut
2013/03/29-10:12:47

Katso: Sarah Kivi & Non-Orchestra - Basso Dislocated premiäär

Paljon mielenkiintoa herättänyt kotimainen Sarah Kivi & Non Orchestra on julkaissut tänään uuden musiikkivideon, joka antaa maistiaista tulevalta albumilta nimeltä Kiveen kirjoitettu.

Video koostuu vuosina 2010-12 artistien itse kuvaamista materiaaleista. Videon on ohjannut ja koostanut Aino Ahokas, joka myös taitelijanimellä Aino Venna tunnetaan.

Sarah Kivi & Non-Orchestra esiintyvät Basso Dislocated -bileissä nyt lauantaina 30.03. Telakkahalli 25:ssa. Lisätiedot Basson Facebook-sivulla. Tätä tekstiä klikkaamalla pääset Sarah Kiven & Non-Orchestran FB-sivuille.

Basso.fi
2013/03/28-16:47:15

Basso toivottaa hyvää pääsiäistä

Basson pääsiäismuistio: ylösnousemukselliset naamat - henkiset, henkoset tai virvoitusjuomalliset sellaiset. Lauantaina nähdään. Solidaariset soidinmenot. Foorumi auki 24h.

Kotimaiset julkaisut
2013/03/28-15:18:34

EUROCRACK: DOUPPII DOUPPAA

Järjettömän päräyttävä Douppii Douppaa -styge ulos videon kera eurocrack-klikiltä.

Ulkomaiset julkaisut
2013/03/28-11:07:26

Tyler The Creator ja vuotava susi

Tylerin uusi Wolf-albumi on leakannut internetin vertaisverkostojen välityksellä ihmisten säälimättömiin käsiin. Laittomia maistiaisia putoilee myös Basson käyttäjien päivittäminä foorumin säikeeseen.

Kulttuuri
2013/03/28-11:00:59

Räppärien lyriikat oikeisiin kadunkulmiin

Jay Shells ripusti räppärien kadunkulmia ja -nimiä namedroppaavat lyriikkalainaukset oikeisiin kadunkulmiin New Yorkin alueille. Ensi käden tieto kertoo, että vielä tänään mm. Harlemissa Camron-sitaatit ovat paikallaan, eikä kaupunki ole kiinnittänyt erityistä huomiota katukuvaan blenadutuviin kyltteihin. Nice.

Radio
2013/03/28-09:12:16

Bassoradion Ghetto Tyylit -ohjelma Kaikun klubi-illaksi

Bassoradion vuoroviikkoisia tiistai-iltoja (klo 22-24) syventävä Ghetto Tyylit -ohjelma saa ansaitut puitteet ohjelmasisällölleen, kun kollektiivi aloittaa klubi-illat uudell Helsingin Kaiku-klubilla, joka aukesi Nokia Factoryn tilalle. Bassoradio salute!

Tapahtumat
2013/03/28-08:39:43

Muurit murtuvat - Basso Dislocated nyt lauantaina

Nyt lauantaina Telakkahallissa pidettävä Basso Dislocated -bileet sai hieman lisätilaa ja turvallisuutta, kun seiniä moukaroitiin. Lippuja on vapautunut Tikettiin ja ovelle, joten nauttikaamme kohta kaksi viikkoa jatkuneesta auringonpaisteesta ja pääsiäisen kruunaavista bileistä. Kevät on alkanut. Liput bileisiin tästä klikkaamalla.

Radio
2013/03/27-16:27:46

Bassoradion Alas Ambient goes live

Alas Ambient ohjelma palaa live-esityksien pariin sunnuntaina 31.3 klo 22-00. Ohjelman toisen vetäjän Tom Lönnqvistin (Dunckergatan, SQR) kanssa saapuu musisoimaan Samuli Tanner (Clouds, Tiiu Helinä), Heta Bilaletdin (Olimpia Splendid, Toblerones) sekä Markus Koistinen (Earkus). Luvassa on live-improvisointia. Paikalle tuodaan lavapianon lisäksi läjä elektroniikka sekä muutama kitara.

Kotimaiset julkaisut
2013/03/27-16:17:46

Mies ja Elämä

Jori Hulkkonen julkaisee harvinaisemman Mies & Elämä -aliaksen alla Turussa-teoksen levykauppapäivän kunniaksi 20.4 vinyylijulkaisuna. Kyseessähän on netissä jo liikkunut, harvinaisen kova petsari-koveri.

Tapahtumat
2013/03/27-09:56:18

Flow\'hun ja Lontooseen esiintymähän?

Idea Heinekenin lanseeraaman Open Source Stagen takana on tarjota kesän Flow Festivalin yhdellä lavalla sellaista ohjelmaa, jota yleisö itse haluaa. Ohjelman laatii yleisö, ja kuka tahansa voi ehdottaa mitä tahansa esiintyjää Facebook-sivuilla (paina tätä tekstiä). Eniten kannatusta saaneista ehdokkaista muodostetaan lavan ohjelmisto.

Eikä tässä kaikki. Yksi voittajabändeistä pääsee myös kansainvälisille musiikkimarkkinoille, sillä keikkoja saapuu katsomaan brittiläinen musiikkitoimittaja, joka valitsee suosikkinsa esiintymään lontoolaiselle klubille. Myös ehdotusten jättäjille on luvassa pientä bonaria, sillä parhaiden ehdotusten jättäjät palkitaan Flow-lipuilla ja lisäksi kolme onnekasta ehdottajaa voi voittaa oman festaribaarin yhdeksi illaksi käyttöönsä.

Äänestystä seurataan myös lavan omassa radio-ohjelmassa Heineken Open Source Stage Basson uudessa, huhtikuussa lanseerattavassa keskipäivässä, ja yleisö voi osallistua monin tavoin myös radio-ohjelman tekemiseen. Basson sivuilla voi jättää ääniviestejä, valita studio-esiintyjiä ja jopa availla Heineken-pulloja, jotka sihahtelevat ohjelmassa.

Kuvassa yksi aikaisempien vuosien esiintyjistä, MC Taakibörsta.