Basson Keskipäivä

Onni Boi paljastaa uuden EP:nsä nimen ja julkaisupäivän – “Mä en tiedä pitikö tätä vielä julkistaa.”

10.5. 17:17 Toimitus

Onni Boi rakentaa kokonaisvaltaisia elämyksiä keikoillaan ja tekee parhaansa, että löytää sen kappaleen ytimen ja oman äänen, joka kantautuu kuuntelijoiden korviin.

Välivuotta vietelleen artistin kasvoilta ei näy stressi, vaan helpotus ja itseluottamusta tuoreimman askarteluprojektin päätökseen viemisestä.

Kemiön saaressa sijaitsevalta mökkistudiolta Matti Ahvelon kanssa rakennettua soundimaailmaa on nyt myös poljettu urbaaneilla katukuvilla, kun mies on saanut kotistudionsa kuntoon Vallilassa sijaitsevaan pääkallopaikkaansa.

“Omalla työhuoneella se etu , että kamat on kytkyssä koko ajan, mutta se tekee työskentelystä samalla myös hyvin erilaista, kun omat päivärutiinit pyörivät siinä ympärillä.”

Suurempia suunnitelmia ja lukuja ei tietoisesti tavoitella, vaan eletään viikko kerrallaan ja kappaleita askel kohti parempaan.

“Pitää vaan yrittää tehdä kokoajan parempia biisejä! Meillä kaikilla on omat mollaajat niskassa, joka haluavat aina parantaa suorituksia ja parempaa musiikkia.”

Tulevan EP:n kaksi ensimmäistä sinkkua Lo Blo ja Tides ovat saaneet hyvää palautetta tai vaatimattoman Onni Boin sanoin: “Heitterit ovat osanneet olla hiljaa.”

Kovasta keikkakunnostaan tunnettu Onni Boi iskee visuaalisesti valontekijän ja koko kavalkaadin voimalla. Mukana on aina jotain ekstraa, kun valo ja ääni puhuvat keskenään.

Tsekkaa tulevan EP:n herkullinen nimi ja julkaisupäivä alta:

Basso suosittelee