MERTA

Kesän keikat ovat meille valtava mahdollisuus kohdata uusia yleisöjä, nousta legendaarisille lavoille ja levittää uuden sukupolven suomirockin sanomaa musiikkimme kautta. MERTA on parhaimmillaan keikoilla – katso pätkä toiselta keikalta Bar Loosessa! Vasta muutaman keikan tehneenä bändi on vakuuttanut kuuntelijansa kovalla ja energisellä livekunnolla sekä mukaansatempaavalla otteellaan. Vuonna 2017 perustetun MERTAn nousukiito on ollut nopeaa: kaksi […]

MERTAn musiikissa yhdistyy suomenkielinen vaihtoehtorock, screamit sekä koukuttavat popsävytteiset melodiat. Sanoitusten teemat käsittelevät arkipäiväistä pelkoa, epävarmuutta ja toivoa. Bändi solmi äskettäin levytyssopimuksen Playground Musicin kanssa.

Kesän keikat ovat meille valtava mahdollisuus kohdata uusia yleisöjä, nousta legendaarisille lavoille ja levittää uuden sukupolven suomirockin sanomaa musiikkimme kautta.

MERTA on parhaimmillaan keikoilla – katso pätkä toiselta keikalta Bar Loosessa!
Vasta muutaman keikan tehneenä bändi on vakuuttanut kuuntelijansa kovalla ja energisellä livekunnolla sekä mukaansatempaavalla otteellaan.

Vuonna 2017 perustetun MERTAn nousukiito on ollut nopeaa: kaksi ensimmäistä singleä ”Virta Katkeaa” ja ”Kahden Rajalla” nousivat julkaisunsa jälkeen vauhdilla Suomen Spotifyn 50 viraalisinta -listan TOP10:een. Elokuusta tähän päivään mennessä biisit ovat keränneet yhteensä yli 165 000 streamia.

Nähdään keikoilla!

Suomalaista kulttuuria tukemassa