VJ TÄ9Q

Rosoinen ja hassu tyylini sopisi hyvin Naamat-festarin henkeen. Teen melko erilaista taidetta verrattuna VJ-alalla valtaavaan estetiikkaan – Naamat taas on festarina poikkeava, joten tarvitsette mielestäni minunlaiseni VJ:n. Olen tottunut rakentamaan visu-setuppejani monenlaiseen tapahtumaan ja ympäristöön, eli kasatessa toimin nopeasti ja selviän ongelmatilanteista. Tästä on hyötyä festariympäristössä. Sopisin myös tyyppinä hyvin joukkoon.

Olen Helsingin ug-skenessä syntynyt ja muhinut, sittemmin kaupallisetkin klubiympäristöt haltuunottanut VJ. Visuaalinen tyylini on rosoinen ja synkkä, mutta leikikäs. Animoin suuren osan materiaalistani itse, ja teen myös esim. interaktiivisia installaatioita.

Rosoinen ja hassu tyylini sopisi hyvin Naamat-festarin henkeen. Teen melko erilaista taidetta verrattuna VJ-alalla valtaavaan estetiikkaan – Naamat taas on festarina poikkeava, joten tarvitsette mielestäni minunlaiseni VJ:n.

Olen tottunut rakentamaan visu-setuppejani monenlaiseen tapahtumaan ja ympäristöön, eli kasatessa toimin nopeasti ja selviän ongelmatilanteista. Tästä on hyötyä festariympäristössä.

Sopisin myös tyyppinä hyvin joukkoon.

Suomalaista kulttuuria tukemassa